vagvalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Λεφτα για iphone εχουμε βλεπω Φιλε μου, μ αρεσε το comment σου και οντως γελασα, γιατι ετσι οπως το είπα ναι κολλούσε και ηταν αστεία η απάντησή σου. ΑΛΛΑ θα ήθελα να πω ΑΥΤΑ: το 2009 οταν πηρα 3g ο ανταγωνισμός (ερχόμενος παρακαλώ απο k770i) δεν υπηρχε άλλο αντάξιο κινητό!! Είχα δει κάτι lg kp cookie, τα S δεν ειχαν βγει νομίζω (και που βγήκαν δηλαδή μετά) και ημουν 3η Γυμνασιου το '09 εε. Και μετα δεν ξανααλλαξα μάρκα! Είμαι απ τους περίεργους iOS users, έχω παντα jb. μεχρι πρότινος ημουν σε iOS 9.1 γιατι ΕΤΣΙ!! παντα έδινα το παλιό μου κιν. στην επομενη γενια και περιμενα. δηλαδή ΤΩΡΑ τον νοεμβριο που βγηκαν τα Xs/Max εδωσα το 7αρι ΣΕ καλη τιμη! πριν ακομη πεσει, αρχες Νοεμ. εκατσα με το 6αρι μου μεχρι τελη Δεκ. και πηρα 8αρι. δηλαδη παλι μια γενια πισω απ τον πιο πισω που ειχα. και το πηρα μολις 485. τιμολογιο! Δεν δινω τιποτα παραπανω απο εναν μεσο γκρινιαρη, μιζερο (το κινητο μου κολλαει, το βιντεο γιατι φαινεται ετσι) απο εναν android user π δινει 300€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ. καθε 1.5-2 χρονια. σε σχεση με την χασουρα π εχω εγω 100-150€ απ το προηγουμενο στο επομενο γενιας αλλα παντα πιο πισω απ την τελευταια! δινω μπροστα λεφτα, κανε την αναγωγη στα 10 χρονια π κλεινω iPhone εχω δωσει τα ιδια. αααα καιι.. "cause if you dont have an iPhone, well... you dont have an iPhone!" 1 1
BILL5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Ναι βάζουν λεφτά από την τσέπη τους γιατί υπολογίζουν ότι κάποτε θα ορθοποδήσει και έτσι θα βγάλουν τις χασούρες των προηγούμενων χρόνων. Η amazon για παράδειγμα πουλάει πολλά πράματα όχι μόνο χωρίς κέρδος αλλά με χασούρα έτσι ώστε να πνίξει τον ανταγωνισμό και εν τέλει μετέπειτα να αρχίσει να βγάζει κέρδος. Τα McDonalds είχαν περίπου ίδια στραγική εδώ στην Ελλάδα για να φάνε τα goody's (πχ 1 ευρώ το burger) αλλά δεν τους έκατσε κυρίως λόγω έλλειψης delivery και κακής φήμης της επιχείρησης εδώ στην Ελλάδα. Αφου εμείς οι Έλληνες έχουμε τα gooddys πριν ανοίξει στην Ελλάδα το πρώτο McDonald's είναι σαν να έχεις το σουβλατσιδικο κάτω από το σπίτι σου και να πας να τρως ισπανικά φαγητα 1
sistah Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ασχετο αλλα υπαρχει ενα και μοναδικο tag για το αρθρο και αυτο ειναι...apple. Really? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από sistah Apparently διορθωθηκε.
AggelosTz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε θα ειναι απο αυτους που το κρατανε 5 χρονια παλιο μοντελο γιατι εχουν αναβαθμισεις μαλλον! Ενώ εσύ πουλάς το δικό σου στους έξι μήνες γιατί ούτε αναβαθμίσεις ασφαλείας δεν παίρνει. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SPANK είπε Και γιατί οχι , χαίρομαι που ειναι κερδοφόρα αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει αρκετό υλικό και ακόμη περισσότερο. Προσωπικά το χρησιμοποιώ στο κινητό στο σπίτι παντού , έχει τα πάντα που θέλω ή σχεδόν τα πάντα από μουσική Στο κινητό, στο σταθερό, στο λάπτοπ, στο τάμπλετ, στο αυτοκινήτο, στο Echo και στα Sonos, στο PS4, στο Xbox, στο Android TV, στον receiver του home cinema. Στα 320kbps, online και offline, με custom και shared playlists. Χωρίς διαφημίσεις. Γενικά παντού μόνο Spotify. Άπαξ και ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς δεν υπάρχει επιστροφή. Στο οικογενειακό πακέτο έρχεται 2,2 ευρώ το μήνα στον καθένα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από nzeppos 2
tsofras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία και μας τα ζαλίζουν τα τελευταία χρόνια στο ΙΤ με το agile και το μοντέλο του Spotify. Να έχω κάτι να λέω τώρα και εγώ να μην λένε ότι απλά γκρινιάζω
Tetrabitos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, AggelosTz είπε Ενώ εσύ πουλάς το δικό σου στους έξι μήνες γιατί ούτε αναβαθμίσεις ασφαλείας δεν παίρνει. Είσαι και σίγουρος, τρομάρα σου..!
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε Για πρωτη φορα εχει κερδη και θα συνεχισει να μπαινει μεσα τους επομενους μηνες. Βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους πως γινεται και δουλευει μια τετοια εταιρια με ζημιες τοσα χρονια? ελα βλακειες για να διαβασει ο κοσμος, πιστευεις οτι δεν εβγαζαν λεφτα τοσα χρονια? 1
mandos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, vagvalas είπε Βεβαία και γω στο iPhone σπασμένο το έχω, αλλα ΟΧΙ δεν προτίθεμαι να πληρώσω για μουσικη! Στη δουλειά σου θες να πληρώνεσαι? Και δε θα το παίξω άγιος, στην Ελλάδα όλοι κατεβάζουμε, άλλα ένα spotify πληρωμένο και ένα δίσκο το μήνα τον πληρώνω αν μπορώ (και έχω spotify για να βρω ποιος δίσκος αξίζει τα λεφτά μου). 2 2
giorgos2187 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μακαρι να επιβιωσει το μοντελο του spotify και καποια στιγμη να γινει το ιδιο με μια εφαρμογη σειρων-ταινιων. Ανοιγεις εφαρμογη, ψαχνεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι και κατα 70-80% το βρισκεις. Αλλιως μας βλεπω να πληρωνουμε καμια 15αρια συνδρομες σε τοσες εφαρμογες που θα ειναι "εταιρικες" 1
stud1118 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, vagvalas είπε Φιλε μου, μ αρεσε το comment σου και οντως γελασα, γιατι ετσι οπως το είπα ναι κολλούσε και ηταν αστεία η απάντησή σου. ΑΛΛΑ θα ήθελα να πω ΑΥΤΑ: το 2009 οταν πηρα 3g ο ανταγωνισμός (ερχόμενος παρακαλώ απο k770i) δεν υπηρχε άλλο αντάξιο κινητό!! Είχα δει κάτι lg kp cookie, τα S δεν ειχαν βγει νομίζω (και που βγήκαν δηλαδή μετά) και ημουν 3η Γυμνασιου το '09 εε. Και μετα δεν ξανααλλαξα μάρκα! Είμαι απ τους περίεργους iOS users, έχω παντα jb. μεχρι πρότινος ημουν σε iOS 9.1 γιατι ΕΤΣΙ!! παντα έδινα το παλιό μου κιν. στην επομενη γενια και περιμενα. δηλαδή ΤΩΡΑ τον νοεμβριο που βγηκαν τα Xs/Max εδωσα το 7αρι ΣΕ καλη τιμη! πριν ακομη πεσει, αρχες Νοεμ. εκατσα με το 6αρι μου μεχρι τελη Δεκ. και πηρα 8αρι. δηλαδη παλι μια γενια πισω απ τον πιο πισω που ειχα. και το πηρα μολις 485. τιμολογιο! Δεν δινω τιποτα παραπανω απο εναν μεσο γκρινιαρη, μιζερο (το κινητο μου κολλαει, το βιντεο γιατι φαινεται ετσι) απο εναν android user π δινει 300€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ. καθε 1.5-2 χρονια. σε σχεση με την χασουρα π εχω εγω 100-150€ απ το προηγουμενο στο επομενο γενιας αλλα παντα πιο πισω απ την τελευταια! δινω μπροστα λεφτα, κανε την αναγωγη στα 10 χρονια π κλεινω iPhone εχω δωσει τα ιδια. αααα καιι.. "cause if you dont have an iPhone, well... you dont have an iPhone!" Λες ότι δεν δίνεις κάτι παραπάνω από ένα γκρινιάρη. Βέβαια δίνεις 240€ ανά χρόνο (485 ανά 2 χρόνια όπως αναφέρεις) για να έχεις το προτελευταίο iphone, αλλά δεν δίνεις 7€ το μήνα για κανονική συνδρομή spotify. Μάλιστα... είσαι σε ηλικία για να πιάσεις τη πρώτη σου δουλειά. Σου εύχομαι να βρεις δουλειά με τον κατώτατο μισθό... ούτε 7€ παραπάνω ! Για να καταλάβεις πως βγαίνουν τα λεφτά.... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vagvalas είπε Βεβαία και γω στο iPhone σπασμένο το έχω, αλλα ΟΧΙ δεν προτίθεμαι να πληρώσω για μουσικη! Ελα ντε, γιατι να πληρώνεις developers και μουσικους, αν δεν βγαίνανε δεν θα άλλαζαν δουλειά; Κακως πληρώνεις και το iPhone, κλέψε ένα ή αγόρασε κανα κλεμμένο, έχει λεφτα ο κόσμος, δεν χρειάζονταν τα δικά σου Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
makridis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, vagvalas είπε Σκέψου πόσα πληρώνουν σε δικαιώματα. Γιατί στην έκδοση free του pc έχει και google ads. Επίσης μεγάλο μπαμ έκανε όταν μπλόκαρε ολα τα premium apk (ακομη μπορείς αλλά ειναι πιο δυσκολο), επειδή όπως δήλωσε όλοι αυτοί με τα παραμετροποιημένα (cracked apk) για το premium μας κλεβουν "bandwidth". δηλαδή πληρωναν μεγαλα ποσά για το streaming σε αυτούς χωρίς ούτε ενα κέρδος! Βεβαία και γω στο iPhone σπασμένο το έχω, αλλα ΟΧΙ δεν προτίθεμαι να πληρώσω για μουσικη! Και εγώ δεν προτίθεμαι να δουλέψω για να ζήσω. Να σου στείλω αριθμό λογαριασμού να μου βάζεις λεφτά κάθε μήνα; 2 1
alexhs gk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, stud1118 είπε Λες ότι δεν δίνεις κάτι παραπάνω από ένα γκρινιάρη. Βέβαια δίνεις 240€ ανά χρόνο (485 ανά 2 χρόνια όπως αναφέρεις) για να έχεις το προτελευταίο iphone, αλλά δεν δίνεις 7€ το μήνα για κανονική συνδρομή spotify. Μάλιστα... είσαι σε ηλικία για να πιάσεις τη πρώτη σου δουλειά. Σου εύχομαι να βρεις δουλειά με τον κατώτατο μισθό... ούτε 7€ παραπάνω ! Για να καταλάβεις πως βγαίνουν τα λεφτά.... Και ούτε καν. Αν τώρα έχει το 8αρι έχει το προ-προτελευταιο μοντέλο και μάλιστα το φθηνό. Τέλος πάντων γελάω με όλα αυτα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι δύσκολο σε μερικούς να καταλάβουν ότι πρεπει να πληρώνεις για κάποιες υπηρεσίες και ότι δεν είναι σωστό το τσαμπα. Μακάρι να συνεχίσει να είναι κερδοφόρο για να μπορούμε να την έχουμε σαν υπηρεσία γιατί πραγματικά βολεύει πολύ. Γενικά όμως μου κάνει εντυπώσεις που δεν βγάζουν κέρδη τέτοιες επιχειρήσεις. 1
SilverCloak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τι θεούλης είναι αυτός ο τύπος που ταπεινώθηκε σε 5 λέξεις και μετά συνεχίζει, υπεραμυνόμενος το iphone εναντίον android και μη απαντώντας στο προκείμενο της κλεψιάς. Ρε φίλε, και εμείς κλέβουμε (όχι spotify) αλλά δε βγαίνουμε να καμαρώνουμε κιόλας και με θράσος, "Ναι, αλλά αν ήμουν ηλίθιος σαν εσάς και πλήρωνα για μουσική πως θα είχα την iphonαρα μου τώρα να το παίζω μούρη;" Και τιμολόγιο βλέπω. Μυρίζομαι συνέχιση οικογενειακής επιχείρησης και all in all άλλη μια πετυχημένη συνεισφορά στην οικονομία και την κοινωνία μας. Ελπίζω να το παράκανα με την επαγωγή. Ή να είσαι γλυκό trollακι. Επί του θέματος. Γιατί σας φαίνεται περίεργο να μπαίνουν μέσα οι επιχειρήσεις; Συμβαίνει σε όλες, ειδικά τις silicon-valleyνάτες. Λεφτά παίρνουν από investors όχι από product. Και αν σου κάτσει; Γενικά όλοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι μπορούν να γίνουν too big to fail, μέχρι να γίνουν (όλοι είπατε την amazon). Όλοι θέλουν να γίνουν τράπεζες τέλος πάντων. Μόνο που σε αντίθεση με τις τράπεζες μπορεί να προσφέρουν και κάτι χρήσιμο όντως. Κατά τα άλλα, ερωτήσεις: 1. παίζουν σπασμένα πράγματα στο iphone? Είμαι κάργα άσχετος βλέπω. 2. Εσείς που μοιράζεστε το λογαριασμό σας, πως ξέρει τα γούστα σας το spotify? Εγώ το πληρώνω γιατί συνάγει τι άλλο μπορεί να μου αρέσει από αυτά που ακούω με εξαιρετική επιτυχία. Αν το έδινα στη ξαδέρφη μου να ακούσει Αργυρό πως θα γλίτωνα το εγκεφαλικό από τα suggestions? Μήπως παίζουν users στον ίδιο billing λογαριασμό; Παίζει και σε netflix αυτό; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα