iazriel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το detail σε οσα δοκίμασα μου κόβει 10% fps. @iazriel Ποιο μοντέλο της Dell έχεις; (για την ιστορια 2100 μου βγήκε η οθόνη μαζί με το τιμολογιο, οπότε στην ουσία μου βγήκε χωρίς υπερβολή ούτε στα μισά...) Dell S2719DC. Δεν έχει άλλη HDR600 οθόνη η Dell πέρα από αυτή. Μια χαρά η τιμή για την οθόνη σου btw...
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το detail σε οσα δοκίμασα μου κόβει 10% fps. @iazriel Ποιο μοντέλο της Dell έχεις; (για την ιστορια 2100 μου βγήκε η οθόνη μαζί με το τιμολογιο, οπότε στην ουσία μου βγήκε χωρίς υπερβολή ούτε στα μισά...) Κλειστο το συγκεκριμενο παιξε με αυτα που εγραψα τα οποια δεν τρωνε καποιο performance και κανουν πολυ καλη δουλεια. Reshade με HDR προσοχη με τα χρωματα γινετε conflict. Clarity/luma μπορεις να βαζεις ελευθερα το hdr επιδρα σε αλλους τομεις της εικονας σε συγκριση με αυτα τα 2 shaders. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Arkin είπε Κλειστο το συγκεκριμενο παιξε με αυτα που εγραψα τα οποια δεν τρωνε καποιο performance και κανουν πολυ καλη δουλεια. Reshade με HDR προσοχη με τα χρωματα γινετε conflict. Clarity/luma μπορεις να βαζεις ελευθερα το hdr επιδρα σε αλλους τομεις της εικονας σε συγκριση με αυτα τα 2 shaders. Δηλαδή; μόνο για χρώμα να βάλω;
iazriel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την ελάχιστη ενασχόλησή μου με το Reshade, Colourfulness και Vibrance δεν πολυπάνε με το HDR. Ή το ένα ή το άλλο. Clarity, Lumasharpen, TriDither, LiftGammaGain και SMAA βάζω σίγουρα. Έπειτα είτε HDR ή Vibrance αλλά όχι μαζί. Τέλος, στο Shadow of War το ambientlights μου έδωσε ωραίο αποτέλεσμα ενώ στο Mass Effect όχι. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από iazriel
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) H S2719DC είναι IPS χωρίς FALD και αυτο την κάνει να έχει μέτριο μαύρο, αν ήταν VA τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα στο HDR. Επισης από ενα review που μπόρεσα να βρω μόνο είδα ότι μέτρησαν 480nits. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δηλαδή; μόνο για χρώμα να βάλω; Οχι βρε συ. Το HDR επεμβαινει απο μονο του στο χρωμα. Οταν εχεις reshade/HDR στο reshade θα παιζεις με lumasharpen/clarity οχι vibrance/colurfulness εκει αστο να κανει τη δουλεια του το HDR. Στα dx12 παιχνιδια στο geforce experience αν και εκει δουλευεις HDR θα παιξεις μονο με constrast/exposure. Οχι details/colour. Αν δεν εισαι με HDR θα παιζεις με constrast/exposure/colour. To details εχει αρκετο drop στο perf αυτα που προτεινω δεν εχουν καθολου και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Μου καθαρισε η εικονα στο tomb raider με το geforce experience χωρις καποια πτωση στα fps. Δεν μου ηρθε ειδοποιηση οτι με εκανες quote αργησα λιγο να απαντησω.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Οχι βρε συ. Το HDR επεμβαινει απο μονο του στο χρωμα. Οταν εχεις reshade/HDR στο reshade θα παιζεις με lumasharpen/clarity οχι vibrance/colurfulness εκει αστο να κανει τη δουλεια του το HDR. Στα dx12 παιχνιδια στο geforce experience αν και εκει δουλευεις HDR θα παιξεις μονο με constrast/exposure. Οχι details/colour. Αν δεν εισαι με HDR θα παιζεις με constrast/exposure/colour. To details εχει αρκετο drop στο perf αυτα που προτεινω δεν εχουν καθολου και η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη. Μου καθαρισε η εικονα στο tomb raider με το geforce experience χωρις καποια πτωση στα fps. Δεν μου ηρθε ειδοποιηση οτι με εκανες quote αργησα λιγο να απαντησω. Μιλάω για DX12 και HDR. Θέλω να έχω κάτι αντίστοιχο με το Lumansharpen και η μόνη λύση ειναι το detail του experience που τρώει τουλάχιστον 10% fps
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Μιλάω για DX12 και HDR. Θέλω να έχω κάτι αντίστοιχο με το Lumansharpen και η μόνη λύση ειναι το detail του experience που τρώει τουλάχιστον 10% fps Κατι αντιστοιχο με το lumasharpen ειναι αυτα που εγραψα. Δες λιγο την εικονα μολις την τραβηξα και δεν ριχνουν επιδοσεις και κανει αυτο που χρειαζεσαι. Το details ριχνει αρκετα τις επιδοσεις σε βαρια παιχνιδια δεν αξιζει για μενα. Φαινεται και η διαφορα αμεσα στην εικονα. Για το details λιγο το clarity ανεβασε και το sharpness τα αλλα αστα στο 0 αν θες λιγο παραπανω sharpness. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Κατι αντιστοιχο με το lumasharpen ειναι αυτα που εγραψα. Δες λιγο την εικονα μολις την τραβηξα και δεν ριχνουν επιδοσεις και κανει αυτο που χρειαζεσαι. Το details ριχνει αρκετα τις επιδοσεις σε βαρια παιχνιδια δεν αξιζει για μενα. Φαινεται και η διαφορα αμεσα στην εικονα. Για το details λιγο το clarity ανεβασε και το sharpness τα αλλα αστα στο 0 αν θες λιγο παραπανω sharpness. Αυτά που έχεις στην φώτο βελτιώνουν την καθαρότητα;
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Αυτά που έχεις στην φώτο βελτιώνουν την καθαρότητα; Τα συγκεκριμενα καθαριζουν την εικονα πχ το tomb raider εχει εντονη ασπριλα. Αυτη φευγει τελειως με το exposure. Το constrast τονωνει τα λευκα και σκοτεινιαζει τις μαυρες σκηνες. Τα φιλτρα του details θα σε δωσουν πιο crispy εικονα απλα το 10% ειναι too much θεωρω. Στη συγκεκριμενη φωτογραφια ειμαι με Νο ΑΑ μιας και τα TAA/SMAA θολωνουν αρκετα τα textures.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Τα συγκεκριμενα καθαριζουν την εικονα πχ το tomb raider εχει εντονη ασπριλα. Αυτη φευγει τελειως με το exposure. Το constrast τονωνει τα λευκα και σκοτεινιαζει τις μαυρες σκηνες. Τα φιλτρα του details θα σε δωσουν πιο crispy εικονα απλα το 10% ειναι too much θεωρω. Στη συγκεκριμενη φωτογραφια ειμαι με Νο ΑΑ μιας και τα TAA/SMAA θολωνουν αρκετα τα textures. Αυτό σου λέω. Ότι εγώ θέλω να καθαρίσουν τα tetxtues όπως το lumasharpen και μόνο το detail μπορεί να το κάνει αυτό. Οπότε δεν έχω άλλη λύση. AA δεν με ενδιαφέρει γιατί λόγω μεγάλου ppi δεν βλέπω καμία διαφορά και το κλείνω εντελώς (έχει και ένα καλό το ρημάδι 4K...)
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αυτό σου λέω. Ότι εγώ θέλω να καθαρίσουν τα tetxtues όπως το lumasharpen και μόνο το detail μπορεί να το κάνει αυτό. Οπότε δεν έχω άλλη λύση. AA δεν με ενδιαφέρει γιατί λόγω μεγάλου ppi δεν βλέπω καμία διαφορά και το κλείνω εντελώς (έχει και ένα καλό το ρημάδι 4K...) Παιξε μονο με sharpness μην βαλεις clarity το δευτερο τρωει αρκετους πορους.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Παιξε μονο με sharpness μην βαλεις clarity το δευτερο τρωει αρκετους πορους. Μόνο sharpness βάζω και τρώει τόσο!! Δεν ξερω αν παίζει ρόλο επειδή ειναι 2160p
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο sharpness βάζω και τρώει τόσο!! Δεν ξερω αν παίζει ρόλο επειδή ειναι 2160p Υπαρχει μεγαλη περιπτωση ναι γιατι ειτε το βαλω ειτε οχι ιδια ειναι τα fps σε μενα. Στο reshade τρωει αρκετα το clarity. Παντως στο shadow χωρις ΑΑ ειναι παρα πολυ καθαρα τα textures. Η ασπριλα με ενοχλουσε απο την αρχη η οποια εφυγε με το exposure. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Arkin
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Υπαρχει μεγαλη περιπτωση ναι γιατι ειτε το βαλω ειτε οχι ιδια ειναι τα fps σε μενα. Στο reshade τρωει αρκετα το clarity. Έχεις το metro exodus ; το έχεις δοκιμάσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα