Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα κατάστημα με χειροποίητες λαμπάδες και θέλω να βγάλω φωτογραφίες για το Πάσχα
Είχα αγοράσει παλιότερα ένα Soft box (αυτό που είναι σαν σκηνή) το οποίο δεν έκανε την δουλειά που ήθελα μιας και το background δεν έβγαινε αρκετά λευκό
Τώρα κοιτούσα κάτι σαν αυτό NOVOFLEX MAGIC STUDIO 60X30 FINE MATT αλλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που να έχει δουλέψει με κάτι τέτοιο
Επίσης να αναφέρω ότι τα κεριά που θα βγάλω φωτογραφίες είναι 45 εκατοστά ύψος τουλάχιστον.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι το οποίο πιστεύετε ότι θα κάνει την δουλειά που θέλω ακόμα θέλω να πω ότι οι φωτογραφίες θα βγουν με κινητό οπότε δεν ξέρω αν χρειαστεί και κάποιο φως.
Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nemogr είπε

Κανένας ;;; -_-

Καλησπέρα Nemogr 

Πρώτα απο ολα το soft box το είχες φωτίσει?

και δεύτερον τη κινητό εχεις?

Δημοσ.

Ναι το είχα φωτίσει αλλά και πάλι δεν είχα λευκό φόντο φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα του soft box και αυτό δεν μπορώ να πω ότι ήταν ποιοτικό. Έχω ένα Xiaomi mi8 pro

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Nemogr είπε

Ναι το είχα φωτίσει αλλά και πάλι δεν είχα λευκό φόντο φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα του soft box και αυτό δεν μπορώ να πω ότι ήταν ποιοτικό. Έχω ένα Xiaomi mi8 pro

Αν είναι το θεμα το λευκό χρωμα βρες ένα προγραμμα που κάνει επεξεργασία φωτογραφίες και δοκίμασε να την επεξεργαστής , ίσως πετύχεις το αποτέλεσμα που θελεις 

Δημοσ.

To thema mou einai oti tha vgalo sigoura 100 fotografies mporei kai parapano kai gia na katso na tis epeksergasto mia mia einai ligo zori.. gi auto an evgainan me leuko fonto tha tis anevaza kateuthian xoris polla polla..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...