mindreader Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τελευταια παρατηρησα οτι ο εκτυπωτης laser που εχω(δεκαετιας-αλλα παντα καλλυμενος με καλυμμα για την σκονη-ολο το 24ωρο-τον ξεσκεπαζω μονο οταν ειναι να τυπωσω), σε συγκεκριμενες θέσεις που ειναι μια στα αριστερα και μια στα δεξιά, αφήνει κάτι σαν κάθετες γραμμες λευκες, εννοω οτι σε αυτες τις νοητες καθετες γραμμες, δεν τυπωνει. Δεν ειναι συμμετρικες οι καθετες γραμμες, αλλα χοντρικα βλεπω μια προς το αριστερο ακρο της σελιδας και μια προς τα δεξια. Φανταστειτε πχ, οτι τυπωνω μια εντελως μαυρη σελιδα, και εχει μια ασπρη καθετη γραμμη απο αριστερα και μια προς τα δεξια. Φυσικα, και κειμενο να τυπωσω, οτι τυπωνεται στην θεση/περιοχη που για -αγνωστο για μενα λογο- ο εκτυπωτης φαινεται να μην τυπωνει, και παλι, εκει θα μεινει κενο απο σκονη του τονερ, δηλαδη θα 'φαει' κατι απο τα γραμματα. Επειδη παω οταν μπορω με απαγωγη ενδεχομενων, και επειδη ετυχε να εχω και (νεο στοκ), δοκιμασα, και με νεο τονερ, και με νεο drum! Μαντεψτε: ακριβως το ιδιο στις εκτυπωσεις! Πλεον δεν μπορω να σκεφτω ή να δοκιμασω κατι αλλο, και γι'αυτο ανοιξα το θεμα, για να μου πειτε εσεις τι σκεφτεστε οτι μπορει να συμβαινει. Καποια σκονη ισως; Καποια φθορα σε καποιο εξαρτημα; Τι νομιζετε οτι φταιει και τι μπορει να γινει? (αν μπορει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τα rollers δες μήπως σου δημιουργούν το πρόβλημα. Έχεις αλλάξει ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John31 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, mindreader είπε Τελευταια παρατηρησα οτι ο εκτυπωτης laser που εχω(δεκαετιας-αλλα παντα καλλυμενος με καλυμμα για την σκονη-ολο το 24ωρο-τον ξεσκεπαζω μονο οταν ειναι να τυπωσω), σε συγκεκριμενες θέσεις που ειναι μια στα αριστερα και μια στα δεξιά, αφήνει κάτι σαν κάθετες γραμμες λευκες, εννοω οτι σε αυτες τις νοητες καθετες γραμμες, δεν τυπωνει. Φταιει το τυμπανο. Πες το μοντελο του εκτυπωτή. Τυπωσε μια εντελως μαυρη σελιδα, σκαναρε την και στειλε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, haris013 είπε Τα rollers δες μήπως σου δημιουργούν το πρόβλημα. Έχεις αλλάξει ποτέ; Οχι. Δεν πιανει το χερι μου σε τετοιες μαστοριες. 10 ώρες πριν, John31 είπε Φταιει το τυμπανο. Πες το μοντελο του εκτυπωτή. Τυπωσε μια εντελως μαυρη σελιδα, σκαναρε την και στειλε την. brother hl-2030. Δεκα ετων, αλλα ειναι ζητημα αν εχω τυπωσει 6.5k σελιδες ολα τα χρονια. Και παντα σκεπασμενος με καλυμμα. Αν ειναι το τυμπανο, φανταζομαι δεν το συζηταμε καν, να κανω οτιδηποτε, για εκτυπωτη που κοστισε 90 ευρω πριν δεκα χρονια....σωστα; Σαν τι μπορει να εχει παθει το τυμπανο; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik veriotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mindreader είπε Οχι. Δεν πιανει το χερι μου σε τετοιες μαστοριες. brother hl-2030. Δεκα ετων, αλλα ειναι ζητημα αν εχω τυπωσει 6.5k σελιδες ολα τα χρονια. Και παντα σκεπασμενος με καλυμμα. Αν ειναι το τυμπανο, φανταζομαι δεν το συζηταμε καν, να κανω οτιδηποτε, για εκτυπωτη που κοστισε 90 ευρω πριν δεκα χρονια....σωστα; Σαν τι μπορει να εχει παθει το τυμπανο; φίλε κάπου μας έχεις μπερδέψει επάνω μας λες ότι έβαλες καινούργιο DRUM και ποιο κάτω μας λες για τύμπανο που είναι το ίδιο πράγμα τελικά άλλαξες τύμπανο ή όχι τώρα τα συμπτώματα που λες είναι κατά 99% το DRUM (τύμπανο) αν όπως λες έχεις τυπώσεις 6500 σελίδες τότε έχεις πιάσει το όριο των σελίδων το drum αυτό είναι για 12000 σελίδες με 5% επικάλυψη της σελίδας οπότε αν οι εκτυπώσεις σου ήταν γεμάτες είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Οσο χαζο κι αν ακουγεται...drum=τυμπανο; Οπως ειπα και πιο πανω, δοκιμασα και με νεο drum, και οι γραμμες ειναι εκει, παρουσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mindreader είπε Οσο χαζο κι αν ακουγεται...drum=τυμπανο; Οπως ειπα και πιο πανω, δοκιμασα και με νεο drum, και οι γραμμες ειναι εκει, παρουσες. Αν έχει ξεχωριστά rollers Το μηχάνημα δες αυτά. Μετά το drum είναι ο επόμενος ύποπτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik veriotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, mindreader είπε Οσο χαζο κι αν ακουγεται...drum=τυμπανο; Οπως ειπα και πιο πανω, δοκιμασα και με νεο drum, και οι γραμμες ειναι εκει, παρουσες. ναι είναι το ίδιο πράμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Έχω έναν εκτυπωτή laserjet m12a που μου εμφανίζει αυτές τις κάθετες λευκές γραμμές. Τι μπορεί να φταίει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 18/1/2024 στις 1:03 ΜΜ, makis225 είπε Έχω έναν εκτυπωτή laserjet m12a που μου εμφανίζει αυτές τις κάθετες λευκές γραμμές. Τι μπορεί να φταίει? Το πιθανοτερο ειναι οτι εχει αρχισει και στερευει το τονερ, δεν εχει αρκετο γραφιτη πλεον ωστε να ειναι σωστα μοιρασμενος σε ολο το πλατος. Βγαλτο και ανακινησε το αριστερα δεξια μερικες φορες ωστε να ξαναμοιραστει ο γραφιτης που απομενει, λογικα θα στρωσει προσωρινα, αλλα σιγα σιγα θα πρεπει να πας για καινουριο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 20/1/2024 στις 1:15 ΜΜ, lector είπε Το πιθανοτερο ειναι οτι εχει αρχισει και στερευει το τονερ, δεν εχει αρκετο γραφιτη πλεον ωστε να ειναι σωστα μοιρασμενος σε ολο το πλατος. Βγαλτο και ανακινησε το αριστερα δεξια μερικες φορες ωστε να ξαναμοιραστει ο γραφιτης που απομενει, λογικα θα στρωσει προσωρινα, αλλα σιγα σιγα θα πρεπει να πας για καινουριο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 18/1/2024 στις 12:03 ΜΜ, makis225 είπε Έχω έναν εκτυπωτή laserjet m12a που μου εμφανίζει αυτές τις κάθετες λευκές γραμμές. Τι μπορεί να φταίει? Οπως σου ειπαν μπορει να ειναι απλα το Toner που αδειαζει αλλα ομως μπορει να εχει φθασει η ωρα να αλλαξεις το IMAGE DRUM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Οπως σου ειπαν μπορει να ειναι απλα το Toner που αδειαζει αλλα ομως μπορει να εχει φθασει η ωρα να αλλαξεις το IMAGE DRUM Στο συγκεκριμενο εκτυπωτη, το τονερ και το τυμπανο ειναι ενιαια μοναδα, δεν αλλαζουν ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, lector είπε Στο συγκεκριμενο εκτυπωτη, το τονερ και το τυμπανο ειναι ενιαια μοναδα, δεν αλλαζουν ξεχωριστα. Τοτε απλά ήρθε η ώρα για service parts όπως fusion assembly η fusing film. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα