xristina1234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σας... Οπως γραφω και στον τιτλο ψαχνω κινητο 200 ευρω +- 50 και το κυριο που θελω ειναι καλη βασικη καμερα για πορτρετα. Εχω στο μυαλο μου καποια (Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Xiaomi Mi 8 Lite, Xiaomi Mi A2, Asus ZenFone 3 Zoom, Xiaomi Pocophone F1) αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις. Επισης αξιζει να περιμενω για το redmi note 7?
Netr0nic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τα Xiaomi αν αγοραστούν από skroutz δεν έχουν επίσημη εγγύηση στην χώρα μας υπόψιν (εκτός αν το πάρεις από αλυσίδα αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή μετά). Κατά την γνώμη μου αν μπορέσεις να δώσεις 270 πάρε το pocophone πολύ καλό πακέτο, με το τελευταίο update η κάμερα έχει πάει σε άλλο level. Επίσης αρκετά φθηνότερο με καλή κάμερα είναι και το Mi A2... Άλλη μια καλή επιλογή είναι το Nokia 7 Plus στα 250 το οποίο έχει stock android μεγάλη μπαταρία και καλή κάμερα για την κατηγορία του. Διαθέτει και την λειτουργία Live Bokeh η οποία θα σε καλύψει πιστεύω μιας και σε ενδιαφέρουν πορτρέτα συγκεκριμένα... Ρίξε αν μπορείς μια ματιά στα παραπάνω... Θα σου πρότεινα και το πολυ καλο LG G6 αλλά δεν διαθέτει λειτουργία portrait mode κτλ (τουλάχιστον οχι σε αυτήν την έκδοση android που τρέχει τώρα, στην επόμενη είναι πολύ πιθανό). Παρ'όλα αυτά έχει μακράν καλύτερη κάμερα από όλα τα παραπάνω (με OIS και ευρυγώνιο) και γίνεται ακόμα καλύτερη αν να πειραματιστείς λίγο με Gcam (πολύ καλά αποτέλεσμα +portrait mode). Μοναδικό ίσως αρνητικό η μπαταρία του... Όσον αφορά το ZenFone δεν το έχω δουλέψει ποτέ όποτε δεν έχω γνώμη. Το redmi note 7 δείχνει πολλά υποσχόμενο, μένει να το δούμε στην πράξη (κυρίως για την κάμερα το λέω) τα υπόλοιπα specs ειναι μια χαρά για την κατηγορία του. 1
26ska Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Την καλύτερη κάμερα σε αυτά χρήματα κοντά έχει το g6, ευρυγώνιος φακός,ois,portrait mode η μαμά κάμερα δεν έχει,αλλά βάζεις gcam και είσαι μια χαρά.Επισης καλή κάμερα έχει το xz1,αλλά δεν έχει ois και δεν παίρνει gcam,οπότε δεν θα το προτιμούσα.Και το Poco λένε ότι με gcam πάει πολύ καλά ...Εγω μάλλον το Poco θα έπαιρνα ή το g6.
SOAD1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 για ευρυγωνιο και καλες φωτο με portrait mode καλες ληψεις κανει το samsung a7 2018 , απλα ξεπερνα λιγο το μπατζετ σου (γυρω στα 230)
eidikos33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, xristina1234 είπε Καλησπερα σας... Οπως γραφω και στον τιτλο ψαχνω κινητο 200 ευρω +- 50 και το κυριο που θελω ειναι καλη βασικη καμερα για πορτρετα. Εχω στο μυαλο μου καποια (Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Xiaomi Mi 8 Lite, Xiaomi Mi A2, Asus ZenFone 3 Zoom, Xiaomi Pocophone F1) αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις. Επισης αξιζει να περιμενω για το redmi note 7? s7
xristina1234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Να πω πως θελω να ξεφυγω λιγο απο τα samsung και πως δεν το εχω καθολου με gcam και τα σχετικα. Οποτε τεινω προς το pocophone... Σ αυτα τα χρηματα θα βρω καλυτερη καμερα (ανεξαρτητως gcam) ?
26ska Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, xristina1234 είπε Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Να πω πως θελω να ξεφυγω λιγο απο τα samsung και πως δεν το εχω καθολου με gcam και τα σχετικα. Οποτε τεινω προς το pocophone... Σ αυτα τα χρηματα θα βρω καλυτερη καμερα (ανεξαρτητως gcam) ? Μα με Poco θα βάλεις gcam...Ειπαμε στα χρήματα αυτά η καλύτερη κάμερα lg g6.
Netr0nic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, xristina1234 είπε Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Να πω πως θελω να ξεφυγω λιγο απο τα samsung και πως δεν το εχω καθολου με gcam και τα σχετικα. Οποτε τεινω προς το pocophone... Σ αυτα τα χρηματα θα βρω καλυτερη καμερα (ανεξαρτητως gcam) ? Θα βρεις άλλα σε συσκευές λίγο παλιότερες. Όπως το LG G6 (που δεν είναι τόσο) η το Galaxy S7. Το S7 έχει σταματήσει να παίρνει αναβαθμίσεις παρ'όλα αυτά έχει εξαιρετική κάμερα. Το LG G6 Θα πάρει και άλλη έκδοση android, διαθέτει και αυτό πολύ καλή κάμερα με OIS +ευρυγώνιο (απλά δεν έχει για την ώρα έστω αυτό bokeh εφέ στο πορτραίτο). Βέβαια μπορείς να κάνεις απλά μια εγκατάσταση την εφαρμογή gcam και να έχεις! Άλλη καλή επιλογή κάμερας προσφέρει και το Sony XZ1 (αν και δεν έχει OIS έχει πολύ καλύτερη κάμερα από άλλα τύπου Mi A2, Poco, Nokia κτλ τουλάχιστον κατά την γνώμη μου...). 2
madnifestah Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, 26ska είπε Μα με Poco θα βάλεις gcam...Ειπαμε στα χρήματα αυτά η καλύτερη κάμερα lg g6. το G6 έχει πολύ καλή κύρια κάμερα.... η μπροστινή που ενδιαφέρει και την ts είναι για κλάματα. @xristina1234 το να βάλεις gcam στο poco η σε nokia είναι χωρίς υπερβολές 5 δευτερόλεπτα υπόθεση, και πραγματικά κάνει τεραστία διαφορά... πάρε το κινητό που σου αρέσει και μετά εδώ είμαστε.... (my 2 cents on nokia 7+ και poco ανάλογα την χρήση, αν παίζεις παιχνίδια κλπ πάνε στο poco αλλιώς 7+ δαγκωτό) 1
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, madnifestah είπε το G6 έχει πολύ καλή κύρια κάμερα.... η μπροστινή που ενδιαφέρει και την ts είναι για κλάματα. @xristina1234 το να βάλεις gcam στο poco η σε nokia είναι χωρίς υπερβολές 5 δευτερόλεπτα υπόθεση, και πραγματικά κάνει τεραστία διαφορά... πάρε το κινητό που σου αρέσει και μετά εδώ είμαστε.... (my 2 cents on nokia 7+ και poco ανάλογα την χρήση, αν παίζεις παιχνίδια κλπ πάνε στο poco αλλιώς 7+ δαγκωτό) Τουλάχιστον σε αυτά τα δύο η Gcam μπαίνει σαν μια απλή εφαρμογή.
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Τουλάχιστον σε αυτά τα δύο η Gcam μπαίνει σαν μια απλή εφαρμογή. Και στο LG G6 ισχύει το ίδιο... Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.
xristina1234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πως μπαινει δηλαδη βρε παιδιαα?
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, xristina1234 είπε Πως μπαινει δηλαδη βρε παιδιαα? Αναλόγως με ποια συσκευή θα έχεις/πάρεις θα σου στείλουμε αντίστοιχο link της έκδοσης της εφαρμογής gcam. Θα κάνεις download και θα την εγκαταστήσεις απλά. ΥΓ: Αναφέρομαι σε συσκευές όπως αυτές παραπάνω που η εφαρμογή gcam μπαίνει απλά με μια εγκατάσταση και τίποτα περισσότερο.
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Netr0nic είπε Και στο LG G6 ισχύει το ίδιο... Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν έχει ενεργοποιημένο το Camera2 API έχει καλός αλλιώς ξεκλείδωμα bootloader.
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν έχει ενεργοποιημένο το Camera2 API έχει καλός αλλιώς ξεκλείδωμα bootloader. Ήμουν κάτοχος του G6 και χρησιμοποιούσα gcam σε μόνιμη βάση γι'αυτό το λέω. Ναι ισχύει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα