Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε λίγο καιρό γίνομαι 18 και θα χρειαστώ μια χρεωστική κάρτα. Ποια είναι η καλύτερη? Της Alpha bank η miles and bonus Aegean αξίζει μιας και μαζεύω μίλια? Ευχαριστώ!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε

ης Alpha bank η miles and bonus Aegean

Είναι πιστωτικη.

Φτιαξε λογαριασμο σε οποια τραπεζα σε βολευει. Ισως οχι εθνικη μονο και μονο επειδη τελος του μηνα γινεται χαμος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stevengreeceGR... ήταν troll η απάντηση μου, αλλά βλέπω πάντως ότι στην Ελλάδα τα μετρητά ζουν κ βασιλεύουν!

Βγάλε 2 τουλάχιστον, απο διαφορετικές τράπεζες κ διαφορετικά προϊόντα (mastercard κ visa) για να έχεις back up κ εναλλακτικές επιλογές. 

Μην προτιμήσεις AmEx (AlphaBank) η Dinners γιατί έχει το μικρότερο δίκτυο αποδοχής (στην Ελλάδα πάντα).

Χρησιμοποιώ την Aegean bonus visa(credit) αλλά κ μία Enter Visa(debit) με χαμηλά όρια-υπολοιπα για οnline αγορές (pay Pal, alipay) κ Μiles+More(credit) και Piraeus wincard(Visa) με υψηλότερα όρια-υπολοιπα για φυσικές αγορές.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρεμπιπτόντως, η American Express έφυγε από την Ελλάδα από τις 14/01/2019. Εδώ είναι η επίσημη ανακοίνωση της Alpha Bank.

Επεξ/σία από pluss
  • Confused 1
Δημοσ.

Eurobank βγαλε, το πρόγραμμα Επιστροφή είναι το πιο καλό κατα την γνώμη μου που σου επιστρέφει χρήματα για μελλοντικές αγορές. Συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό καταστημάτων. 

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, pluss είπε

Η American Express έχει φύγει από την Ελλάδα. :P

Πότε; Εγώ έχω American Express εδώ και 2-2.5 χρόνια από την Alpha Bank και την χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, pluss είπε

Η American Express έχει φύγει από την Ελλάδα. :P

wtf , ουτε καν με ειχαν ενημερωσει απο την τραπεζα. απ οτι φαινεται περιμενω την αντικατασταση της AmEx Μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

wtf , ουτε καν με ειχαν ενημερωσει απο την τραπεζα. απ οτι φαινεται περιμενω την αντικατασταση της AmEx Μου.

Την βγάζει κανονικά η Alpha, προχτές ήρθε καινούρια στη γυναίκα μου

Έχει πολύ καλά bonus, αλλά πρέπει να έχεις πάντα κάβα visa / mastercard γιατί πολλοί δεν την δέχονται 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Την βγάζει κανονικά η Alpha, προχτές ήρθε καινούρια στη γυναίκα μου

Έχει πολύ καλά bonus, αλλά πρέπει να έχεις πάντα κάβα visa / mastercard γιατί πολλοί δεν την δέχονται 

ακριβως αυτο κανω κι εγω αλλα με την ευκαιρια του σχολιου παραπανω, βρηκα αυτο:

https://www.protothema.gr/economy/article/860216/adikathistadai-stadiaka-oi-kartes-tis-american-express/

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

ακριβως αυτο κανω κι εγω αλλα με την ευκαιρια του σχολιου παραπανω, βρηκα αυτο:

https://www.protothema.gr/economy/article/860216/adikathistadai-stadiaka-oi-kartes-tis-american-express/

Τι να σου πω, σπίτι πάντως ήρθε κάρτα πριν καμιά βδομάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μιλάμε για απλές χρεωστικές μην περιμένεις τίποτα φοβερά προνόμια.

Επίσης, ότι κάρτα και να βγάλεις, προνόμια και μπόνους θα έχεις αν κάνεις πολλές συναλλαγές και με πολλά χρήματα (+προθεσμιακές κλπ). 

Νομίζω ότι όλοι πλέον δίνουν κάποιους πόντους (yellows, go4more, epistrofi κλπ).

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...