akatsim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα, εχω ενα Lenovo X1 Carbon 6th και φοραει δισκο 250GB ιδιοκατασκευης της Lenovo. Στα χαρτια ο δισκος εχει μετριες ταχυτητες, κανεις δεν γνωριζει ποιος τον κατασκευασε κλπ. Ετρξα ενα crystaldiskmark και μου εβγαλε τις αποδοσεις στη φωτο. Θελω να παω σε 500αρη η 1ΤΒ. Το ερωτημα ειναι να παω σε εναν καλο 500αρη (Adata 8200pro) η με κατι παραπανω ευρω να παω στον Intel 660p 1TB? Πως θα ειναι σε ταχυτητες σε σχεση με αυτον που εχω? Επισης με ενδιαφερει και η καταναλωση ωστε να βοηθαει τη χρηση με μπαταρια. Η χρηση ειναι office, internet, video, κλπ. Απλα πραγματα δηλαδη.
fujitsuA530 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, akatsim είπε Η χρηση ειναι office, internet, video, κλπ. Απλα πραγματα δηλαδη. Μην κάνεις τίποτα. Μια χαρά είναι τα νούμερα. 1
akatsim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, fujitsuA530 είπε Μην κάνεις τίποτα. Μια χαρά είναι τα νούμερα. Θα χρειασθω συντομα χωρο οποτε θα πρεπει να παω σε 500αρη η 1ΤΒ.
fujitsuA530 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τότε εξαρτάται από το πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις. Επίσης από τον όγκο των αρχείων σου. Αν είναι να γεμίσεις τον 500άρη, πήγαινε μια και καλή στο 1tb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα