Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα βλεπω οτι η Mastercard εχει λιγο περισσοτερους χαζοδιαγωνισμους σε σχεση με τη Visa οποτε αμα σε ρωτησουν (η Πειραιως βγαζει και τις δυο πχ) διαλεξε τη Μαστερ. Αποδοχη Visa-Mastercard εχουν ακριβως την ιδια. 

Απο προνομια λιγα πραγματα. Η Eurobank βγαζει που και που καμια καλη επιστροφη, η βασικη της ειναι για κλαμματα, πχ σου δινει 2% νομιζω στα Village. Δηλαδη θα κλεισεις 7.5 ευρω εισιτηριο και θα παρεις επιστροφη το αστρονομικο ποσο των....

15 λεπτων. Oh yeah. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Καλησπέρα! Σε λίγο καιρό γίνομαι 18 και θα χρειαστώ μια χρεωστική κάρτα. Ποια είναι η καλύτερη? Της Alpha bank η miles and bonus Aegean αξίζει μιας και μαζεύω μίλια? Ευχαριστώ!

Ποιο?

Δημοσ.

Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα πρώτα. Πάνε στην Πειραιώς άνοιξε λογαριασμό, και αυτό ήταν, στη δίνουν επί τόπου. Να έχεις 10€ όμως μαζί σου, γιατί πλέον την πληρώνεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Eurobank βγαλε, το πρόγραμμα Επιστροφή είναι το πιο καλό κατα την γνώμη μου που σου επιστρέφει χρήματα για μελλοντικές αγορές. Συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό καταστημάτων. 

Με Eurobank γίνονται προσφορές - 20% η  με Πειραιώς;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Αν πας με μετρητά το -20 που έχει η κάρτα μπορεί να φτάσει και -40 ή -50 αν το πάρεις και μαύρα.Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αγορά.:P

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Με Eurobank

35 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αν πας με μετρητά το -20 που έχει η κάρτα μπορεί να φτάσει και -40 ή -50 αν το πάρεις και μαύρα.Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αγορά.:P

τα -20% κτλ τα κανουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων, οποτε λιγο δυσκολο να το παρεις μαυρα και με μεγαλυτερη εκπτωση...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kon1to είπε

Με Eurobank

τα -20% κτλ τα κανουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων, οποτε λιγο δυσκολο να το παρεις μαυρα και με μεγαλυτερη εκπτωση...

Οι μεγάλες αλυσίδες ως γνωστόν (αναφέρομαι σε ηλεκτρονικά - ηλεκτρολογικά και όχι τρόφιμα βέβαια ) είναι για αυτούς που αγοράζουν  με κάρτα και δόσεις.Όποιος έχει μετρητά στη τσέπη νομίζω είναι βλάκας να πάει σε μεγάλη αλυσίδα  αγοράσει.

Δημοσ.
Στις 8/2/2019 στις 4:24 ΜΜ, AristidisZ είπε

Τι να σου πω, σπίτι πάντως ήρθε κάρτα πριν καμιά βδομάδα 

τελικα την ιδια μερα που τα εγραφα αυτα, μου ηρθε σπιτι η master card που θα αντικαταστησει την amex

Δημοσ.

Δες στα προγράμματα επιστροφής τα συνεργαζόμενα καταστήματα που σε βολεύουν και αποφάσισε. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει το go4more και μετά αυτό της alpha.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

First post here!! Καταρχάς να πω πως βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με το παιδί που έκανε την αρχική δημοσίευση/ερώτηση. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος?

Σας ευχαριστώ θερμά!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, georgekrax είπε

Καλησπέρα σε όλους,

First post here!! Καταρχάς να πω πως βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με το παιδί που έκανε την αρχική δημοσίευση/ερώτηση. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος?

Σας ευχαριστώ θερμά!

Σίγουρα έχεις συνδρομή για την χρεωστική και όχι για άλλες υπηρεσίες;Πχ ασφάλιση;Κλοπή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgekrax είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ θερμά!

Σε ανάγκασαν με το ζόρι να υπογράψεις;

Σου απέκρυψαν την συνδρομή 20€/χρόνο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ωραία πράγματα,αν έβγαζες την απλή χρεωστική δεν θα σε κάλυπτε;

Θα με κάλυπτε, αλλά θέλω να ξέρω αν μπορώ αφότου έχω υπογράψει να μην ενεργοποιήσω την κάρτα?

1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Σε ανάγκασαν με το ζόρι να υπογράψεις;

Σου απέκρυψαν την συνδρομή 20€/χρόνο;

Ουσιαστικά ναι. Δεν μου είπαν καθόλου προφορικά για την συνδρομή. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει μόνο να την κρατήσω για ένα έτος, να πάρω τα 3.000 μίλια και μετά να την ακυρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...