Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, georgekrax είπε Θα με κάλυπτε, αλλά θέλω να ξέρω αν μπορώ αφότου έχω υπογράψει να μην ενεργοποιήσω την κάρτα? Δεν βλέπω πως η μη ενεργοποίηση θα σε γλυτώσει απο την συνδρομή.Ακύρωση θέλει και να βγάλεις την απλή,φαντάζομαι.Αλλά όλο αυτό γιατι δεν το σκέφτηκες πριν την εκδόσεις;
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βλέπω πως η μη ενεργοποίηση θα σε γλυτώσει απο την συνδρομή.Ακύρωση θέλει και να βγάλεις την απλή,φαντάζομαι.Αλλά όλο αυτό γιατι δεν το σκέφτηκες πριν την εκδόσεις; Καλή ερώτηση. Μπορώ να την ακυρώσω άμα δεν την έχω ενεργοποιήσει?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, georgekrax είπε Καλή ερώτηση. Μπορώ να την ακυρώσω άμα δεν την έχω ενεργοποιήσει? https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/xrisima-tilefona
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/xrisima-tilefona Απαντάνε?! γτ πήρα και περίμενα 15 λεπτά
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, georgekrax είπε Απαντάνε?! γτ πήρα και περίμενα 15 λεπτά Δεν ξέρω φίλε μου. Εγω μια φορά πριν χρόνια που χρειάστηκε να μιλήσω με eurobank κάλεσα μετά τα μεσάνυχτα γιατί ήμουν σίγουρος ότι εκείνη την ώρα δεν θα είχαν πολλές κλήσεις.
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω φίλε μου. Εγω μια φορά πριν χρόνια που χρειάστηκε να μιλήσω με eurobank κάλεσα μετά τα μεσάνυχτα γιατί ήμουν σίγουρος ότι εκείνη την ώρα δεν θα είχαν πολλές κλήσεις. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια! 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σίγουρα έχεις συνδρομή για την χρεωστική και όχι για άλλες υπηρεσίες;Πχ ασφάλιση;Κλοπή; Η Aegean Bonus Visa είναι πιστωτική... Αυτή της Alpha εννοώ, δεν ξέρω αν κάποια άλλη τράπεζα έχει κάρτα με το ίδιο ακριβώς όνομα. https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/aegean-bonus-visa
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η Aegean Bonus Visa είναι πιστωτική... Αυτή της Alpha εννοώ, δεν ξέρω αν κάποια άλλη τράπεζα έχει κάρτα με το ίδιο ακριβώς όνομα. https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/aegean-bonus-visa Χρεωστική γράφει στο screenshot που έχει βάλει.
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Χρεωστική γράφει στο screenshot που έχει βάλει. Κάποιο από τα δύο τότε τα λέει λάθος. 1
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Κάποιο από τα δύο τότε τα λέει λάθος. Δυστυχώς είναι όπως τα λέει το screenshot. Η βασική πιστωτική Aegean Bonus Visa, έχει ετήσια συνδρομή 40€ Κάθε κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus της Alpha έχει συνδρομή. Εν τέλει σκέφτομαι να κρατήσω την χρεωστικη, να πληρώσω τα 20€, να πάρω τα 3.000 μιλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης, και μετά να την ακυρώσω μέχρι την επόμενη ανανέωση
pluss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Κάποιο από τα δύο τότε τα λέει λάθος. Αυτή είναι η χρεωστική Aegean.
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, pluss είπε Αυτή είναι η χρεωστική Aegean. Ναι! Αλλά έχει ετήσια συνδρομή, όπως κάθε κάρτα alpha που συμμετέχει στο πρόγραμμα bonus. Δηλαδή σχεδόν όλες. Αν πάτε να κάνετε αίτηση για χρεωστικη μέσω eBanking θα βγάλει πως έχει ετήσια συνδρομή 20€
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, georgekrax είπε Δυστυχώς είναι όπως τα λέει το screenshot. Η βασική πιστωτική Aegean Bonus Visa, έχει ετήσια συνδρομή 40€ Κάθε κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus της Alpha έχει συνδρομή. Εν τέλει σκέφτομαι να κρατήσω την χρεωστικη, να πληρώσω τα 20€, να πάρω τα 3.000 μιλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης, και μετά να την ακυρώσω μέχρι την επόμενη ανανέωση Τελικά με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως πιστωτική είναι η Aegean Bonus Visa Premium, το link που παρέθεσα έχει τυπογραφικό λάθος μάλλον. Και εφόσον είναι χρεωστική τότε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά στο αρχικό σου ερώτημα, δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις την προβλεπόμενη ετήσια συνδρομή. Εγώ προσωπικά πριν 2,5 χρόνια έβγαλα δοκιμαστικά την Enter Bonus Visa (χρεωστική) με δώρο μπόλικα bonus και χωρίς συνδρομή τον πρώτο χρόνο (από τον δεύτερο και μετά 12€), στην πορεία όμως πετσόκοψαν κατά πολύ τα bonus με αποτέλεσμα να μην παίρνω πίσω ούτε τα 12€ ανά έτος, ε λίγο πριν περάσει ο δεύτερος χρόνος έβγαλα energy mastercard (πιστωτική) και την enter bonus την ακύρωσα. Πάντως απορώ με το ότι πρώτα έβγαλες την κάρτα και μετά κάθισες να σκεφτείς αν σε συμφέρει... Το σωστό θα ήταν να βάλεις κάτω τα χρήματα που ούτως ή άλλως ξοδεύεις με κάρτα, και μετά να δεις αν υπάρχει κάποια χρεωστική που να σου επιστρέφει σε bonus τουλάχιστον την αξία της συνδρομής της. 1
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τελικά με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα πως πιστωτική είναι η Aegean Bonus Visa Premium, το link που παρέθεσα έχει τυπογραφικό λάθος μάλλον. Και εφόσον είναι χρεωστική τότε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά στο αρχικό σου ερώτημα, δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις την προβλεπόμενη ετήσια συνδρομή. Εγώ προσωπικά πριν 2,5 χρόνια έβγαλα δοκιμαστικά την Enter Bonus Visa (χρεωστική) με δώρο μπόλικα bonus και χωρίς συνδρομή τον πρώτο χρόνο (από τον δεύτερο και μετά 12€), στην πορεία όμως πετσόκοψαν κατά πολύ τα bonus με αποτέλεσμα να μην παίρνω πίσω ούτε τα 12€ ανά έτος, ε λίγο πριν περάσει ο δεύτερος χρόνος έβγαλα energy mastercard (πιστωτική) και την enter bonus την ακύρωσα. Πάντως απορώ με το ότι πρώτα έβγαλες την κάρτα και μετά κάθισες να σκεφτείς αν σε συμφέρει... Το σωστό θα ήταν να βάλεις κάτω τα χρήματα που ούτως ή άλλως ξοδεύεις με κάρτα, και μετά να δεις αν υπάρχει κάποια χρεωστική που να σου επιστρέφει σε bonus τουλάχιστον την αξία της συνδρομής της. Ναι κατάλαβα, όντως! Είχα δώσει μεγάλη έμφαση στις πιστωτικές και όχι τόσο στις χρεωστικές.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Also αν εισαι 18χρ και δε ζεις μονος σου, ειναι πρακτικά αδύνατο να σε συμφέρει οποιαδήποτε κάρτα επιβράβευσης. Με 5ευρα σε καφέδες δε μαζεύεις μιλια-ποντους κλπ. Αν δε πληρώνεις σουπερμάρκετ, δε πληρώνεις λογαριασμούς, καύσιμα κλπ, δε θα βγάζεις ούτε τη συνδρομή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα