johnnyman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα φιλοι μου Εχω μεγαλο θεμα με την adsl γραμμη μου.Η συνδεση γεμιζει crc errors συνεχεια μπορει και 150000 και εχω συνεχεις επανασυγχρονισμους και αποσυνδεσεις. Εχει φτασει σε σημειο να συγχονισει με μολις 0.1mbps το router..... Αυτο γινεται και το πρωι αλλα πιο πολυ το απογευμα. Εχω μιλησει 100 φορες με το vodafone και το θεμα δεν εχει λυθει. Ρουτερ εχει αλλαχτει και παλι τπτ. Σημερα ηρθε ενας τεχνικος τους και ενω στο σπιτι η μετρηση ηταν 6.5mbps κατω στο κουτι ηταν 12000(το μεγιστο της περιοχης) Μου ειπε οτι εχω θεμα στο σπιτι και οτι φταινε ή η καλωδιωσεις ή η μπριζα. Εκανα δοκιμη με νεο καλωδιο και νεα μπριζα αλλα και παλι τπτ. Υπαρχει περιπτωση να φταινει οι εσωτερικες καλωδιωσεις της οικοδομης η μηπως το θεμα ειναι απο αυτους και κανουν τις παπιες? Με ειπε να φωναξω ηλεκτρολογο να το δει. Σας ευχαριστω πολυ.
taslikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Το πιθανότερο είναι να έχεις εσυ θέμα με την καλωδίωση.
johnnyman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, taslikos είπε Το πιθανότερο είναι να έχεις εσυ θέμα με την καλωδίωση. Τι θέμα ακριβώς? Η οικοδομή είναι περίπου 23 ετών και αυτό το θέμα άρχισε πέρσι το καλοκαίρι. Οπότε δεν τον γλυτώνω τον ηλεκτρολόγο ε?
panos0100 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 8:35 ΜΜ, johnnyman είπε Τι θέμα ακριβώς? Η οικοδομή είναι περίπου 23 ετών και αυτό το θέμα άρχισε πέρσι το καλοκαίρι. Οπότε δεν τον γλυτώνω τον ηλεκτρολόγο ε? Και εγώ που είμαι cyta τα ίδια μου λένε φίλε μου, 2 φορές χάλασε το καλώδιο στο κουτί κάτω την πρώτη φορά το έκανε ο οτε γρήγορα την δεύτερη φορά ήρθε πάλι ο οτε έκανε 1 μήνα να έρθει, τώρα τρίτη φορά λένε τάχα ήρθε ο τεχνικός όλα είναι καλά στο κουτί κάτω και λένε ότι εγώ έχω θέμα, αφού τα καλώδια μου είναι όλα εντάξει και τα άλλαξα αν θες την γνώμη μου είναι δικαιολογίες αυτά που σου λένε, να επιμένεις όπως τους κάνω και εγώ
chsam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 8:00 ΜΜ, johnnyman είπε Καλησπερα φιλοι μου Εχω μεγαλο θεμα με την adsl γραμμη μου.Η συνδεση γεμιζει crc errors συνεχεια μπορει και 150000 και εχω συνεχεις επανασυγχρονισμους και αποσυνδεσεις. Εχει φτασει σε σημειο να συγχονισει με μολις 0.1mbps το router..... Αυτο γινεται και το πρωι αλλα πιο πολυ το απογευμα. Εχω μιλησει 100 φορες με το vodafone και το θεμα δεν εχει λυθει. Ρουτερ εχει αλλαχτει και παλι τπτ. Σημερα ηρθε ενας τεχνικος τους και ενω στο σπιτι η μετρηση ηταν 6.5mbps κατω στο κουτι ηταν 12000(το μεγιστο της περιοχης) Μου ειπε οτι εχω θεμα στο σπιτι και οτι φταινε ή η καλωδιωσεις ή η μπριζα. Εκανα δοκιμη με νεο καλωδιο και νεα μπριζα αλλα και παλι τπτ. Υπαρχει περιπτωση να φταινει οι εσωτερικες καλωδιωσεις της οικοδομης η μηπως το θεμα ειναι απο αυτους και κανουν τις παπιες? Με ειπε να φωναξω ηλεκτρολογο να το δει. Σας ευχαριστω πολυ. Εφοσον μετρανε εξω στο κουτι κανονικη ταχυτητα τοτε σιγουρα ειναι προβλημα καλωδιωσης.Το επαθα κ γω πριν δυο χρονια (πολυκατοικια 20ετιας αλλα εκαναν μαπα δουλεια οι τοτε ηλεκτρολογοι και τα καλωδια περνουσαν απο φρεατιο στο εδαφος μαζι με ρευμα, και απο την εκθεση σε υγρασια κτλ σαπισαν) και επειδη δεν ηθελα να μπλεχτω με ηλεκτρολογους και εξοδα, εβαλα καλωδιο απο το κουτι εξω κατευθειαν στο ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Φέρνεις ηλεκτρολόγο και σου περνάει καλώδιο περιμετρικά από την είσοδο στο διαμέρισμα σου. Όλες οι παλιές πολυκατοικίες έχουν αντίστοιχα προβλήματα. Κόστος κανά 60αρι ευρώ, ανάλογα και με τον όροφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα