Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέλω να ετοιμάσω ένα θέμα σε WordPress θα ήθελα να ρωτήσω με τι να ξεκινήσω με boostrap με angular τι προτείνετε?? 

Δημοσ.

Ένα ανταγωνιστικό θέμα θέλει πάρα πολύ δουλειά, η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν έχεις εμπειρία από το Angular να μην προσπαθήσεις να το μάθεις ταυτόχρονα με την υλοποίηση του theme γιατί μπορεί να χαθείς. Επίσης ένα theme σε Angular για να είναι SEO friendly εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να σερβίρει στα bots μία pre rendered έκδοση του site σου, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα διαφωνούν χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν αποδείξεις ότι το google bot θα διαβάσει content πέρα από το αρχικό της σελίδας. Ίσως βέβαια μέχρι να τελειώσεις το theme να μην χρειάζετε το pre render, πριν από λίγα χρόνια το google bot δεν διάβαζε ούτε την αρχική js.

Πέρα από αυτό στην ερώτηση σου δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση, αν πιστεύεις ότι ο extra χρόνος που θα χάσεις με το Angular αξίζει γιατί θα σε βοηθήσει να πουλήσεις το theme σου ποιο εύκολα και εσύ ή η ομάδα σου έχετε και τον χρόνο και τις γνώσεις και την αγάπη για το Angular τότε go for it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...