orfibous Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, ένα περίεργο θεματάκι μου προέκυψε αυτές τις μέρες. Αρχικά έχω σύστημα Ubuntu 18.04.1 LTS με rx460 συνδεδεμένο σε δύο οθόνες μία IPS LG και μία LCD Benq FP72E 12ετίας , η οποία έχει εμφανίσει το πρόβλημα. Το συστηματάκι εδώ και μία διετία δούλευε μια χαρά, με τα Ubuntu δουλεύει τον τελευταίο μήνα. Το πρόβλημα είναι πως την στιγμή που ενεργοποιώ από το pc την σύνδεση με την δεύτερη οθόνη (λειτουργία επέκτασης), αυτή κλείνει. Δοκίμασα και με το λαπτοπ μου, σε VGA και με το pc σε DVI-D και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το τονίζω, η οθόνη με τα καλώδια εικόνας συνδεδεμένα, λειτουργεί κανονικά -ανοίγει δείχνει κανονικά το splash screen, ψάχνει να βρει σήμα, δεν το βρίσκει και μπαίνει σε αναμονή- την στιγμή που θα στείλει ο υπολογιστής εικόνα τότε κλείνει. Επίσης ακούω έναν συνεχή τσιτσιριστό ήχο, όσο είναι ανοιχτή και όχι σε αναμονή, αλλά είναι πολύ αδύναμος και δεν ξέρω αν προυπήρχε. Δοκίμασα να αλλάξω και καλώδιο τροφοδοσίας, αλλά δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Το πρόβλημα αυτό το εμφάνισε πριν μερικές μέρες, όπου την βρήκα κλειστή, ενώ ο υπολογιστής ήταν σε αναμονή για πολλές ώρες, αλλά τότε άνοιξε αμέσως. Σήμερα δεν ανοίγει καθόλου, πάλι μετά από αρκετές ώρες που έχω τον υπολογιστή σε αναμονή. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα, θα ήταν χρήσιμη. Αποπειράθηκα να το γκουγκλάρω, αλλά δυσκολεύτηκα να βρω κάτι.
orfibous Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, 29gk είπε Τετελεσται ή στα ελληνικα R.I.P. Και εγώ αυτό φοβάμε. Αλλά είπα να της δώσω μια ελπίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα