Haldol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Έχω καμιά... 25αριά PC τα οποία λειτουργούν βασανιστικά αργά. Ακούω ιδέες και προτάσεις για να λειτουργήσουν με λίγη παραπάνω... αξιοπρέπεια. Τα μηχανήματα έχουν επεξεργαστές Intel Core 2 Duo E6550 πλαισιωμένους από 1 ή 2 GB RAM (τα περισσότερα έχουν 1, ορισμένα άλλα -λιγότερα όμως- έχουν 2) και μηχανικούς δίσκους. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional, με επιπλέον software τα Deep Freeze, Microsoft Security Essentials, AutoCAD 2007, Matlab, Creo, Chrοme και κάτι άλλα (δε τα θυμάμαι - αλλά δεν είναι και απαραίτητα). Δεν υπάρχουν πόροι για αλλαγές σε hardware, οπότε ότι κάνουμε, θα είναι καθαρά στο software κομμάτι. Έχω σκεφτεί: 1) Ξήλωμα του antivirus, ή έστω, απενεργοποίηση του real-time protection. Τα PC έχουν deep freeze, οπότε ότι και να "κολλήσουν" θα σβηστεί στο επόμενο reboot. Το MSE "τρώει" ~250MB RAM, δηλαδή το 1/4 της διαθέσιμης. 2) Απενεργοποίηση του search indexing. Άχρηστο feature για τα συγκεκριμένα PC. 3) Αλλαγή από Aero σε πιο ελαφρύ theme, με απενεργοποίηση διαφανειών, animations, κλπ. Τι άλλο μπορείτε να μου προτείνετε; Έχω σκεφτεί ακόμα και απενεργοποίηση του page file, με το σκεπτικό να μην χρησιμοποιούνται οι αργοί μηχανικοί δίσκοι για τέτοια δουλειά. Αλλά νομίζω με 1GB RAM, δεν είναι σοφή κίνηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Haldol είπε Έχω καμιά... 25αριά PC τα οποία λειτουργούν βασανιστικά αργά. Ακούω ιδέες και προτάσεις για να λειτουργήσουν με λίγη παραπάνω... αξιοπρέπεια. Τα μηχανήματα έχουν επεξεργαστές Intel Core 2 Duo E6550 πλαισιωμένους από 1 ή 2 GB RAM (τα περισσότερα έχουν 1, ορισμένα άλλα -λιγότερα όμως- έχουν 2) και μηχανικούς δίσκους. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional, με επιπλέον software τα Deep Freeze, Microsoft Security Essentials, AutoCAD 2007, Matlab, Creo, Chrοme και κάτι άλλα (δε τα θυμάμαι - αλλά δεν είναι και απαραίτητα). Δεν υπάρχουν πόροι για αλλαγές σε hardware, οπότε ότι κάνουμε, θα είναι καθαρά στο software κομμάτι. Έχω σκεφτεί: 1) Ξήλωμα του antivirus, ή έστω, απενεργοποίηση του real-time protection. Τα PC έχουν deep freeze, οπότε ότι και να "κολλήσουν" θα σβηστεί στο επόμενο reboot. Το MSE "τρώει" ~250MB RAM, δηλαδή το 1/4 της διαθέσιμης. 2) Απενεργοποίηση του search indexing. Άχρηστο feature για τα συγκεκριμένα PC. 3) Αλλαγή από Aero σε πιο ελαφρύ theme, με απενεργοποίηση διαφανειών, animations, κλπ. Τι άλλο μπορείτε να μου προτείνετε; Έχω σκεφτεί ακόμα και απενεργοποίηση του page file, με το σκεπτικό να μην χρησιμοποιούνται οι αργοί μηχανικοί δίσκοι για τέτοια δουλειά. Αλλά νομίζω με 1GB RAM, δεν είναι σοφή κίνηση. ναι αυτα που λες καλα ειναι, αλλα με αυτο το hardware δε θα δεις διαφορα. απο βασανιστικα αργα σε ανυποφορα αργα, σιγα τ αυγα. πραγματικα ακομα και η "στανταρ" λυση (ssd) παιζει να μη τα σωζει αυτα τα pc
rofl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) η στανταρ λυση δεν ειν ο ssd σε αυτα τα μηχανακια. αν τελικα κοιταξει σε hardware θελουν τουλαχιστον 2 gb ram, ιδανικα 3 αν εχουν 32 bit λειτουργικο αν εχεις 10 pc με 1 gb 10 dimmakia χρειαζεσαι και οι ηυ θα ναι usable, oi 2 gb λογικα θα την παλευουν. αλλιως αν δεν τραβαν καθολου, αν θυμαμαι πλεον καλα, επαιζε δυνατοτητα downgrade σε xp pro Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
vAg0s97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, Haldol said: Έχω καμιά... 25αριά PC τα οποία λειτουργούν βασανιστικά αργά. Ακούω ιδέες και προτάσεις για να λειτουργήσουν με λίγη παραπάνω... αξιοπρέπεια. Τα μηχανήματα έχουν επεξεργαστές Intel Core 2 Duo E6550 πλαισιωμένους από 1 ή 2 GB RAM (τα περισσότερα έχουν 1, ορισμένα άλλα -λιγότερα όμως- έχουν 2) και μηχανικούς δίσκους. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional, με επιπλέον software τα Deep Freeze, Microsoft Security Essentials, AutoCAD 2007, Matlab, Creo, Chrοme και κάτι άλλα (δε τα θυμάμαι - αλλά δεν είναι και απαραίτητα). Δεν υπάρχουν πόροι για αλλαγές σε hardware, οπότε ότι κάνουμε, θα είναι καθαρά στο software κομμάτι. Έχω σκεφτεί: 1) Ξήλωμα του antivirus, ή έστω, απενεργοποίηση του real-time protection. Τα PC έχουν deep freeze, οπότε ότι και να "κολλήσουν" θα σβηστεί στο επόμενο reboot. Το MSE "τρώει" ~250MB RAM, δηλαδή το 1/4 της διαθέσιμης. 2) Απενεργοποίηση του search indexing. Άχρηστο feature για τα συγκεκριμένα PC. 3) Αλλαγή από Aero σε πιο ελαφρύ theme, με απενεργοποίηση διαφανειών, animations, κλπ. Τι άλλο μπορείτε να μου προτείνετε; Έχω σκεφτεί ακόμα και απενεργοποίηση του page file, με το σκεπτικό να μην χρησιμοποιούνται οι αργοί μηχανικοί δίσκοι για τέτοια δουλειά. Αλλά νομίζω με 1GB RAM, δεν είναι σοφή κίνηση. Ότι προανέφερες είναι αρκετά καλά, ωστόσο θα σου πρότεινα τα εξείς: 1)φορμάτ, περνάς βασικούς οδηγούς και ότι άλλο κρίνεις ότι χρειάζεστε και κρατάς το σύστημα καθώς έχειν απενεργοποιόντας windows update τελείως (θησιάζεις την ασφάλεια, αλλά διεσφαλίζεις ένα "ευκίνητο" μηχάνημα"), σε συνδιασμό με το deep freeze θα'νε "σταθερό". 2)msconfig για το startup και πιο εξονυχιστική διαχείριση των διεργασιών 3)advanced system properties/Perfomance -> Settings: Adjust for the best perfomance 4) σκέψη για τον εάν χρειάζονται και τα 25 μηχανήματα!? , μπορεί να γίνει κάποια "θυσία" για να βελτιστοποιηθούν κάποια από τα μηχανήματα. (προσθήκη ραμς και επιλογή σκληρών δίσκων ανάλογα την κατάσταση υγείας τους)
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Haldol είπε Έχω καμιά... 25αριά PC τα οποία λειτουργούν βασανιστικά αργά. Ακούω ιδέες και προτάσεις για να λειτουργήσουν με λίγη παραπάνω... αξιοπρέπεια. Τα μηχανήματα έχουν επεξεργαστές Intel Core 2 Duo E6550 πλαισιωμένους από 1 ή 2 GB RAM (τα περισσότερα έχουν 1, ορισμένα άλλα -λιγότερα όμως- έχουν 2) και μηχανικούς δίσκους. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional, με επιπλέον software τα Deep Freeze, Microsoft Security Essentials, AutoCAD 2007, Matlab, Creo, Chrοme και κάτι άλλα (δε τα θυμάμαι - αλλά δεν είναι και απαραίτητα). Δεν υπάρχουν πόροι για αλλαγές σε hardware, οπότε ότι κάνουμε, θα είναι καθαρά στο software κομμάτι. Έχω σκεφτεί: 1) Ξήλωμα του antivirus, ή έστω, απενεργοποίηση του real-time protection. Τα PC έχουν deep freeze, οπότε ότι και να "κολλήσουν" θα σβηστεί στο επόμενο reboot. Το MSE "τρώει" ~250MB RAM, δηλαδή το 1/4 της διαθέσιμης. 2) Απενεργοποίηση του search indexing. Άχρηστο feature για τα συγκεκριμένα PC. 3) Αλλαγή από Aero σε πιο ελαφρύ theme, με απενεργοποίηση διαφανειών, animations, κλπ. Τι άλλο μπορείτε να μου προτείνετε; Έχω σκεφτεί ακόμα και απενεργοποίηση του page file, με το σκεπτικό να μην χρησιμοποιούνται οι αργοί μηχανικοί δίσκοι για τέτοια δουλειά. Αλλά νομίζω με 1GB RAM, δεν είναι σοφή κίνηση. 1. Το deep freeze το χρειάζεσαι; Χάνεις πολλά updates έτσι. 2. Εννοείτε ότι θα το κόψεις από τα services 3. Ακόμα με το Aero είσαι; 11 ώρες πριν, Haldol είπε Δεν υπάρχουν πόροι για αλλαγές σε hardware Πέρα από τις τζαμπέ όμως λύσεις θα πρέπει να σκεφτείς-σκεφτείτε και κάποια αναβάθμιση. Στο ebay παίρνεις πολύ φθηνά τις ddr2 και έχει και πακέτα π.χ. με 10 ή και παραπάνω ddr2 2gb ντιμάκια οπότε μπορείς να τα πας όλα στα 4 gb dual channel με λίγα λεφτά. Π.χ. με κανά κατοστάρικο μπορείτε να πάρετε 9 ή 10 σετάκια 2x2gb και να τα βάλεις σε αυτά με το 1gb και με τις μνήμες που θα αφαιρέσεις από τα να αναβαθμίσεις και αυτά με τα 2gb και να τα πας στα 3 ή 4 gb. Δεν είναι πολλά τα λεφτά και βλέπω autocad, matlab και 3d cad, οπότε τα μηχανάκια βγάζουν λεφτά. Θεωρώ γελοίο το ποσό των 100€ για pc που βγάζουν λεφτά. Ότι άλλο και να κάνεις το κέρδος σου θα είναι το πολύ 5% Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1
M@dB0x Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Φιλε με το συμπαθειο, οτι και να κανεις δε θα καταφερεις και παρα πολλα.
dpolal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Haldol είπε Έχω καμιά... 25αριά PC τα οποία λειτουργούν βασανιστικά αργά. Ακούω ιδέες και προτάσεις για να λειτουργήσουν με λίγη παραπάνω... αξιοπρέπεια. Τα μηχανήματα έχουν επεξεργαστές Intel Core 2 Duo E6550 πλαισιωμένους από 1 ή 2 GB RAM (τα περισσότερα έχουν 1... Μέχρι εκεί έπρεπε να γράψεις, δεν χρειαζόταν να πας παρακάτω. Ότι και να κάνεις δεν θα δείς καμμία αλλαγή με τόση λίγη RAM. Τα 7ρια μπορεί και να έπαιζαν με 1Gb πριν από καμμιά 10ριά χρόνια, και σίγουρα ΠΡΙΝ το sp1. Πλέον ακόμα και με τα 2Gb είναι οριακά. Αναγκαστικά κοιτάς για αναβάθμιση μνήμης με αγορά μεταχειρισμένων refurbish. Κοίτα στην Cosmodata ή στην τελική σκέψου να κανιβαλλίσεις μερικά από τα υπάρχοντα πισιά. Ότι άλλο και να κάνεις ποιό πολύ θα χάσεις τον χρόνο σου. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από dpolal 2
Haldol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τα PC είναι σε εργαστήριο σε ΤΕΙ. Δεν βγάζουν λεφτά, είναι για εκπαίδευση φοιτητών. Ταυτόχρονα, για τον ίδιο λόγο, δεν έχουμε ευελιξία σε αναβαθμίσεις. Ναι, μπορεί με $100 να στρώνουν τα PC, αλλά το ΤΕΙ δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει αγορές από eBay. Πρέπει να μπει στη μέση προμηθευτής, να περιγραφεί έργο, κλπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο για τα συγκεκριμένα PCιά (θα κοπεί από τη διοίκηση πριν καν το διαβάσουν) ενώ και η αγορά νέων για το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι ακόμα μακριά. Το σενάριο να "κανιβαλιστούν" ορισμένα PC για να φτιάξουμε κάποιες πιο σωστές μονάδες, υπάρχει, αλλά με τη συνδρομή άλλου εργαστηρίου. Θέλουμε 20+ θέσεις εργασίας, οπότε δε μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των συγκεκριμένων PC. Για να πάρουμε από άλλο εργαστήριο, φυσικά, χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του υπευθύνου στον οποίο είναι "χρεωμένο" το υλικό, αλλά εκεί κάτι γίνεται. Αυτές οι διαδικασίες όμως παίρνουν χρόνο, ενώ τα μαθήματα ξεκινάνε από 'βδομάδα. Οπότε -δυστυχώς- πορευόμαστε αποκλειστικά με το υλικό που υπάρχει. Προς το παρόν! Τι έκανα: 1) Έβαλα το basic theme αντί του Aero. 2) Ξήλωσα το Microsoft Security Essentials, ενώ απενεργοποίησα και το Windows Defender. 3) Σταμάτησα ορισμένα services, π.χ. updater της Adobe. 4) Έβαλα στο pagefile να γίνεται αυτόματο management απ'το σύστημα, αντί να εκχωρώ ένα fixed μέγεθος όπως πριν. --- Αποτέλεσμα; Εντυπωσιακή διαφορά! Το AutoCAD ανοίγει σε 15-20 δευτερόλεπτα, αντί για... 1-2 λεπτά που ήθελε πριν. Όλο το σύστημα είναι πολύ πιο smooth και πιο "σπιρτόζικο". Φυσικά, παραμένει αργό, σε σχέση με έναν σύγχρονο υπολογιστή, αλλά πλέον δεν είναι απαγορευτικά αργό προς χρήση. Εννοείται πως μπορεί κανείς να καταλάβει εύκολα ποια PC έχουν 1 GB και ποια έχουν 2 GB μνήμη (χωρίς να κοιτάξει τα specs). Η διαφορά στη χρήση κάνει μπαμ. Φυσικά μεσ' το εξάμηνο θα προσπαθήσω να "τσιμπήσω" καμιά 20αριά DIMMs για να τα κάνω όλα 2 GB. 1
dpolal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Τα PC είναι σε εργαστήριο σε ΤΕΙ. Δεν βγάζουν λεφτά, είναι για εκπαίδευση φοιτητών. Ταυτόχρονα, για τον ίδιο λόγο, δεν έχουμε ευελιξία σε αναβαθμίσεις. Ναι, μπορεί με $100 να στρώνουν τα PC, αλλά το ΤΕΙ δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει αγορές από eBay. Πρέπει να μπει στη μέση προμηθευτής, να περιγραφεί έργο, κλπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο για τα συγκεκριμένα PCιά (θα κοπεί από τη διοίκηση πριν καν το διαβάσουν) ενώ και η αγορά νέων για το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι ακόμα μακριά. Το σενάριο να "κανιβαλιστούν" ορισμένα PC για να φτιάξουμε κάποιες πιο σωστές μονάδες, υπάρχει, αλλά με τη συνδρομή άλλου εργαστηρίου. Θέλουμε 20+ θέσεις εργασίας, οπότε δε μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των συγκεκριμένων PC. Για να πάρουμε από άλλο εργαστήριο, φυσικά, χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του υπευθύνου στον οποίο είναι "χρεωμένο" το υλικό, αλλά εκεί κάτι γίνεται. Αυτές οι διαδικασίες όμως παίρνουν χρόνο, ενώ τα μαθήματα ξεκινάνε από 'βδομάδα. Οπότε -δυστυχώς- πορευόμαστε αποκλειστικά με το υλικό που υπάρχει. Προς το παρόν! Τι έκανα: 1) Έβαλα το basic theme αντί του Aero. 2) Ξήλωσα το Microsoft Security Essentials, ενώ απενεργοποίησα και το Windows Defender. 3) Σταμάτησα ορισμένα services, π.χ. updater της Adobe. 4) Έβαλα στο pagefile να γίνεται αυτόματο management απ'το σύστημα, αντί να εκχωρώ ένα fixed μέγεθος όπως πριν. --- Αποτέλεσμα; Εντυπωσιακή διαφορά! Το AutoCAD ανοίγει σε 15-20 δευτερόλεπτα, αντί για... 1-2 λεπτά που ήθελε πριν. Όλο το σύστημα είναι πολύ πιο smooth και πιο "σπιρτόζικο". Φυσικά, παραμένει αργό, σε σχέση με έναν σύγχρονο υπολογιστή, αλλά πλέον δεν είναι απαγορευτικά αργό προς χρήση. Εννοείται πως μπορεί κανείς να καταλάβει εύκολα ποια PC έχουν 1 GB και ποια έχουν 2 GB μνήμη (χωρίς να κοιτάξει τα specs). Η διαφορά στη χρήση κάνει μπαμ. Φυσικά μεσ' το εξάμηνο θα προσπαθήσω να "τσιμπήσω" καμιά 20αριά DIMMs για να τα κάνω όλα 2 GB. Εντάξει, λογικά όσα λες αλλά δεν μιλάμε για κάποιο τρελό κονδύλι που χρειάζετυαι εγκρίσεις και ανοικτούς διαγωνισμούς. Π.Χ. http://www.cosmodata.gr/product/71031/mnimi-ram-ipologisti-refurbished-ddr2-1gb-mixed-speed ή http://www.cosmodata.gr/product/71028/mnimi-ram-ipologisti-refurbished-ddr2-2gb-mixed-speed Δηλαδή στην ελάχιστη περίπτωση 9 ευρώ για κάθε έναν Η/Υ που είναι 180 ευρώ συνολικά και για τα 20 μηχανήματα. Δεν ξέρω πάντως, Η/Υ σε ΤΕΙ χωρίς antivirus είναι σαν να ετοιμάζεσαι να τρέξεις ξυπόλητος σε χωράφι με αγκάθια. (γαϊδουράγκαθα κιόλας ) Εκτός και αν τους έχεις εντελώς off grid οπότε δεν σε πολυαπασχολεί.
Haldol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν ξέρω πάντως, Η/Υ σε ΤΕΙ χωρίς antivirus είναι σαν να ετοιμάζεσαι να τρέξεις ξυπόλητος σε χωράφι με αγκάθια. (γαϊδουράγκαθα κιόλας ) Εκτός και αν τους έχεις εντελώς off grid οπότε δεν σε πολυαπασχολεί. Είναι σωστό αυτό που λες. Ρεαλιστικά, πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να διαδοθεί κάτι στο ευρύτερο δίκτυο; Δε ξέρω πόσο "απομονωμένα" είναι τα PC αυτά, π.χ. αν είναι σε δικό τους VLAN. Για τα ίδια τα PC δε μ' απασχολεί, μιας και τα καλύπτει το Deep Freeze.
Crybal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Θα πρότεινα το εξής.Βαλε αυτο το θεμα και σε αλλες κατηγοριες του forum ζητώντας μνημες.Σιγουρα κάποιοι εχουν παλιες εστω και 256/512 μνήμες που σαπίζουν σε κάποιο ντουλάπι.Επίσης ζήτα παλιούς σκληρούς πχ 10-20-30gb.Ολοι εχουμε καποιον πεταμένο εδω κι εκει.Το βαζεις σαν δευτερο και μεταφερεις εκει το temp και το pagefile για να χαλαρωσει ο βασικός...και βλέπεις. 1
BrknSwrd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια πρόταση όσο αφορά τον Chrome. Aπενεργοποιήσε το smooth scrolling . Στη γραμμή διευθύνσεων γράφεις chrome://flags/#smooth-scrolling, το αλλάζεις σε disable . Επίσης προτείνω το πρόσθετο Ublock Origin για να κόβεις τις διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες που δεν σε ενδιαφέρουν. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από BrknSwrd
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλέον με SSDs των 20€ θα δείτε αρκετή διαφορά στη φόρτωση των προγραμμάτων/λειτουργικού. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι διαφωνούν, ότι είναι πάνω από Pentium 4 άνετα μπαίνει SSD σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν κάνουν καμιά 5ετία να ανανεώσουν τα PCs, αξίζει και με το παραπάνω. Θα σταματήσουν και τα γουργουρητά. Από την άλλη μεριά υπάρχουν δεκάδες tweaks (π.χ. Black Viper’s Windows 7 Service Pack 1 Services Registry Files) , βάλτε και τον Adguard DNS server (176.103.130.132, 176.103.130.134). Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, κι εγώ συμφωνώ για τους SSD's. Η διαφορά που κάνουν στα μηχανήματα είναι τεράστια, όσο και αργά και να είναι. Δυστυχώς στο συγκεκριμένη περίπτωση, όπως είπα, δεν γινόταν να προμηθευτούμε hardware. Αυτό που έκανε πραγματικά τεράστια διαφορά, ήταν η απενεργοποίηση του Aero! Βάζοντας το "Basic" theme των Windows 7 τα PC πήραν τα πάνω τους. Σε σημείο που σκεφτόμουν αν όντως αξίζει να κάθομαι να ξηλώνω και το MSE (το οποίο έκανε μικρή διαφορά). Sorry για το ξέθαμα, αλλά νομίζω πως όποιος βρεθεί στην θέση μου και διαβάσει το post μου, θα ξηλώσει το Aero. Με τη μία. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Haldol
Bspus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Τα themes μπορεις να τα βγαλεις και απο τα services. Τοτε θα υπαρχει μονο το basic ως επιλογη. Ισως σου γλυτωσει λιγους ακομα πορους σε σχεση με το να μενει διαθεσιμο το aero και απλα να μην το επιλεγεις. Δες και αυτο το guide του black viper απο παλια http://www.blackviper.com/service-configurations/black-vipers-windows-7-service-pack-1-service-configurations/ Και αποφασισε για το καθε service ξεχωριστα αν θα το κρατησεις enabled και τι επιεπτωσεις θα εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα