AntonyF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Θα ήθελα τις γνώμες σας για το πόσο αξίζει να ασχοληθώ με τον I7 2600K που έχω όσον αφορά την χρήση του για gaming. Μετά από κάποια συγκριτικά που είδα στο YouTube με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή υπερχρονισμένο στα 4.7 Ghz και RTX 2080Ti, μου δημιουργήθηκε η απορία αν με την αγορά μιας Rtx2070 δώσω μια μικρή παράταση στον υπολογιστή που έχω. Και να προχωρήσω λίγο αργότερα σε αναβάθμιση cpu όταν πραγματικά θα είναι ανάγκη. Σίγουρα ξέρω ότι θα υπάρχουν παραχωρήσεις σε κάποια παιχνίδια και δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Μπορούμε να παίξουμε και με high settings και όχι ultra. Πέρα από την 2070 ποιες άλλες κάρτες μπορούν να συνδυαστούν σε 2Κ ανάλυση, ώστε να έχουμε καλά αποτελέσματα; Το minimum σε κάρτα γραφικών ποιο είναι και ποια κάρτα θεωρείται value for money με ελάχιστες παραχωρήσεις;
Stamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, ο 2600k είναι παλιός ο καψερός. Βασικά θα το κουβέντιαζα μια χαρά αν μιλάγαμε για 1080p (και ρωτώντας για το υπόλοιπο σύστημά σου) αλλά σε 2K τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά αμφίβολα! Οπωσδήποτε δεν θα έδεινα τόσα λεφτά για κάρτα να κάνει παρέα στον 2600k
AntonyF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Όταν λες εξαιρετικά αμφίβολα τι εννοείς; Όπως είπα μιλάμε για υπερχρονισμένο επεξεργαστή και όχι στην εργοστασιακή ταχύτητα. Στα συγκριτικά που είδα στις περισσότερες περιπτώσεις η διαφορά με τους τωρινούς επεξεργαστές δεν ήταν χαοτική ώστε να πεις ότι οντως δεν αξίζει.
Stamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Πιστεύω οτι θα έχεις θέμα σε cpu hungry παιχνίδια. Προσωπικά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. Επίσης, τι συχνότητα ταχύτητας μνήμης υποστηρίζει ο 2600k? Λογικά χαμηλές (για τα σημερινά δεδομένα). Μίλησες και για μικρή παράταση στο σύστημα σου. Κοίτα, αν σκοπεύεις να το αλλάξεις στο άμεσο μέλλον (π.χ. σε 3-4 μήνες) δεν χάνεις και τίποτα να πας στην κάρτα που σκέφτεσαι γιατί μετά από λίγους μήνες θα σε εξυπηρετεί το ίδιο έτσι κι αλλιώς. 1
AntonyF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ. Να πάρω μια 2070 και με μερικές υποχωρήσεις να εκμεταλλευτώ τον γεράκο. Και όταν τα βρώ δύσκολα και έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια να πάω σε ενα σύγχρονο επεξεργαστή. 1
evkar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Η σειρά 2 της intel είχε επεξεργαστές διαμάντια, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι οκτώ ετών υλικό .Για απλές εφαρμογές και απλά παιχνίδια , μια χαρά είναι και σήμερα ,αλλά όπως σωστά γράφτηκε είναι πια ξεπερασμένοι για παιχνίδια με απαιτήσεις. Σίγουρα η 2070 θα τρώει χοντρό μπουκάλι ,αλλά εφόσον σκέφτεσαι μελλοντικά να αναβαθμίσεις , με υποχωρήσεις και προσωρινά θα βολευτείς . Στην ίδια φάση είμαι και εγώ ,αν και δεν παίζω παιχνίδια και δεν με απασχολεί προς το παρόν.
seithan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στα 2Κ+ θα έχεις μικρές απόλυτες διαφορές σε σχέση με του νέους i7. Μην το σκέφτεσαι, προχώρα! 1
Dantε Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Υπερβολικοι ειστε. Και ισα ισα σε 2Κ θα ειναι μικροτερο το bottleneck απο οτι αν επαιζε σε 1080ρ.Ειναι και 4/8 ο 2600 οποτε μια χαρα κραταει,ειδικα στα 4.7 κιολας. Παρε την 2070 και θα δεις οτι σε ελαχιστα παιχνιδια θα σου δημιουργει ουσιαστικο προβλημα. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα