Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας κατοχος η καποιος που να εχει εμπειρια  με το συγκεκριμενο αυτοκινητο να πει καμια γνωμη;Με ενδιαφερει ιδιαιτερα η ο 900αρης κινητηρας με  τα 105HP η ο diesel 1600αρης.Λεω βασικα να παω για το 900αρι αλλα φοβαμαι μην εχω προβλημα σε κανα ταξιδι φορτωμενος λογο χαμηλης ροπης και μεγεθους του κινητηρα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To έχει το diesel εδω και 3-4 χρόνια αδερφός φίλου, πολύ ικανοποιημένος, δεν του έχει βγάλει θέματα και τρομερή οικονομία σε κατανάλωση. Αν πρόκειται να κάνεις αρκετά χλμ το έτος δες καλύτερα το diesel, είναι μεγάλο αμάξι σχετικά με αρκετούς χώρους οπότε αν φορτώσεις ολόκληρη οικογένεια λογικό ειναι το 900ρι να ζορίζεται. Και μία υποσημειωση, το αμάξι φτιάχνεται στις εγκαταστάσεις της πρώην zastava, εμείς δεν παράγουμε ουτε βίδες και εκει συνεχίζουν να φτιάχνουν αμάξια.

• Like 1
Δημοσ.

Off-topic : Το εργοστάσιο της zastava είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το βομβάρδισαν οι Αμερικάνοι μαζί με τους συμμάχους στην επιδρομή φιάσκο που είχαν κάνει στην Γιουγκοσλαβία πριν 25 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Είχαμε πάρει μέρος και εμείς τρομάρα μας. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, lary7 είπε

To έχει το diesel εδω και 3-4 χρόνια αδερφός φίλου, πολύ ικανοποιημένος, δεν του έχει βγάλει θέματα και τρομερή οικονομία σε κατανάλωση. Αν πρόκειται να κάνεις αρκετά χλμ το έτος δες καλύτερα το diesel, είναι μεγάλο αμάξι σχετικά με αρκετούς χώρους οπότε αν φορτώσεις ολόκληρη οικογένεια λογικό ειναι το 900ρι να ζορίζεται. Και μία υποσημειωση, το αμάξι φτιάχνεται στις εγκαταστάσεις της πρώην zastava, εμείς δεν παράγουμε ουτε βίδες και εκει συνεχίζουν να φτιάχνουν αμάξια.

Φιλε μου ξερεις αν εχει το 1600 η το 1300 το diesel;Βασικα η γυναικα μου θα το παιρνει κ θα ειναι κ το βασικο αμαξι της οικογενειας,εγω βολεύομαι με το beverly.Περίπου 10000km το χρονο θα γραφει το αμαξι κ αυτα κυριως στην εθνικη.

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Off-topic : Το εργοστάσιο της zastava είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το βομβάρδισαν οι Αμερικάνοι μαζί με τους συμμάχους στην επιδρομή φιάσκο που είχαν κάνει στην Γιουγκοσλαβία πριν 25 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Είχαμε πάρει μέρος και εμείς τρομάρα μας. 

Το βομβάρδισαν, το ξανα-εφτιαξαν αλλα είδαν πως με τα Yugo δεν πάνε πουθενα και το έδωσαν στην Fiat ωστε να βγάζει κανένα σοβαρό αμάξι.

@CarlitoGR

Το 1600 έχει, το είχε πάρει μόλις είχε πρωτοβγεί και περιέργως δεν έβγαλε κάποιο θέμα λόγω καινούργιου μοντέλου. Για εθνική ο 1600 είναι πολύ οικονομικός και η Fiat έχει μεγάλη παράδοση σε κινητήρες diesel.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 7/2/2019 στις 11:24 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Παιδια υπαρχει κανενας κατοχος η καποιος που να εχει εμπειρια  με το συγκεκριμενο αυτοκινητο να πει καμια γνωμη;Με ενδιαφερει ιδιαιτερα η ο 900αρης κινητηρας με  τα 105HP η ο diesel 1600αρης.Λεω βασικα να παω για το 900αρι αλλα φοβαμαι μην εχω προβλημα σε κανα ταξιδι φορτωμενος λογο χαμηλης ροπης και μεγεθους του κινητηρα.

O mjt με τα 120hp είναι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nauths είπε

O mjt με τα 120hp είναι;

Υπαρχει ενας 1600 με 105hp και ενας με 120hp

3 ώρες πριν, kage είπε

Δεν το λες οικογενειακο αμαξι και κυριως δεν ειναι ανετο...

Φιλε γιατι το λες αυτο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Υπαρχει ενας 1600 με 105hp και ενας με 120hp

Φιλε γιατι το λες αυτο;

Έχω το doblo το cargo με τα 120hp πολύ δυνατός κινητήρας και σβέλτος. Σκέψου το φορτώνω με 1200kg και πάει πολύ άνετα και ξεκούραστα. Από άποψη κατανάλωσης είμαι γύρω στα 7,5lt σε μεικτό κύκλο. Εντός και εκτός φορτωμένος και μη. 12.000χμ από το Μάιο και δεν βλέπω όσα λέγαν για την fiat, τη θεωρώ πολύ value. Τώρα θα φανεί στην πορεία.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια επειδη ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το 1600 diesel με τα 105hp,μπορει καποιος να με κατατοπίσει λιγο ως προς τι ζημια μπορει να βγαλει ενα diesel και ποσο μπορει να κοστισει;Ακουω διαφορους να λενε για αντλιες,dpf και μπεκ με κοστος που μπορει να ξεπερναει τα 2000 ευρω και αλλους να λενε οτι αυτα ηταν παλια και οτι τωρα κανεις την επισκευη με πολυ λιγοτερο κοστος.Τι ισχυει τελικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει στανταρ...αναλόγως τις ζημιες κτλπ. Αν θες απλα να μαθεις τιμες ενδεικτικα περνας από μια αντιπροσωπεια και παιρνεις τιμες.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Παιδια επειδη ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το 1600 diesel με τα 105hp,μπορει καποιος να με κατατοπίσει λιγο ως προς τι ζημια μπορει να βγαλει ενα diesel και ποσο μπορει να κοστισει;Ακουω διαφορους να λενε για αντλιες,dpf και μπεκ με κοστος που μπορει να ξεπερναει τα 2000 ευρω και αλλους να λενε οτι αυτα ηταν παλια και οτι τωρα κανεις την επισκευη με πολυ λιγοτερο κοστος.Τι ισχυει τελικα;

Αν ήταν έτσι δεν θα ζούσε κανένας ταρίφας...

Αν θέλεις να ζήσεις με τις μπουρδολογίες ορισμένων που βρίζουν τα diesel χωρίς να έχουν, κάντο....

Εσύ θα χάσεις και θα πληρώνεις βενζίνες...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bromiaris είπε

Αν ήταν έτσι δεν θα ζούσε κανένας ταρίφας...

Αν θέλεις να ζήσεις με τις μπουρδολογίες ορισμένων που βρίζουν τα diesel χωρίς να έχουν, κάντο....

Εσύ θα χάσεις και θα πληρώνεις βενζίνες...

Φίλε μου δηλαδή λες ότι πλέον είναι φτηνότερες οι επισκευές η ότι τα πετρέλαια δεν βγάζουν ζημιές;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Φίλε μου δηλαδή λες ότι πλέον είναι φτηνότερες οι επισκευές η ότι τα πετρέλαια δεν βγάζουν ζημιές;

Ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...

Ναι, αν σου βγάλει ζημιά πχ αντλία, κοστίζει πιο ακριβά η επισκευή  της σε σχέση  με βενζινοκινιτο...

Ναι, δεν βγάζουν τις βλάβες που έβγαζαν κάποτε.. οι κινητήρες  εξελίχθηκαν...

Μην ακούς άτομα που δεν έχουν diesel και αρχίζουν τις αρλούμπες το στυλ... "ξέρω εγώ" & "Ο φίλος του φίλου μου είχε πετρέλαιο και"...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...

Ναι, αν σου βγάλει ζημιά πχ αντλία, κοστίζει πιο ακριβά η επισκευή  της σε σχέση  με βενζινοκινιτο...

Ναι, δεν βγάζουν τις βλάβες που έβγαζαν κάποτε.. οι κινητήρες  εξελίχθηκαν...

Μην ακούς άτομα που δεν έχουν diesel και αρχίζουν τις αρλούμπες το στυλ... "ξέρω εγώ" & "Ο φίλος του φίλου μου είχε πετρέλαιο και"...

Δεν θέλουν να μάθουν την αλήθεια που είναι κάπου στην μέση όπως λες.. θα πεταχτούν οι γνωστοί άσχετοι του φόρουμ πού δεν έχουν κάνει ούτε ένα χιλιόμετρο με ντίζελ να πούνε το μακρύ και το κοντό τούς

Τα εχω γράψει άπειρες φορές σαν χρήστης ντίζελ που έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα

Δεν χαλάνε τόσο εύκολα όσο αναπαράγουν κάποιοι.

Δεν βγάζουν πρόβληματα με τρόμπα τόσο εύκολα

Υπάρχουνε ταξί που έχουν κάνει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα με νοθευμένα πετρέλαια με το θείο στο θεού.. χωρίς να έχουν βγάλει προβλήματα.

Άμα μένεις με τον φόβο της βλάβης πάρε βενζίνη καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...