Psaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Το επίπεδο της μουσικής έχει ανεβεί..... απλά θέλει ένα ψάξιμο..
nammo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lnwolfgr είπε Χρόνο με τον χρόνο οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ανεβαίνουν. Μπορείς να βρεις δίσκους φτηνά. Εγώ με βινύλιο την βγάζω και δεν έχω βγει χαμένος από αυτό. Μεγάλωσα στην έκρηξη του mp3 με napster κ.τ.λ, πριν από αυτό αντεγραμμένες κασέτες και ανταλλαγές, δεν ήμουν και ο πιο νόμιμος έτσι? Φυσικά αγόραζα δίσκους από παιδί γυμνασίου, και όπως είπα συνεχίζω ακόμα. Αυτό που πάντα μου έκανε εντύπωση ήταν η προσοχή που έδινα στην μουσική, θέλω να πω ότι άκουγα μέσω walkman στην αρχή και diskman-mini disk αργότερα. Καμία σχέση ρε παιδιά την μουσική που την είχα μαζί μου δεν της έδινα βάση, μέσα στο λεωφορείο θόρυβος, δεν ακούς μουσική έτσι δεν καταλαβαίνεις. Ποποπο ένα σχόλιο βαθιά απο την ψυχή ενός ανθρώπου! Εγώ να φανταστείς ότι γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούσα πλέον να «προσέξω» τη μουσική απο την μία και από την άλλη επειδή μεγαλώνοντας αποκτάμε άλλα προσόντα στην ερμηνεία αναγκάστηκα να αλλάξω μουσική προτίμηση... Η νέα μου επιλογή συνήθως συνοδεύει τη δουλειά. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από nammo
lnwolfgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, nammo είπε Ποποπο ένα σχόλιο βαθιά απο την ψυχή ενός ανθρώπου! Εγώ να φανταστείς ότι γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούσα πλέον να «προσέξω» τη μουσική απο την μία και από την άλλη επειδή μεγαλώνοντας αποκτάμε άλλα προσόντα στην ερμηνεία αναγκάστηκα να αλλάξω μουσική προτίμηση... Η νέα μου επιλογή συνήθως συνοδεύει τη δουλειά. Κατάλαβα προσάρμοσες την μουσική σου στον τρόπο ζωής σου. Πάντως μην νομίζεις ότι λείπει η μουσική από τον δρόμο μου, μπορεί να μην έχω συσκευή στα αυτιά μου να ακούω, όμως το κεφάλι μου δεν σταμάτα να ακούει μουσική, παντού μουσική, έχω αφαιρεθεί από τον δρόμο μου γιατί σκεπτόμουν μουσική!! 1
Mindworm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το 80 έλεγαν ότι μουσική σαν των 60s και 70s δε θα ξανά υπάρξει... στα mid 90s λέγαμε μουσική σαν την 80s δεν υπάρχει... τα 00s λέγαμε για τα 90s και ου το καθεξής... Η ποιότητα δεν πέφτει, το μέγεθος των επιλογών αλλάζει στα 60s δεν έψαχνες για 70s, 80s, 90s, 00s. Σήμερα όμως έχουμε όλη την γκάμα(backwards) από τότε μεχρι και σήμερα, και οι επιλογές τεράστιες! Υπάρχει κάποιος γεννημένος το 00 να μην κολλήσει με Queen πχ που είναι και στο προσκήνιο; Η ποιότητα είναι καθαρά ως προς τι γουστάρει να ακούει ο καθένας, έχει επιλογές τεράστιες. Μπορεί κάποιου που η εποχή να ήταν τα 80s και να μην βρίσκει ποιοτική την σημερινή μουσική, τότε θα ακούει την μουσική του τότε ή θα ακολουθεί καλλιτέχνες που σήμερα παίζουν την μουσική του τότε για νοσταλγία και immortality. Αυτός που πραγματικά θα θέλει ποιότητα, τότε 100% κάπου θα την βρει, η βάση πλέον είναι τεράστια και ακόμα θα γίνει μεγαλύτερη με τα χρόνια. 16
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Όσο όρεξη και ταλέντο και να χει ένας μουσικός, θέλει φράγκα έστω για να γράψει και να μιξάρει ένα δίσκο στο στουντιο. Ακόμα και αν βάλει φράγκα από την τσέπη του για τον πρώτο δίσκο, αν δεν δει κάποιο αντίκρισμα, ή θα τα παρατήσει, η θα μείνει σε επίπεδο χομπι ή θα γράψει οτι του ζητήσει κάποια δισκογραφική. Καπιταλισμό έχουμε και ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας
valkon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Η μόνη συνδρομή που έχω και δεν γίνεται να σπάσει σε πολλές συνδρομές.
Regulus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 .."και τώρα κάνουμε κουμάντο εμείς"... ήθελαν να πουν.
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δεν βγάζει το Spotify, δεν βγάζουν οι καλλιτέχνες και ποιος βγάζει δλδ; Ο Ιησούς Χριστός; Μεταφέρονται τα λεφτά των πελατών στας ουρανάς; Μην ακούτε και τα πιστεύετε απλά θα εννοούν δεν βγάζουμε (κέρδος-υπεραξια) όσο η apple, alphabet κτλπ.
babality Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 ξερετε ποσα δινει το spotify για τη μουσικη μου? 0,003 per play. ευχαριστω spotify.
Orion's Belt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Για μένα η Spotify είναι η καλύτερη υπηρεσία μουσικής , τέλος
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, babality είπε ξερετε ποσα δινει το spotify για τη μουσικη μου? 0,003 per play. ευχαριστω spotify. Πόσο να σου έδινε; Γίνε η Katy Perry και μετά plays θα βγάλεις λεφτά...!
babality Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Πόσο να σου έδινε; Γίνε η Katy Perry και μετά plays θα βγάλεις λεφτά...! χαχαχαχαχα τι να πω. με τετοιες αποψεις πως να παει μπροστα η μπιζνα
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, babality είπε χαχαχαχαχα τι να πω. με τετοιες αποψεις πως να παει μπροστα η μπιζνα Δεν πάει το ξέρω. Αλλά θα σου έλεγε αυτό ένας κουστουματος με πούρο Αβάνα στο γραφείο του. Ανταγωνισμός υπάρχει κτλπ. Τα όνειρα πεθαίνουν πριν καν τελειώσουν..! Τι μουσική παίζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 9:45 ΠΜ, SilverCloak είπε Κατά τα άλλα, ερωτήσεις: 1. παίζουν σπασμένα πράγματα στο iphone? Είμαι κάργα άσχετος βλέπω. 2. Εσείς που μοιράζεστε το λογαριασμό σας, πως ξέρει τα γούστα σας το spotify? Εγώ το πληρώνω γιατί συνάγει τι άλλο μπορεί να μου αρέσει από αυτά που ακούω με εξαιρετική επιτυχία. Αν το έδινα στη ξαδέρφη μου να ακούσει Αργυρό πως θα γλίτωνα το εγκεφαλικό από τα suggestions? Μήπως παίζουν users στον ίδιο billing λογαριασμό; Παίζει και σε netflix αυτό; Δεν ξέρω για Spotify, στο Netflix εχεις διαφορετικά accounts (2 ή 4 ανάλογα το πρόγραμμα), και το καθένα έχει δικιές του λίστες και προτιμήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα