Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PantelisPt είπε

Λογική κοτσομπόλη της γειτονιάς.......
-Έμαθα κάτι αλλά δεν μπορώ να σου πω τι.

Καθόλου. Βρήκε bug στο OS μιας εταιρείας που μας πρηζει για το ποσο απροβληματιστη ειναι και που οι fans της μας πρήζουν οτι πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που η Apple μας κανει την χαρη να ασχολειται με εμας τους παρακατιανους. Ας πληρωσει.

55 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάντως έχει ενδιαφέρον η όλη "φάση" κάθε φορά!

Σκάει θέμα ασφάλειας σε Android και άλλα λειτουργικά συστήματα (non Apple) και εξαφανίζεστε οι περισσότεροι "γνωστοί - άγνωστοι" ή ποστάρετε το πολύ ένα σχόλιο γενικό και αόριστο.

Σκάει μετά κάτι νεότερο που αφορά την Apple και ...τσουπ, ξυπνάτε απότομα και ποστάρετε από την έτοιμη συλλογή σας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα: την αφίσα με τη διαφήμιση, τα videos με τα benchmarks, το pocophone, το bend gate, κλπ κλπ κλπ.

Έχω δίκιο λοιπόν πως όλα αυτά τα θέματα επιτελούν ...κοινωνικό έργο, μιας και λειτουργούν σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας (με την καλή έννοια)! :) 

Kαμία σχέση. Την διαφορετική αντιμετώπιση την φερνει η συμπεριφορά της καθε εταιρειας. Ολες οι εταιρειες ειναι για το χρημα μπλα μπλα μπλα. Την εγωιστική, υπεροπτικη συμπεριφορα της Apple δεν την εχει αλλη εταιρεια. Η Apple ειναι η εταιρεια που δεν βαζει ενα feature γιατι ειναι αχρηστο αλλα μετα απο 8 μηνες το βαζει και το παρουσιαζει σαν επανασταση. Αλλα ΟΚ εταιρεια ειναι καλα κανει. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι fans της. Μπες σε οποιοδηποτε VS η εστω θεμα που εχει να κανει με Apple. Θα δεις ανθρωπους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι η Apple ειναι δωρο στην ανθρωποτητα και οτι ειμαστε τυχεροι που την εχουμε γιατι φυσικα τα 3 μεγαλυτερα επιτευγματα στην ανθρωπινη ιστορια είναι ο Παρθενώνας, ο άνθρωπος στο Φεγγαρι και το iPhone. Και καλά ο Παρθενώνας ειναι ενας σωρός πέτρες και το Φεγγαρι ειναι προπαγανδα. Αλλά το iPhone; Αν υπαρχουν εξωγηινοι μολις τους δειξουμε το iPhone θα μας βαλουν στο Federation. Γιατι ποιο Warp; Μονο iPhone.

Oταν λοιπον η Apple και οι fan της σταματησουν να φερονται λες και αν χαθουν θα καταστραφεί το συμπαν, τοτε θα εχουν την ιδια συμπεριφορα. Γιατι και το Android εχει πολλά bugs. Και θα συνεχισει να εχει. Αλλά η Google δεν σε λεει ηλιθιο οτι δεν ξερεις να κρατας την συσκεςυη σου σωστα οποτε οχι, δεν θα εχει την ιδια αντιμετωπιση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Σκάει θέμα ασφάλειας σε Android και άλλα λειτουργικά συστήματα (non Apple) και εξαφανίζεστε οι περισσότεροι "γνωστοί - άγνωστοι" ή ποστάρετε το πολύ ένα σχόλιο γενικό και αόριστο.

Σκάει μετά κάτι νεότερο που αφορά την Apple και ...τσουπ, ξυπνάτε απότομα και ποστάρετε από την έτοιμη συλλογή σας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα: την αφίσα με τη διαφήμιση, τα videos με τα benchmarks, το pocophone, το bend gate, κλπ κλπ κλπ.

Έχω δίκιο λοιπόν πως όλα αυτά τα θέματα επιτελούν ...κοινωνικό έργο, μιας και λειτουργούν σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας (με την καλή έννοια)! :) 

η διαφορά πως το ένα λειτουργικό είναι τελείως ανοικτό. και σε developers που ο καθένας μπορεί να βγάλει μια εφαρμογή γτπ που να κλέβει προσωπικά δεδομένα και δεν ξέρω τι άλλο.

η άλλη όμως, διαθέτει ένα κλειστό λειτουργικό, με το shop να το ελέγχει απόλυτα, να μην δέχεται από κανέναν άλλον να κάνει αλλαγές.

και όμως... να έχει τρυπάρες. τι να κατηγορήσεις στο android; ότι είναι τρύπα; όλοι το ξέρουν, δεν το πληρώνεις όμως, τουλάχιστον όχι άμεσα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ότι είναι καλό για την υγεία σου καλέ μου πάντα ευπρόσδεκτο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Μπορεις να παραθεσεις μια ειδηση στο insomnia που αφορα desktop λειτουργικο με πολυ σοβαρο bug ασφαλειας, οπως πχ η τρυπα ασφαλειας στο mac os που μπορουσε καποιος να αποκτησει προσβαση root χωρις κωδικο root ή που μπορουσε να αποκτησει προσβαση στο keychain που αποθηκευονται ολοι οι κωδικοι, παλι χωρις root password?

Ενα λινκ με το αντιστοιχο topic του insomnia για πολυ σοβαρη τρυπα ασφαλειας σε desktop λειτουργικο οπως εβαλα εγω πιο πανω για το mac os x θα επιβεβαιωνε (στο περιπου) τους ισχυρισμους σου.

Χωρις λινκ, κατι μου λεει οτι το ολο thread λειτουργει ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ "σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας (με την καλή έννοια)"!

Επεξ/σία από haHa
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα παρατηρω οτι οι αρθρογραφοι εχουν μεινει πισω γτ ανταγωνιστικα site την εχουν την ειδηση εδω και μερες.

Οσον αφορα την ειδηση καθ'αυτη οπως εχουν γραψει και καποιοι προηγουμενως οταν πλασαρεις οτι εχω το τελειο λειτουργικο και ειναι γρηγορο και δεν κολαει ιους και ειναι το πιο ασφαλες και το εχουν σαν μότο ολοι οι χρηστες του macos και τελικα οταν βρισκεται μια τρυπα αντι να πληρωσεις σαν εταιρεια το παιζεις υπερανω τοτε δεν σεβεσαι το πελατη σου. Αν οι χρηστες το αποδεχονται αυτο ειναι δικο τους θεμα. Εγω παντως δεν δεχομαι να πληρωνω για υποθετικες δυνατοτητες και η εταιρεια απο την αλλη αντι να με προστατευσει σφυραει κλεφτικα.

Η υπεροψια αυτης της εταιρειας αλλα και των κατοχων προιοντων της ειναι οτι πιο γελιο υπαρχει σε παγκοσμιο επιπεδο το ετος 2019, αυτη η μαγκια των κατοχων της μου θυμιζει τους ελληνες το 80 και του 90 που ολοι το παιζανε ιστορια και απο το 2004 και μετα εσκασε ολη αυτη η φουσκα και ποσοι ειναι χρεοκοπημενοι και ποσοι κρυβονται για να μην τους βρουν, αλλα εχω IPHONE...

Σε αυτη τη ζωη σημασια εχει το ονομα και οταν δηλωνεις κατι πρεπει να το υποστηριζεις, αμα δε μπορεις καλυτερα να μην λες μεγαλα λογια βλεπε APPLE ουτε να λες οτι εγω ποτε αυτο γτ απο κωλοτουμπες αλλο τπτ τα τελευταια χρονια.

Επεξ/σία από dancer
  • Like 2
Δημοσ.

Είναι πιο εύκολο να βρίσκεις μόνος σου τα bugs και να βγάζεις patch με changelog : "fixed minor bugs and optimized performance", από το να σου βρίσκουν τρύπες, να σου χαλάνε όλη τη διαφημιστική καμπάνια και να πληρώνεις κι από πάνω...

Έτσι κι αλλιώς πόσοι, σε παγκόσμιο επίπεδο, ασχολούνται με Mac;...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό είναι ότι και οι μεν αλλά και οι δε (ενδεχομένως να έχω υποπέσει κι εγώ σε τέτοιο σφάλμα), μπαίνουν σε διαδικασίες σύγκρισης για το ποιος είναι "καλύτερος" (δεν μπορώ να δώσω ένα definition της λέξης "καλύτερος" σε αυτή την περίπτωση). Προφανώς το συγκεκριμένο bug, εφόσον επιβεβαιωθεί, είναι αντικειμενικά πολύ σοβαρό είτε τα windows είναι πιο ασφαλή από το macos είτε όχι.

Τα υπόλοιπα για ψυχοθεραπείες και ποιος την έχει μεγαλύτερη (ασφάλεια), είναι λόγια καφενείου. 

Επεξ/σία από Questioner
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, BorrowedTime said:

Καθόλου. Βρήκε bug στο OS μιας εταιρείας που μας πρηζει για το ποσο απροβληματιστη ειναι και που οι fans της μας πρήζουν οτι πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που η Apple μας κανει την χαρη να ασχολειται με εμας τους παρακατιανους. Ας πληρωσει.

Kαμία σχέση. Την διαφορετική αντιμετώπιση την φερνει η συμπεριφορά της καθε εταιρειας. Ολες οι εταιρειες ειναι για το χρημα μπλα μπλα μπλα. Την εγωιστική, υπεροπτικη συμπεριφορα της Apple δεν την εχει αλλη εταιρεια. Η Apple ειναι η εταιρεια που δεν βαζει ενα feature γιατι ειναι αχρηστο αλλα μετα απο 8 μηνες το βαζει και το παρουσιαζει σαν επανασταση. Αλλα ΟΚ εταιρεια ειναι καλα κανει. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι fans της. Μπες σε οποιοδηποτε VS η εστω θεμα που εχει να κανει με Apple. Θα δεις ανθρωπους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι η Apple ειναι δωρο στην ανθρωποτητα και οτι ειμαστε τυχεροι που την εχουμε γιατι φυσικα τα 3 μεγαλυτερα επιτευγματα στην ανθρωπινη ιστορια είναι ο Παρθενώνας, ο άνθρωπος στο Φεγγαρι και το iPhone. Και καλά ο Παρθενώνας ειναι ενας σωρός πέτρες και το Φεγγαρι ειναι προπαγανδα. Αλλά το iPhone; Αν υπαρχουν εξωγηινοι μολις τους δειξουμε το iPhone θα μας βαλουν στο Federation. Γιατι ποιο Warp; Μονο iPhone.

Oταν λοιπον η Apple και οι fan της σταματησουν να φερονται λες και αν χαθουν θα καταστραφεί το συμπαν, τοτε θα εχουν την ιδια συμπεριφορα. Γιατι και το Android εχει πολλά bugs. Και θα συνεχισει να εχει. Αλλά η Google δεν σε λεει ηλιθιο οτι δεν ξερεις να κρατας την συσκεςυη σου σωστα οποτε οχι, δεν θα εχει την ιδια αντιμετωπιση

Το θέμα είναι πως η περιγραφή που κάνεις είναι τραβηγμένη από μαλλιά και προϊόν της φαντασίας κάποιων που θέλουν να χρεώσουν τους "γραφικούς" φανς σε όλους όσους προτιμούν τη συγκεκριμένη εταιρεία. :) 

23 minutes ago, haHa said:

Μπορεις να παραθεσεις μια ειδηση στο insomnia που αφορα desktop λειτουργικο με πολυ σοβαρο bug ασφαλειας, οπως πχ η τρυπα ασφαλειας στο mac os που μπορουσες καποιος να αποκτησει προσβαση root χωρις κωδικο root ή που μπορουσε να αποκτησει προσβαση στο keychain που αποθηκευονται ολοι οι κωδικοι, παλι χωρις root password?

Ενα λινκ με το αντιστοιχο topic του insomnia για πολυ σοβαρη τρυπα ασφαλειας σε desktop λειτουργικο οπως εβαλα εγω πιο πανω για το mac os x θα επιβεβαιωνε (στο περιπου) τους ισχυρισμους σου.

Χωρις λινκ, κατι μου λεει οτι το ολο thread λειτουργει ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ "σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας (με την καλή έννοια)"!

Για το 2019 έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να μην πέσω σε αυτή τη λούπα. Είναι μέρος της ψυχοθεραπείας μου (με την καλή έννοια)! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Έ όταν κυριαρχεί ο παραλογισμός, βασιλεύει η παραπληροφόρηση και το marketing  και το παντοτινό επιχείρημα του γιατί κάποιος να πληρώσει 3 και 4 φορές παραπάνω για προπέρσινο hardware είναι πάντα η «καλύτερη ποιότητα» και ανά διαστήματα διαψεύδονται και φαίνετε πόσο _ _ _  είναι, έ αξίζει ένα σχόλιο είτε σοβαρό είτε όχι!

:)

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
4 hours ago, PantelisPt said:

Λογική κοτσομπόλη της γειτονιάς.......
-Έμαθα κάτι αλλά δεν μπορώ να σου πω τι.

Δεν είναι καθόλου τέτοια λογική. Η apple είναι μια εταιρία που δεν παραδέχεται τα λάθη της και δεν επιβραβεύει αυτούς τους ανθρώπους. Ας το βρει μόνη της το bug λοιπόν. Απλά πράγματα. Ούτε λογική κουτσομπόλη ούτε τίποτα...

4 hours ago, dchatz said:

Γιατί το βλέπετε έτσι;

Εμαθα κάτι αλλά για να στο πω πλέρωνε...έτσι το βλέπω εγω.

Αν θες βέβαια πλέρωνε, υποχρεωτικό δεν είναι, ούτε και για μένα όμως είναι υποχρεωτικό να πω κάτι άλλο.

Δεν είναι το θέμα τα χρήματα αλλά το Image της. Δεν "καταδέχεται" υποδείξεις... για αυτό έχει φάει απανωτές σφαλιάρες τελευταία και θα φάει και άλλες στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Με τόσα bugs κάτι μου λέει ότι προγραμματιστές της Bethesda έχουν εισχωρήσει στην apple, δεν εξηγείται αλλιώς. 

Ωχ καλά, αστους αυτούς... κάθε φορά με κάτι νέο ανοίγουμε word να σημειώνουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...