Δημητρης Τ. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους τους χρηστες του φορουμ και καλως σας βρηκα Σκεφτομαι αγορα υπολογιστη και οθονης κυριως για επαγγελματικη χρηση μετα απο πολλα χρονια. Εχω μπερδευτει με τις g-sync kai freesync δυνατοτητες που παρεχουν οι σημερινες τεχνολογιες και δεν θα ηθελα να επενδυσω ενα ποσο στους δυσκολους οικονομικα καιρους που βιωνουμε, χωρις να μπορω να αξιοποιησω στο maximum τις δυνατοτητες του συστηματος που θα αγορασω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Για την αγορα της οθονης Asus Designo Curve MX34VQ (34'' curved ultrawide) σε συνδιασμο με την καρτα γραφικων Gigabyte GeForce GTX1060 6GB θα μπορω να εχω το maximum της αποδοσης οσον αφορα τις δυνατοτητες που μου παρεχει το μονιτορ της asus ? Εχετε οι εμπειροι του φορουμ να μου προτεινετε εναν καλυτερο συνδιασμο για αγορα ultrawide 34'' curved οθονης με αναλυση 3440χ1440, με αντιστοιχη καρτα γραφικων σε οσο το δυνατον καλυτερο budget ? Ευχαριστω !!!! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Δημητρης Τ.
Liapisftw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Δημητρης Τ. είπε Καλημερα σε ολους τους χρηστες του φορουμ και καλως σας βρηκα Σκεφτομαι αγορα υπολογιστη και οθονης κυριως για επαγγελματικη χρηση μετα απο πολλα χρονια. Εχω μπερδευτει με τις g-sync kai freesync δυνατοτητες που παρεχουν οι σημερινες τεχνολογιες και δεν θα ηθελα να επενδυσω ενα ποσο στους δυσκολους οικονομικα καιρους που βιωνουμε, χωρις να μπορω να αξιοποιησω στο maximum τις δυνατοτητες του συστηματος που θα αγορασω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Για την αγορα της οθονης Asus Designo Curve MX34VQ (34'' curved ultrawide) σε συνδιασμο με την καρτα γραφικων Gigabyte GeForce GTX1060 6GB θα μπορω να εχω το maximum της αποδοσης οσον αφορα τις δυνατοτητες που μου παρεχει το μονιτορ της asus ? Εχετε οι εμπειροι του φορουμ να μου προτεινετε εναν καλυτερο συνδιασμο για αγορα ultrawide 34'' curved οθονης με αναλυση 3440χ1440, με αντιστοιχη καρτα γραφικων σε οσο το δυνατον καλυτερο budget ? Ευχαριστω !!!! Επειδή σκέφτομαι την αγορά της ίδιας ακριβώς οθόνης με την 1060 δεν θα είσαι καλά. Εγώ έχω 1080 και πάλι θα χρειαστούν υποχωρήσεις. Με την κάρτα που έχεις αφού θες ultrawide δες κάποια 29" full hd.
Δημητρης Τ. Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Πρεπει δηλαδη να κοιταξω για αγορα καρτας 1080 ... εχεις να μου προτεινεις καποια που να κουμπωσει με τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης οθονη ? Για 29'' full hd μονιτορ δεν ενδιαφερομαι, επιθυμω λογω της επιφανειας της μια 34'' για επαγγελματικη κατα κυριο λογο χρηση. Ειχα πολλα χρονια να ασχοληθω με το build υπολογιστη και το φορουμ ειναι πραγματικα βοηθεια για εμενα, διαβαζω απο το πρωι ολες τις ενοτητες γιατι υπαρχει τεραστια πληροφορια εδω μεσα !!!
Liapisftw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Δημητρης Τ. είπε Πρεπει δηλαδη να κοιταξω για αγορα καρτας 1080 ... εχεις να μου προτεινεις καποια που να κουμπωσει με τις δυνατοτητες της συγκεκριμενης οθονη ? Για 29'' full hd μονιτορ δεν ενδιαφερομαι, επιθυμω λογω της επιφανειας της μια 34'' για επαγγελματικη κατα κυριο λογο χρηση. Ειχα πολλα χρονια να ασχοληθω με το build υπολογιστη και το φορουμ ειναι πραγματικα βοηθεια για εμενα, διαβαζω απο το πρωι ολες τις ενοτητες γιατι υπαρχει τεραστια πληροφορια εδω μεσα !!! Πάρε μια μεταχειρισμένη 1070ti ή μια 1080 αν βρεις σε καλή τιμή και θα είσαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα