boltsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω γραφτεί στις σχετικές ομάδες του Facebook, δυστυχώς ένας το είχε και αυτός είναι αντιπρόσωπος της Fiat και φέρνει 500l cng, αυτός λέει θετικά πράγματα αλλά θα ήθελα από κάποιον ιδιώτη ώστε να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.. Μετά ψάχνω και εκεί που παρέθεσες πιο πάνω.. 1
korakios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, boltsis είπε Έχω γραφτεί στις σχετικές ομάδες του Facebook, δυστυχώς ένας το είχε και αυτός είναι αντιπρόσωπος της Fiat και φέρνει 500l cng, αυτός λέει θετικά πράγματα αλλά θα ήθελα από κάποιον ιδιώτη ώστε να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.. Μετά ψάχνω και εκεί που παρέθεσες πιο πάνω.. έριξα και εγω μια ματιά , όντως δεν υπάρχει feedback ,οι περισσότεροι φέρνουν Punto . Τον ξέρω τον αντιπρόσωπο που λες , τον θεωρώ πάντως πολύ καλό και σωστό επαγγελματία Μήπως απλά να ψάξεις γνώμες για το απλό βενζινοκίνητο ? είδα και αυτό στο car.gr , αν βολεύει καντο μια βόλτα να πάρεις μια ιδέα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, boltsis είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 500L με φυσικό αέριο! Φοράει το ίδιο μοτέρ 0.9 twinair που έχει και το Panda μόνο που αντί για 5αρι σασμάν έχει 6αρι και πιο κοντό λόγω του πιο μεγάλου σκάφους! Δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά η αξιοπιστία και ο θόρυβος μέσα στη καμπίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? Αφού πας ταξίδια θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, δεν είναι θέμα καγκουρίασης, είναι θέμα ασφάλειας...
boltsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 @korakios το έχω δει αυτό που λες και μίλησα μαζί του κιόλας! Αυτός είναι πολύ ικανοποιημένος και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το συγκεκριμένο το έδινε 11.500 και το ανέβασε τιμή τώρα, είναι όμως φτωχο σε εξοπλισμό, μετά ίδια λεφτά μπορείς να βρεις τη πιο καλή έκδοση. Απλά μπήκα σε ένα ιταλικό forum και εκεί παραπονιέται πολύς κόσμος για κάποια προβλήματα που βγάζει.Ο κ. Χατζηγούλας ναι είναι πολύ καλός και μάλλον εκεί θα απευθυνθώ, μου είπε επίσης πως είναι αξιόπιστο και τίμιο αμάξι. Θα μιλήσω πάλι μαζί του όσον αφορά τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών μιας και δε πουλιόταν εδώ Ελλάδα! 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αφού πας ταξίδια θα πρέπει να σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, δεν είναι θέμα καγκουρίασης, είναι θέμα ασφάλειας... Καταλαβαίνω τι λες αλλά πλέον θεωρώ ότι στην εθνική οδό για Αθήνα που πηγαίνω εγώ κάποιες φορές δε χρειάζεται και τόσο η ιπποδύναμη. Εδώ πηγαίνεις με 120-130χλμ και πλέον δε σε προσπερνάει κανείς! Τώρα αν τύχει σε επαρχιακό δρόμο να κάνεις μια προσπέραση ναι εκεί θα χρειαστεί αλλά ας γίνει και αργότερα.
korakios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, boltsis είπε Απλά μπήκα σε ένα ιταλικό forum και εκεί παραπονιέται πολύς κόσμος για κάποια προβλήματα που βγάζει το φόρουμ της Fiat λες ? Ήταν να στο προτείνω . Βασικά τι θέματα βγάζει? Ρωτάω γιατί φορά τον twιnair που δε βγάζει προβλήματα αν προσέχεις τα λάδια . Να υποθέσω το πάγωμα του τιμονιού?
boltsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτό εδώ λέω https://www.metanoauto.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=127 .Βασικά οι Ιταλοί έχουνε τα πιο πολλά 500L, οι Γερμανοί δεν έχουνε σχεδόν καθόλου.Εκει στο forum διάβασα για βολάν, συμπλέκτη και τουρμπίνα όπως και η μονάδα Twinair που έχει αναφέρει ο κ.Χατζηγούλας μετα τις 200.000χλμ και αυτό βέβαια όπως διάβασες απο κακή συντήρηση και λάδι που δε τηρούσε τις προδιαγραφές!Βέβαια υπάρχουνε και άτομα που δεν είχανε κανένα πρόβλημα.Φίλος μου και ξαδερφός μου που έχουνε το Panda με 60.000χλμ κανένα απολύτως πρόβλημα και γενικά στις ομάδες του fb δεν έχουνε ιδιαίτερο θέμα με το Panda.To μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι λόγω πιο μεγάλου σκάφους και ότι οι ιταλοί γενικά είναι γκαζάκηδες ίσως τα καταπονούνε πιο πολύ απο ότι πρέπει, μου κάνει εντύπωση που τους βγάζουνε προβλήματα απο τις 60.000χλμ κιόλας..
korakios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 6/9/2021 στις 3:26 ΜΜ, boltsis είπε @korakios το έχω δει αυτό που λες και μίλησα μαζί του κιόλας! είδα οτι έφυγε πάντως (αναμενόμενο) , το πήρες εσύ τελικά ?😁 περισσότερο να σου πω οτι έσκασε άτομο στο cng group που πήρε ένα ,μήπως θες να ρωτήσεις , εκτός αν είσαι ο ίδιος 😂
boltsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Όχι δε το πήρα αλλά ναι όντως ένας από Θεσσαλονίκη πήρε ένα 500l από Καλαμαριά, του έχω στείλει ήδη μνμ απλά περιμένω πρώτα να το περπατήσει λίγο...
gkevasi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Γεια χαρά στην παρέα. Είμαι κάτοχος από τις 30 Οκτωβρίου 2021 του FIAT 500L POP STAR, 1600 DIESEL 1. Μοντέλο του Απρ του 2017, με 20.000 χλμ. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο. 2. Όσον αφορά τις επιδόσεις και την οικονομία είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Έκανα σε 5 μέρες 2.000 χλμ. και όλα πολύ καλά. Μετά από λίγους μήνες θα αναφερθώ αναλυτικά στο θέμα, επειδή κρατάω στοιχεία σε ειδική εφαρμογή του κινητού. 3. Παρουσίασε όμως από την πρώτη στιγμή το εξής πρόβλημα. Το ηχοσύστημα του (Uconnect) κλείνει εντελώς (αν παίζει μουσική σταματά, αν μιλάς στο τηλέφωνο κλείνει κι αυτό) κάποια στιγμή για 20 δευτερόλεπτα και ανοίγει πάλι. Σε ταξίδι δύο ωρών το έκανε 5 φορές. Σε ταξίδι έξι ωρών, μέτρησα 11 φορές. Έκανα reset από τις επιλογές APPS και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά τίποτε. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και αφού το παρακολούθησαν λίγα λεπτά, έκαναν κι αυτοί reset, επικοινώνησαν με την FIAT Αθήνα και περιμένουμε οδηγίες. Το πρόβλημα συνεχίζει. Μέχρι το σπίτι μου το έκανε πάλι δύο φορές. Είχε κάποιος από σας ανάλογο πρόβλημα; Θα εκτιμούσα πολύ κάποια καλή είδηση ή πληροφορία.
gantemoulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός Fiat 500L '13 1.6 MTJ. Ψάχνοντας πληροφορίες για διάφορα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο προβήματα, βελτιώσεις, χαρακτηριστικά κτλ, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κάποια ενεργή ομάδα στο facebook που να ανταλλάσονται απόψεις από κατόχους και μη. Έφτιαξα λοιπον σήμερα αυτη την ομάδα https://www.facebook.com/groups/299917575429297 Προς το παρόν είμαι σε αναζήτηση κοτσαδόρου. Όλες τις πληροφορίες - φωτογραφίες - τιμές κτλ θα τις ανεβάζω εκει. Όποιος θέλει να συμμετεχει είναι ευπρόσδεκτος/η @gkevasi, @boltsis, @korakios Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από gantemoulis
jimmy1966 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2021 στις 10:56 ΜΜ, gkevasi είπε Γεια χαρά στην παρέα. Είμαι κάτοχος από τις 30 Οκτωβρίου 2021 του FIAT 500L POP STAR, 1600 DIESEL 1. Μοντέλο του Απρ του 2017, με 20.000 χλμ. Αγοράστηκε μεταχειρισμένο. 2. Όσον αφορά τις επιδόσεις και την οικονομία είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν. Έκανα σε 5 μέρες 2.000 χλμ. και όλα πολύ καλά. Μετά από λίγους μήνες θα αναφερθώ αναλυτικά στο θέμα, επειδή κρατάω στοιχεία σε ειδική εφαρμογή του κινητού. 3. Παρουσίασε όμως από την πρώτη στιγμή το εξής πρόβλημα. Το ηχοσύστημα του (Uconnect) κλείνει εντελώς (αν παίζει μουσική σταματά, αν μιλάς στο τηλέφωνο κλείνει κι αυτό) κάποια στιγμή για 20 δευτερόλεπτα και ανοίγει πάλι. Σε ταξίδι δύο ωρών το έκανε 5 φορές. Σε ταξίδι έξι ωρών, μέτρησα 11 φορές. Έκανα reset από τις επιλογές APPS και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά τίποτε. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και αφού το παρακολούθησαν λίγα λεπτά, έκαναν κι αυτοί reset, επικοινώνησαν με την FIAT Αθήνα και περιμένουμε οδηγίες. Το πρόβλημα συνεχίζει. Μέχρι το σπίτι μου το έκανε πάλι δύο φορές. Είχε κάποιος από σας ανάλογο πρόβλημα; Θα εκτιμούσα πολύ κάποια καλή είδηση ή πληροφορία. Δηλαδη diesel αμαξι απο Απρ.2017 εως Οκτ.2021 δηλαδη πανω απο 5 ετη,εκανε μονο 20 χιλιαδες χλμ.Μαλιστα.... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από jimmy1966
filarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 5:13 ΜΜ, jimmy1966 είπε Δηλαδη diesel αμαξι απο Απρ.2017 εως Οκτ.2021 δηλαδη πανω απο 5 ετη,εκανε μονο 20 χιλιαδες χλμ.Μαλιστα.... Κάπου το '14-'16 η fiat προωθούσε πολύ τα πετρέλαια. Θυμάμαι το '15 όταν πήγα να πάρω το punto, σκεφτόμουν το 875cc. Όταν ζήτησα κάποια έξτρα η τιμή του έβγαινε μεγαλύτερη από το πετρέλαιο με τα ίδια και κάτι παραπάνω σε έξτρα εξοπλισμό. Οπότε παρόλο που υπολόγιζα ότι θα κάνω καμιά 10αριά τον χρόνο το πήρα. Την ίδια εποχή είχε πάρει φίλος το 208 κι αυτό πετρέλαιο και για να μην το χαλάσει έπαιρνε το παπί. Με αποτέλεσμα όταν εγώ έφτασα τα 50χιλχλμ σε περίπου 3 χρόνια, αυτός είχε 15. Υπάρχουν περιπτώσεις που το πήραν για πολλά και δεν έκαναν, αλλά και περιπτώσεις που το πήραν επειδή το βρήκαν σε καλύτερη τιμή. Όπως και να έχει με καλό έλεγχο από έμπειρο μπορείς να δεις αν έχει κάνει 20 σε σχέση με τα 100-120 που θα ήταν λογικά... Πάντως ο κινητήρας είναι φοβερός 120 ίππους με 32 κιλά ροπής έχει πολύ δύναμη. Το σκεφτόμουν για το punto αλλά ευτυχώς δεν έβγαινε τότε, προοριζόταν για άλλη χρήση...
jimmy1966 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, filarhos είπε Κάπου το '14-'16 η fiat προωθούσε πολύ τα πετρέλαια. Θυμάμαι το '15 όταν πήγα να πάρω το punto, σκεφτόμουν το 875cc. Όταν ζήτησα κάποια έξτρα η τιμή του έβγαινε μεγαλύτερη από το πετρέλαιο με τα ίδια και κάτι παραπάνω σε έξτρα εξοπλισμό. Οπότε παρόλο που υπολόγιζα ότι θα κάνω καμιά 10αριά τον χρόνο το πήρα. Την ίδια εποχή είχε πάρει φίλος το 208 κι αυτό πετρέλαιο και για να μην το χαλάσει έπαιρνε το παπί. Με αποτέλεσμα όταν εγώ έφτασα τα 50χιλχλμ σε περίπου 3 χρόνια, αυτός είχε 15. Υπάρχουν περιπτώσεις που το πήραν για πολλά και δεν έκαναν, αλλά και περιπτώσεις που το πήραν επειδή το βρήκαν σε καλύτερη τιμή. Όπως και να έχει με καλό έλεγχο από έμπειρο μπορείς να δεις αν έχει κάνει 20 σε σχέση με τα 100-120 που θα ήταν λογικά... Πάντως ο κινητήρας είναι φοβερός 120 ίππους με 32 κιλά ροπής έχει πολύ δύναμη. Το σκεφτόμουν για το punto αλλά ευτυχώς δεν έβγαινε τότε, προοριζόταν για άλλη χρήση... Ναι υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις,αλλα πολυ σπανιες.και εγω εχω ενα ματιζακι του 2008 που τοχα παρει καινουριο και εχει 75χιλιαδες μονο χλμ μετα απο 13 χρονια.Αλλα αυτες οι περιπτωσεις ειναι παρα πολυ σπανιες.Συνηθως οι εμποροι που κατεβαζουν χιλιομετρα σου πετανε τα γνωστα.Μια γιαγια το ειχε,μια δασκαλα ,ενας παππους κ.λ.π Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από jimmy1966 1
gkevasi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: Είχα κι εγώ την ίδια απορία πολλές μέρες μέχρι να το αποφασίσω. Είδα το βιβλίο του Service, το ΚΤΕΟ και πράγματι είχε μόνο αυτά τα χιλιόμετρα. Ήταν στην έκθεση της MAXMOTORS στα Γιάννενα και για λίγο καιρό είχε και πινακίδες με υπηρεσίες χρονοχρέωσης. Τώρα παραπάνω δεν μπορώ να ψάξω, αυτά είναι τα δεδομένα που κατέχω. ΚΑΥΣΙΜΑ: Μετά από δίμηνη λειτουργία, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω στην κατοχή μου και ένα FORD FOCUS 1.8 του 2003 που έχει βγάλει 280.000 χιλιόμετρα και έχει αέριο από τις 120.000 χλμ. Μπορώ να πω ότι τα καύσιμα είναι περίπου στο ίδιο κοστολόγιο, αλλά η διαφορά η μεγάλη είναι όταν κινείσαι σε εθνική αρτηρία, πχ Ιόνια, Εγνατία και κλειδώνεις στο AUTO CRUISE στα 130 χλμ το κοντέρ, όλα φαίνονται σαν μια ευθεία, ανηφόρες, κατηφόρες, τα πάντα. Επειδή είσαι και λίγο πιο ψηλά, το ταξίδι είναι πιο ευχάριστο και ξεκούραστο. ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Όσον αφορά την θέση οδήγησης, είναι πιο ψηλά το παράθυρο του οδηγού και δεν είναι εύκολο να ακουμπάς το αριστερό σου μπράτσο, σίγουρα κάτι θέλει εκεί που να ακουμπάει κάπως το χέρι. Από την δεξιά πλευρά έχει ένα μπράτσο "τεμπέλη" που είναι πολύ χαμηλά, σαν να είναι για κοντούς. Δεν λέω ότι είμαι ψηλός, 1.74 ύψος, αλλά πρέπει να σκύψω λίγο για να ακουμπήσει το χέρι μου. Εδώ κάποιοι ίσως δεν το είδαν και τόσο καλά. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά είναι αρκετός για καθημερινή χρήση. Όταν μάλιστα έριξα τα καθίσματα, παιδιά τι να πω, έγινε καρότσα από φορτηγάκι με άπλετο χώρο. ΟΔΗΓΗΣΗ: Εδώ δίνει τα ρέστα του. Κινείσαι χωρίς άγχος, για το αν έρχεται ανηφόρα ή πολλές στροφές. Βάζεις την 6η ταχύτητα, κλειδώνεις το οδόμετρο της ταχύτητας και απολαμβάνεις την πορεία. Έκανα ήδη 4.500 χλμ ξεκούραστα! Ο θόρυβος λίγο είναι ανεκτός μέχρι τα 130 χλμ., παραπάνω είναι λίγο ενοχλητικός. Αυτά προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για τα επόμενα στο εξάμηνο. Να είστε καλά και να βλέπετε τα πάντα με αισιόδοξο μάτι. 4 λεπτά πριν, gkevasi είπε Καλησπέρα στην παρέα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: Είχα κι εγώ την ίδια απορία πολλές μέρες μέχρι να το αποφασίσω. Είδα το βιβλίο του Service, το ΚΤΕΟ και πράγματι είχε μόνο αυτά τα χιλιόμετρα. Ήταν στην έκθεση της MAXMOTORS στα Γιάννενα και για λίγο καιρό είχε και πινακίδες με υπηρεσίες χρονοχρέωσης. Τώρα παραπάνω δεν μπορώ να ψάξω, αυτά είναι τα δεδομένα που κατέχω. ΚΑΥΣΙΜΑ: Μετά από δίμηνη λειτουργία, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω στην κατοχή μου και ένα FORD FOCUS 1.8 του 2003 που έχει βγάλει 280.000 χιλιόμετρα και έχει αέριο από τις 120.000 χλμ. Μπορώ να πω ότι τα καύσιμα είναι περίπου στο ίδιο κοστολόγιο, αλλά η διαφορά η μεγάλη είναι όταν κινείσαι σε εθνική αρτηρία, πχ Ιόνια, Εγνατία και κλειδώνεις στο AUTO CRUISE στα 130 χλμ το κοντέρ, όλα φαίνονται σαν μια ευθεία, ανηφόρες, κατηφόρες, τα πάντα. Επειδή είσαι και λίγο πιο ψηλά, το ταξίδι είναι πιο ευχάριστο και ξεκούραστο. ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Όσον αφορά την θέση οδήγησης, είναι πιο ψηλά το παράθυρο του οδηγού και δεν είναι εύκολο να ακουμπάς το αριστερό σου μπράτσο, σίγουρα κάτι θέλει εκεί που να ακουμπάει κάπως το χέρι. Από την δεξιά πλευρά έχει ένα μπράτσο "τεμπέλη" που είναι πολύ χαμηλά, σαν να είναι για κοντούς. Δεν λέω ότι είμαι ψηλός, 1.74 ύψος, αλλά πρέπει να σκύψω λίγο για να ακουμπήσει το χέρι μου. Εδώ κάποιοι ίσως δεν το είδαν και τόσο καλά. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά είναι αρκετός για καθημερινή χρήση. Όταν μάλιστα έριξα τα καθίσματα, παιδιά τι να πω, έγινε καρότσα από φορτηγάκι με άπλετο χώρο. ΟΔΗΓΗΣΗ: Εδώ δίνει τα ρέστα του. Κινείσαι χωρίς άγχος, για το αν έρχεται ανηφόρα ή πολλές στροφές. Βάζεις την 6η ταχύτητα, κλειδώνεις το οδόμετρο της ταχύτητας και απολαμβάνεις την πορεία. Έκανα ήδη 4.500 χλμ ξεκούραστα! Ο θόρυβος λίγο είναι ανεκτός μέχρι τα 130 χλμ., παραπάνω είναι λίγο ενοχλητικός. Αυτά προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για τα επόμενα στο εξάμηνο. Να είστε καλά και να βλέπετε τα πάντα με αισιόδοξο μάτι. UCONNECT: Ξέχασα το σημαντικό. Έχω ραντεβού για αναβάθμιση του λογισμικού στην FIAT. Όταν με ειδοποιήσουν και γίνει θα σας γράψω τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά όπως διατείνεται η FIAT FCA. 3
gkevasi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 10:29 ΜΜ, gkevasi είπε Καλησπέρα στην παρέα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: Είχα κι εγώ την ίδια απορία πολλές μέρες μέχρι να το αποφασίσω. Είδα το βιβλίο του Service, το ΚΤΕΟ και πράγματι είχε μόνο αυτά τα χιλιόμετρα. Ήταν στην έκθεση της MAXMOTORS στα Γιάννενα και για λίγο καιρό είχε και πινακίδες με υπηρεσίες χρονοχρέωσης. Τώρα παραπάνω δεν μπορώ να ψάξω, αυτά είναι τα δεδομένα που κατέχω. ΚΑΥΣΙΜΑ: Μετά από δίμηνη λειτουργία, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω στην κατοχή μου και ένα FORD FOCUS 1.8 του 2003 που έχει βγάλει 280.000 χιλιόμετρα και έχει αέριο από τις 120.000 χλμ. Μπορώ να πω ότι τα καύσιμα είναι περίπου στο ίδιο κοστολόγιο, αλλά η διαφορά η μεγάλη είναι όταν κινείσαι σε εθνική αρτηρία, πχ Ιόνια, Εγνατία και κλειδώνεις στο AUTO CRUISE στα 130 χλμ το κοντέρ, όλα φαίνονται σαν μια ευθεία, ανηφόρες, κατηφόρες, τα πάντα. Επειδή είσαι και λίγο πιο ψηλά, το ταξίδι είναι πιο ευχάριστο και ξεκούραστο. ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Όσον αφορά την θέση οδήγησης, είναι πιο ψηλά το παράθυρο του οδηγού και δεν είναι εύκολο να ακουμπάς το αριστερό σου μπράτσο, σίγουρα κάτι θέλει εκεί που να ακουμπάει κάπως το χέρι. Από την δεξιά πλευρά έχει ένα μπράτσο "τεμπέλη" που είναι πολύ χαμηλά, σαν να είναι για κοντούς. Δεν λέω ότι είμαι ψηλός, 1.74 ύψος, αλλά πρέπει να σκύψω λίγο για να ακουμπήσει το χέρι μου. Εδώ κάποιοι ίσως δεν το είδαν και τόσο καλά. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά είναι αρκετός για καθημερινή χρήση. Όταν μάλιστα έριξα τα καθίσματα, παιδιά τι να πω, έγινε καρότσα από φορτηγάκι με άπλετο χώρο. ΟΔΗΓΗΣΗ: Εδώ δίνει τα ρέστα του. Κινείσαι χωρίς άγχος, για το αν έρχεται ανηφόρα ή πολλές στροφές. Βάζεις την 6η ταχύτητα, κλειδώνεις το οδόμετρο της ταχύτητας και απολαμβάνεις την πορεία. Έκανα ήδη 4.500 χλμ ξεκούραστα! Ο θόρυβος λίγο είναι ανεκτός μέχρι τα 130 χλμ., παραπάνω είναι λίγο ενοχλητικός. Αυτά προς το παρόν. Επιφυλάσσομαι για τα επόμενα στο εξάμηνο. Να είστε καλά και να βλέπετε τα πάντα με αισιόδοξο μάτι. UCONNECT: Ξέχασα το σημαντικό. Έχω ραντεβού για αναβάθμιση του λογισμικού στην FIAT. Όταν με ειδοποιήσουν και γίνει θα σας γράψω τα αποτελέσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά όπως διατείνεται η FIAT FCA. Καλησπέρα καλή Σαρακοστή, Λοιπόν όπως είχα γράψει πιο πάνω, έκανα αναβάθμιση μόνος μου 100%.επιτυχία. Από έκδοση 5.00.00.52 πήγα 13.00.57.05 . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα