ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Γενικα βλεπω οτι η Mastercard εχει λιγο περισσοτερους χαζοδιαγωνισμους σε σχεση με τη Visa οποτε αμα σε ρωτησουν (η Πειραιως βγαζει και τις δυο πχ) διαλεξε τη Μαστερ. Αποδοχη Visa-Mastercard εχουν ακριβως την ιδια. Απο προνομια λιγα πραγματα. Η Eurobank βγαζει που και που καμια καλη επιστροφη, η βασικη της ειναι για κλαμματα, πχ σου δινει 2% νομιζω στα Village. Δηλαδη θα κλεισεις 7.5 ευρω εισιτηριο και θα παρεις επιστροφη το αστρονομικο ποσο των.... 15 λεπτων. Oh yeah.
Yiannis87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα! Σε λίγο καιρό γίνομαι 18 και θα χρειαστώ μια χρεωστική κάρτα. Ποια είναι η καλύτερη? Της Alpha bank η miles and bonus Aegean αξίζει μιας και μαζεύω μίλια? Ευχαριστώ! Ποιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα πρώτα. Πάνε στην Πειραιώς άνοιξε λογαριασμό, και αυτό ήταν, στη δίνουν επί τόπου. Να έχεις 10€ όμως μαζί σου, γιατί πλέον την πληρώνεις.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, logokrimenos είπε Eurobank βγαλε, το πρόγραμμα Επιστροφή είναι το πιο καλό κατα την γνώμη μου που σου επιστρέφει χρήματα για μελλοντικές αγορές. Συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό καταστημάτων. Με Eurobank γίνονται προσφορές - 20% η με Πειραιώς; 1
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Με Eurobank γίνονται προσφορές - 20% η με Πειραιώς; Αν πας με μετρητά το -20 που έχει η κάρτα μπορεί να φτάσει και -40 ή -50 αν το πάρεις και μαύρα.Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αγορά.
kon1to Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Με Eurobank γίνονται προσφορές - 20% η με Πειραιώς; Με Eurobank 35 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν πας με μετρητά το -20 που έχει η κάρτα μπορεί να φτάσει και -40 ή -50 αν το πάρεις και μαύρα.Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αγορά. τα -20% κτλ τα κανουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων, οποτε λιγο δυσκολο να το παρεις μαυρα και με μεγαλυτερη εκπτωση...
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kon1to είπε Με Eurobank τα -20% κτλ τα κανουν οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων, οποτε λιγο δυσκολο να το παρεις μαυρα και με μεγαλυτερη εκπτωση... Οι μεγάλες αλυσίδες ως γνωστόν (αναφέρομαι σε ηλεκτρονικά - ηλεκτρολογικά και όχι τρόφιμα βέβαια ) είναι για αυτούς που αγοράζουν με κάρτα και δόσεις.Όποιος έχει μετρητά στη τσέπη νομίζω είναι βλάκας να πάει σε μεγάλη αλυσίδα αγοράσει.
ManFromEarth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 4:24 ΜΜ, AristidisZ είπε Τι να σου πω, σπίτι πάντως ήρθε κάρτα πριν καμιά βδομάδα τελικα την ιδια μερα που τα εγραφα αυτα, μου ηρθε σπιτι η master card που θα αντικαταστησει την amex
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δες στα προγράμματα επιστροφής τα συνεργαζόμενα καταστήματα που σε βολεύουν και αποφάσισε. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει το go4more και μετά αυτό της alpha.
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, First post here!! Καταρχάς να πω πως βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με το παιδί που έκανε την αρχική δημοσίευση/ερώτηση. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος? Σας ευχαριστώ θερμά!
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, georgekrax είπε Καλησπέρα σε όλους, First post here!! Καταρχάς να πω πως βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με το παιδί που έκανε την αρχική δημοσίευση/ερώτηση. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος? Σας ευχαριστώ θερμά! Σίγουρα έχεις συνδρομή για την χρεωστική και όχι για άλλες υπηρεσίες;Πχ ασφάλιση;Κλοπή;
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σίγουρα έχεις συνδρομή για την χρεωστική και όχι για άλλες υπηρεσίες;Πχ ασφάλιση;Κλοπή;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, georgekrax είπε Ωραία πράγματα,αν έβγαζες την απλή χρεωστική δεν θα σε κάλυπτε;
andreas1gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, georgekrax είπε Καλησπέρα σε όλους, First post here!! Καταρχάς να πω πως βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με το παιδί που έκανε την αρχική δημοσίευση/ερώτηση. Πριν από λίγο έβγαλα και εγώ την δική μου χρεωστική Aegean Bonus Visa (δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα). Όμως, η συνδρομή των 20€ με "ξινίζει" λίγο και θέλω να την αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου επιστραφούν τα 20€? Επειδή πιστεύω πως το πόσο είναι αρκετό για ετήσια συνδρομή, μπορώ παρόλο που υπέγραψα να μην ενεργοποιήσω ποτέ την κάρτα? Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που προτείνεται? Θα αξίζε να την κρατήσω μόνο για ένα έτος? Σας ευχαριστώ θερμά! Σε ανάγκασαν με το ζόρι να υπογράψεις; Σου απέκρυψαν την συνδρομή 20€/χρόνο;
georgekrax Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ωραία πράγματα,αν έβγαζες την απλή χρεωστική δεν θα σε κάλυπτε; Θα με κάλυπτε, αλλά θέλω να ξέρω αν μπορώ αφότου έχω υπογράψει να μην ενεργοποιήσω την κάρτα? 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Σε ανάγκασαν με το ζόρι να υπογράψεις; Σου απέκρυψαν την συνδρομή 20€/χρόνο; Ουσιαστικά ναι. Δεν μου είπαν καθόλου προφορικά για την συνδρομή. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει μόνο να την κρατήσω για ένα έτος, να πάρω τα 3.000 μίλια και μετά να την ακυρώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα