bromiaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι δυστυχώς… Οι γνωστοί ξερόλες πάντα θα λεν τα χειρότερα για κάτι που δεν το γνωρίζουν, γιατί απλα δεν το έχουν χρησιμοποιήσει πότε τους… Ή επειδή πριν 30 χρόνια έβγαζαν αρκετά diesel πρόβλημα στην τρόμπα… άρα αυτό πρέπει να γίνεται και σήμερα… Άλλο ένα κλασικό παράδειγμα είναι οι τούρμπο κινητήρες του 1990 με του 2019… Και όμως κάποιοι ακόμα και σήμερα τους καταριούνται γιατί πριν 30 χρόνια μπορεί να μην απέδιδαν σε βάθος χρόνου… Απλά τα πράγματα… θέλεις φτηνότερο καύσιμο και μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τα βενζινοκίνητα οχήματα (πχ εγώ έχω πραγματική κατανάλωση 4,2-4,3 λιτρα/100km, με ταχύτητες 110-120km/h)???? Θες να μην σκέπτεσαι πόση βενζίνη θα ρουφήξει το αυτοκίνητο σου για να το μετακινήσεις για ένα μικρό ταξιδάκι? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από bromiaris
christopher0016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, bromiaris είπε Έτσι είναι δυστυχώς… Οι γνωστοί ξερόλες πάντα θα λεν τα χειρότερα για κάτι που δεν το γνωρίζουν, γιατί απλα δεν το έχουν χρησιμοποιήσει πότε τους… Ή επειδή πριν 30 χρόνια έβγαζαν αρκετά diesel πρόβλημα στην τρόμπα… άρα αυτό πρέπει να γίνεται και σήμερα… Άλλο ένα κλασικό παράδειγμα είναι οι τούρμπο κινητήρες του 1990 με του 2019… Και όμως κάποιοι ακόμα και σήμερα τους καταριούνται γιατί πριν 30 χρόνια μπορεί να μην απέδιδαν σε βάθος χρόνου… Απλά τα πράγματα… θέλεις φτηνότερο καύσιμο και μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τα βενζινοκίνητα οχήματα (πχ εγώ έχω πραγματική κατανάλωση 4,2-4,3 λιτρα/100km, με ταχύτητες 110-120km/h)???? Θες να μην σκέπτεσαι πόση βενζίνη θα ρουφήξει το αυτοκίνητο σου για να το μετακινήσεις για ένα μικρό ταξιδάκι? Εμένα επειδή το κινω μέσα στην πόλη με κίνηση φουλ a/c ανοικτό φτάνει 11 λίτρα το βράδυ το ρίχνω στα 7.5λιτρα εκτός πόλης πάει άνετα κάτω από 6 λίτρα είναι 2000cc 140 ps
CarlitoGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.....θα σας πω εντυπώσεις προσεχως
CarlitoGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Τελικα μετα απο πολυ σκεψη και αφου επεσα σε μερικες πατατες μτχ και ορισμενους εμπορους που πιστευαν οτι αντι για μεταχειρησμενα οχηματα 5-10 χρονων πουλανε καινουριες Ferrari ,κατεληξα στην αγορα καινουριου Ford ecosport 1000cc και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος μετ την επιλογη μου.
djcat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Τελικα μετα απο πολυ σκεψη και αφου επεσα σε μερικες πατατες μτχ και ορισμενους εμπορους που πιστευαν οτι αντι για μεταχειρησμενα οχηματα 5-10 χρονων πουλανε καινουριες Ferrari ,κατεληξα στην αγορα καινουριου Ford ecosport 1000cc και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος μετ την επιλογη μου. Απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιομετρα να έχεις φιλαράκι! 1
plasTOST Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Τελικα μετα απο πολυ σκεψη και αφου επεσα σε μερικες πατατες μτχ και ορισμενους εμπορους που πιστευαν οτι αντι για μεταχειρησμενα οχηματα 5-10 χρονων πουλανε καινουριες Ferrari ,κατεληξα στην αγορα καινουριου Ford ecosport 1000cc και ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ικανοποιημενος μετ την επιλογη μου. Καλορίζικο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα. Πες μας εντυπώσεις και καταναλώσεις γιατί ενδιαφέρεται ένας συνάδελφος να το πάρει. Εικόνα έχω μόνο από ένα fiesta με τον 1000αρι τουρμπο! 1
CarlitoGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 45 λεπτά πριν, djcat είπε Απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιομετρα να έχεις φιλαράκι! Σε ευχαριστώ πολύ!
sargus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μπράβο φίλε. Καλοτάξιδο! Με το καινούργιο είσαι ήσυχος. 1
CarlitoGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Καλορίζικο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα. Πες μας εντυπώσεις και καταναλώσεις γιατί ενδιαφέρεται ένας συνάδελφος να το πάρει. Εικόνα έχω μόνο από ένα fiesta με τον 1000αρι τουρμπο! Ευχαριστώ!Τώρα από κατανάλωση δεν έχω ακόμα άποψη καθώς ούτε εβδομάδα δεν έχω κλείσει αλλά στην εθνική μπορείς να κινηθείς οικονομικά σίγουρα(με 6η κ 3000στρ,clima,και τρείς ενήλικες έβγαζε 140χαω).Κατα τα άλλα έχει κοφτερό τιμόνι,είναι πολύ άνετο για τους ελληνικούς δρόμους χωρίς να φοβίζει στις στροφές λόγω ύψους (το ψηλότερο στην κατηγορία του και το μικρότερο σε μήκος εάν θυμάμαι καλα). Θεωρώ ότι είναι ιδανικό για καθημερινό αυτοκίνητο που αν χρειαστεί μπορεί να φιλοξενήσει μια 4μελη οικογένεια με κάποιες μικρες παραχωρήσεις στους χώρους ομως.Η αγορά έγινε από velmar καθώς μου έκαναν την καλύτερη προσφορά.Στο test drive οδήγησα ένα st 140hp το οποίο με ξένισε λιγάκι λόγω πολύ σκληρών αναρτήσεων κ μικρού προφίλ ελαστικών (χοροπηδαγε στις λακούβες),η έκδοση business 125 hp που πήρα εγώ ειναι πολύ πιο άνετη στον δρόμο. 6 λεπτά πριν, sargus είπε Μπράβο φίλε. Καλοτάξιδο! Με το καινούργιο είσαι ήσυχος. Σε ευχαριστώ πολύ...όντως μπορεί να σε δεσμεύει η αντιπροσωπεία για τα σέρβις αλλά με 8 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον είσαι καλυμμένος από απροόπτα. 1
CarlitoGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, ciyo είπε μαλακια εκανες, επρεπε να δωσεις τα ιδια λεφτα για το vitara (περιπου 17κ) Βασικά δεν βλέπω που υστερεί το EcoSport και έκανα μαλακια;Η αλήθεια είναι ότι παίζουν ρόλο πολλά στην αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου.Μεσα σε αυτά είναι η χρηματοδότηση,η εγγύηση κλπ κλπ.Με βάση τα δικά μου δεδομένα το ecosport είναι ιδανικό κάποιος άλλος θα προτιμούσε το vitara-crossland-captur κλπ κλπ. 2
djcat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 49 λεπτά πριν, ciyo είπε παντως εκει γυρο στα 17κ το βιταρα ειναι η καλυτερη επιλογη καλύτερη επιλογή για σένα, όχι για όλους. Μια χαρά επιλογή έκανε ο φίλος. 2
jgeorgiou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στα καινούρια αυτοκίνητα λέμε καλορίζικα και καλοτάξιδα και όχι "μλκ έκανες αυτό που έχω εγώ στο ξερό μου το κεφάλι είναι καλύτερο'' 6
StormGr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος georgiou. Καλοτάξιδο να είναι το νέο σου αμάξι. Να το οδηγείς και να το χαίρεσαι. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλιώς όλοι θα παίρναμε το ίδιο αμάξι. Ότι αρέσει στο καθένα, στις ανάγκες και στα γούστα του καθενός. 3
boltsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 500L με φυσικό αέριο! Φοράει το ίδιο μοτέρ 0.9 twinair που έχει και το Panda μόνο που αντί για 5αρι σασμάν έχει 6αρι και πιο κοντό λόγω του πιο μεγάλου σκάφους! Δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά η αξιοπιστία και ο θόρυβος μέσα στη καμπίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις?
korakios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, boltsis είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 500L με φυσικό αέριο! Φοράει το ίδιο μοτέρ 0.9 twinair που έχει και το Panda μόνο που αντί για 5αρι σασμάν έχει 6αρι και πιο κοντό λόγω του πιο μεγάλου σκάφους! Δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά η αξιοπιστία και ο θόρυβος μέσα στη καμπίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού! Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? https://www.insomnia.gr/forums/topic/685699-αυτοκίνητα-με-cng-φυσικό-αέριο/page/40/#comments αν και καλύτερα στα λινκ που έβαλα στα fb groups .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα