Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, iazriel είπε Εννοείς το adaptive sync γενικά; Άλλο αυτό. Γιατί απ'όσο διαβάζω η οθόνη out of the box για nVidia κάρτες είναι στα 60Hz και θέλει custom profile για 75Hz ενώ σε AMD κάρτες ξεκλειδώνει αμέσως το Freesync range από 48 - 75Hz. Δεν ισχυει αυτο. Οι νεες LG δουλευουν στα 75hz με nvidia και χωρις freesync. Δεν θες δηλαδη το freesync για να αξιοποιησεις τα 75hz. Στις παλιοτερες υπηρχε frameskipping κατα 15fps ηταν δηλαδη 60. Και με hdmi να εισαι θα εχεις κανονικα 75hz χωρις θεμα με nvidia. Εδω μπορειτε να τσεκαρετε αν υπαρχει frameskipping https://www.testufo.com/frameskipping Eδω εικονα απο την um69 με nvidia καρτα και hdmi με κλειστο το freesync. Δουλευει καθαρα στα 75hz και 75fps χωρις frameskipping με nvidia καρτα. Το νιωθω κιολας την καλυτερη κινηση οταν ειμαι στα 75. Στις παλιοτερες LG δουλευαν στα 60 με nvidia η στα 75 με freesync μονο.
iazriel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ισχυει αυτο. Οι νεες LG δουλευουν στα 75hz με nvidia και χωρις freesync. Δεν θες δηλαδη το freesync για να αξιοποιησεις τα 75hz. Στις παλιοτερες υπηρχε frameskipping κατα 15fps ηταν δηλαδη 60. Και με hdmi να εισαι θα εχεις κανονικα 75hz χωρις θεμα με nvidia. Εδω μπορειτε να τσεκαρετε αν υπαρχει frameskipping https://www.testufo.com/frameskipping Eδω εικονα απο την um69 με nvidia καρτα και hdmi με κλειστο το freesync. Δουλευει καθαρα στα 75hz και 75fps χωρις frameskipping με nvidia καρτα. Το νιωθω κιολας την καλυτερη κινηση οταν ειμαι στα 75. Στις παλιοτερες LG δουλευαν στα 60 με nvidia η στα 75 με freesync μονο. Αυτό το ξέρω και γίνεται με custom profile είναι αυτό που θέλω να κάνω anyway. H Dell πχ out of the box δουλεύει στα 60Hz, θέλει custom profile σε nVidia ή ενεργό FreeSync σε AMD για τα 75Hz. Για το αμέσως προηγούμενο μοντέλο το S2719DM έχω διαβάσει ότι πιάνει σίγουρα 74Hz με custom profile σε nVidia οπότε είμαι αισιόδοξος και τα 75Hz στο δικό μου μοντέλο. Ο φίλος μάλλον εννοούσε το Freesync range των 48-75Ηz σε περιπτώσεις που η 2080 δεν θα μπορεί να δώσει σταθερά 75fps για να μην έχω θέματα tearing και stutter. Μένει να δω τι παίζει με το USB C. Μίλησα με το chat support της nVidia ούτε αυτοί ήξεραν να μου πουν, θα το δουν και θα μου απαντήσουν με e-mail σε 48 ώρες, φαντάσου... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από iazriel
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, iazriel είπε Αυτό το ξέρω και γίνεται με custom profile είναι αυτό που θέλω να κάνω anyway. Ο φίλος μάλλον εννοούσε το Freesync range των 48-75Ηz σε περιπτώσεις που η 2080 δεν θα μπορεί να δώσει σταθερά 75fps για να μην έχω θέματα tearing και stutter. Ναι σε vsync δεν υπαρχει τετοιο range οτιδηποτε κατω απο τα 75 θα πεφτει στα 37fps με double buffering η στα 60[νομιζω] με triple buffering. Το force triple buffering απο control panel/nvidia ispector ειναι must σε vsync mode. Tearing με vsync δεν προκειται να υπαρξει. Μονο stuttering αν πεσεις απο τα 75. Tearing δημιουργητε μονο με κλειστο vsync μιας και η καρτα ανανεωνει στα 75 ενω η καρτα θα βγαζει 100 υπαρχουν 25fps που δημιουργουν το tearing.
iazriel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ναι σε vsync δεν υπαρχει τετοιο range οτιδηποτε κατω απο τα 75 θα πεφτει στα 37fps με double buffering η στα 60[νομιζω] με triple buffering. Το force triple buffering απο control panel/nvidia ispector ειναι must σε vsync mode. Vsync on με tripple buffering είναι σαν την μπουγάτσα με το κακάο, δεν πάνε ποτέ χώρια 1
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, iazriel είπε Vsync on με tripple buffering είναι σαν την μπουγάτσα με το κακάο, δεν πάνε ποτέ χώρια Ετσι ακριβως σωστα το εγραψες. Απο τα 75 στα 37 με το double αστα να πανε. Αν δεν εχουμε ευθεια γραμμη στα frametime με vsync υπαρχει ενα ανεπαισθητο stuttering.
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Βασικα δε θα σε αφηνει να ενεργοποιεις το gsync γιατι ειναι και χαμηλο το range. Νομιζω μονο στα 144αρια αφηνει και οχι στα 75αρια.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Όχι βρε συ μια χαρά ενεργοποιητε το δούλεψα με display port και δουλεύει εξαιρετικά. Στα περισσότερα 75hz δουλεύει το gsync με range 40 75. Cru δεν δοκίμασα. Έπεφτα στα 55 fps όταν έβαλα στη μισή απόδοση την κάρτα και ήταν απόλυτα smooth.
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Α ναι ακυρο, compatible δε τα κανουν αν δεν ειναι 144αρια.
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ναι έτσι ακριβώς. Χαζομάρες της nvidia χάρηκα πολύ που δουλεύει άψογα το gsync στην οθόνη μου. Και με freesync οθόνη μπαίνει και AMD για μελλοντικά ενώ σε μια gsync μόνο με nvidia καλύπτεσε.
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλα ναι,μεγαλη ταφοπλακα στα gsync monitor αυτο.Με το freesync εισαι καλυμμενος οτι καρτα και να παρεις. 1
iazriel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Εφόσον δουλεύει σωστά το freesync της οθόνης με την Nvidia κάρτα ναι και καιρός ήταν. Ήταν γελοία τα 150-200€ παραπάνω για το Gsync module.
iazriel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το reddit έδωσε απάντηση για το Dell S2719DC. FreeSync μέσω USB C δεν υποστηρίζεται σε AMD gpu, μόνο μέσω HDMI. Οπότε, μιας και η nVidia δεν υποστηρίζει FreeSync μέσω HDMI παρά μόνο μέσω DP και το monitor δεν έχει original DP, μάλλον το ξεχνάμε το FreeSync. Τα καλά νέα είναι ότι το monitor ανεβαίνει ως τα 75Hz με USB C και ενεργοποιείται και το Fast response των 5ms, οπότε θα καρφωθεί στα 75Hz με custom profile. Αναμένω απάντηση μόνο για το HDR, είναι κρίμα να πάει στράφι η HDR600 πιστοποίηση. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από iazriel
kostas123pao Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 8:36 ΜΜ, iazriel είπε Τις θυμάμαι αυτές τις Philips... Όπως είπαμε και πιο πάνω, κρίμα για την τωρινή φάση. Αναμένω την Πέμπτη την Dell και μεταφέρω εντυπώσεις. Υ.Γ: μου κόστισε 148.8€ να επιστρέψω τις οθόνες στο Amazon. Τους έστειλα τα αποκόμματα και σε 3 ώρες μου τα είχαν επιστρέψει στην κάρτα. Δεν έχω λόγια για το DOA τους. Απο ποιο Amazon τις πήρες? Γενικα από οτι διαβαζω στους όρους για τις επιστροφές δεν σου δινουν refund το κόστος της επιστροφής εκτός αν σου ήρθαν χαλασμένες.
iazriel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostas123pao είπε Απο ποιο Amazon τις πήρες? Γενικα από οτι διαβαζω στους όρους για τις επιστροφές δεν σου δινουν refund το κόστος της επιστροφής εκτός αν σου ήρθαν χαλασμένες. Ιταλικό Amazon, στην περίπτωσή μου ήταν το φθηνότερο. Για την ακρίβεια, Παρασκευή μεσημέρι πλήρωσα 148.80€ courier για τα έξοδα επιστροφής. Παρασκευή απόγευμα τους έστειλα το e-mail με τις αποδείξει και σήμερα το απόγευμα είδα το ποσό πιστωμένο στην κάρτα μου, έπαθα πλάκα. Μόλις λάβουν και τις οθόνες θα γίνει refund και το υπόλοιπο ποσό (οθόνες και αρχικά έξοδα αποστολής). Το επιβεβαίωσα 3 φορές με το customer support τους πριν το κάνω, έχουν εκπληκτικό DOA 30 ημερών, no questions asked, πλήρες refund. Το όλο θέμα είναι να μην γίνει συνήθεια αυτό και φας ban Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από iazriel
leros2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, kostas123pao είπε Απο ποιο Amazon τις πήρες? Γενικα από οτι διαβαζω στους όρους για τις επιστροφές δεν σου δινουν refund το κόστος της επιστροφής εκτός αν σου ήρθαν χαλασμένες. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις και διαβάζεις.... Όταν επιστρέψεις κάτι στο αμαζον, παίρνεις πίσω μέχρι τη τελευταία δεκάρα ότι έχεις πληρώσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα