dennissgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας! Έχω την εξής μητρική Asus crossblade ranger με επεξεργαστή a10 7850k, μνήμες στα 8gb κάρτα γραφικών GeForce 970 ti. Με έχει τρελάνει κάνει μόνο του restarts ξανά και ξανά. Κάποιες φορές μπορεί να μενει απροβληματιστα ανοιχτός για 5 ώρες και μετά από 5 ώρες το πιάνει, άλλες στο 5 λεπτό που τον έχω ανοιχτό. Οι θερμοκρασίες είναι ένταξη, τις μνήμες άλλαξα θηρες, δοκίμασα δλδ πολλούς τρόπους τα ίδια, σκληρούς από σύνδεσα καθάρισα πάλι τα ίδια. Τα δοκίμασα όλα.. Δεν μπορώ να βρω την λύση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από dennissgr
armagedwnn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) memtest έτρεξες? Επίσης ποια έκδοση windows έχεις? BSOD έχεις η όχι? Format έχεις δοκιμάσει? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από armagedwnn
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Τι τροφοδοτικό και πόσο καιρό το έχεις? Κάποιο software που έβαλες την περίοδο που ξεκίνησε αυτό?
dennissgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο το τροφοδοτικο εχω https://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-power-zone-750w-p-PER.641225 . . Το εχω 3-3:30 χρονια . Δεν εχω bsod και μπλε οθονες απλα και ξερα επανεκκίνηση και οπως ειπα καπου καπου freezαρισμα . Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως τα φτύνει η μητρική αλλα ρε γαμωτο πριν ενα χρονο μου την αντικατεστησαν απο εγγυηση και αυτη έληξε πριν μερικούς μηνες . Την ειχα στειλει για εγγύηση γιατι παρουσίαζε παρόμοια συμπτώματα .
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καταρχήν ο νόμος ορίζει οτι το νέο προϊον που σου δίνουν απο σερβις, έχει νέα εγγύηση. Αν τα είχες πάρει όλα απο εκεί μίλα μαζί τους και κουβέντιασε το πρόβλημα και τις εγγυήσεις μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν με service. Bios update έχεις κάνει ποτέ? Επίσης, αν έχεις 2 dimm μνήμες, δοκίμασε να αφήνεις μόνο ένα πάνω να παίζει μήπως τυχόν είναι κάποιο ελατωματικό.
MTX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, Stamer είπε Καταρχήν ο νόμος ορίζει οτι το νέο προϊον που σου δίνουν απο σερβις, έχει νέα εγγύηση. Αν τα είχες πάρει όλα απο εκεί μίλα μαζί τους και κουβέντιασε το πρόβλημα και τις εγγυήσεις μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν με service. Bios update έχεις κάνει ποτέ? Επίσης, αν έχεις 2 dimm μνήμες, δοκίμασε να αφήνεις μόνο ένα πάνω να παίζει μήπως τυχόν είναι κάποιο ελατωματικό. καλησπέρα , καταρχήν κανένας νομος δεν ορίζει κάτι τέτοιο , η εγγύηση συνεχίζει κανονικά από την πρώτη ημερομηνία αγοράς , δηλαδή αν έχει τρία χρονια εγγύηση κάτι και σου χαλάει εσένα ένα μηνα πριν λήξει η εγγύηση δεν θα σου δώσουνε αλλα τρία χρονια , απλά θα έχεις ότι σου απέμεινε από την ημερομηνία αγοράς , δεύτερον και επί του θέματος , αν έχεις windows 10 και έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση του νοεμβρίου , σε πολλά συστήματα κάνει πολλά τρελα πράγματα , εγώ θα σου πρότεινα αφού αποσυνδέσεις όλο το hardware και το καθαρίσεις καλά καλά μετά να περάσεις windows από την αρχή , δοκίμασε windows 7 64 bit και πες μας πάλι αν εξακολουθεί να το κάνει
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, MTX είπε καλησπέρα , καταρχήν κανένας νομος δεν ορίζει κάτι τέτοιο , η εγγύηση συνεχίζει κανονικά από την πρώτη ημερομηνία αγοράς , δηλαδή αν έχει τρία χρονια εγγύηση κάτι και σου χαλάει εσένα ένα μηνα πριν λήξει η εγγύηση δεν θα σου δώσουνε αλλα τρία χρονια , απλά θα έχεις ότι σου απέμεινε από την ημερομηνία αγοράς , δεύτερον και επί του θέματος , αν έχεις windows 10 και έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση του νοεμβρίου , σε πολλά συστήματα κάνει πολλά τρελα πράγματα , εγώ θα σου πρότεινα αφού αποσυνδέσεις όλο το hardware και το καθαρίσεις καλά καλά μετά να περάσεις windows από την αρχή , δοκίμασε windows 7 64 bit και πες μας πάλι αν εξακολουθεί να το κάνει Μιλάμε για αντικατάσταση και όχι επισκευή http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8170 Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα... Γιατί να πλακωθεί στα format πριν δοκιμάσει 5 πράγματα? Εκαναν update τα windows και μοιράζουν restart!??
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, MTX είπε καλησπέρα , καταρχήν κανένας νομος δεν ορίζει κάτι τέτοιο , η εγγύηση συνεχίζει κανονικά από την πρώτη ημερομηνία αγοράς , δηλαδή αν έχει τρία χρονια εγγύηση κάτι και σου χαλάει εσένα ένα μηνα πριν λήξει η εγγύηση δεν θα σου δώσουνε αλλα τρία χρονια , απλά θα έχεις ότι σου απέμεινε από την ημερομηνία αγοράς , δεύτερον και επί του θέματος , αν έχεις windows 10 και έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση του νοεμβρίου , σε πολλά συστήματα κάνει πολλά τρελα πράγματα , εγώ θα σου πρότεινα αφού αποσυνδέσεις όλο το hardware και το καθαρίσεις καλά καλά μετά να περάσεις windows από την αρχή , δοκίμασε windows 7 64 bit και πες μας πάλι αν εξακολουθεί να το κάνει Μην λες βλακείες. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Όταν γίνεται αντικατάσταση ενός προϊόντος επειδή ήταν ελαττωματικό τότε στο νέο προϊόν η εγγύηση ξεκινά από την αρχή. Άνοιξε τα στραβά σου και διάβασε τον νόμο.
MTX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σου έχει τύχει ποτε και έγινε έτσι ? γιατί εμενα μου έχει τύχει δυο φορες και με ελαττωματική κάρτα γραφικών και με playstation και είναι ακατάλληλο το μέρος για να εκφραστώ τι μου δώσανε *δηλαδή με τι δίκια σας λογική θα σας δώσουνε κάτι με 5-6 χρονια εγγύηση έτσι ? επειδή το λέει ο νομος ? ο νομος λέει επίσης ότι όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουνε δυο χρονια εγγύηση μίνιμουμ , και σχεδόν όλες η εταιρίες δίνουνε ένα , από το νομο στη πράξη είναι αποδο στη σελήνη , εκτος και αν έχεις κέφια και όρεξη να τρέχεις για καταγγελίες σε οργανισμούς και αν ιδρώσει λίγο το αυτι τους μπορεί να δικαιωθείς 22 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μην λες βλακείες. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Όταν γίνεται αντικατάσταση ενός προϊόντος επειδή ήταν ελαττωματικό τότε στο νέο προϊόν η εγγύηση ξεκινά από την αρχή. Άνοιξε τα στραβά σου και διάβασε τον νόμο. 4. Σε περίπτωση αντικατάστασης του αγαθού ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο αγαθό ή ανταλλακτικό, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εμπορικής εγγύησης, η οποία παρέχει επισκευή καταναλωτικού αγαθού, εμφανισθεί στο αγαθό ελάττωμα και ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής του αγαθού υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.» μήπως να ανοίξεις και εσύ τα στραβά σου , η διαβάζεις ότι σε συμφέρει , γιατί εμενα και τις δυο φορες μου έχει τύχει , αυτό το εκτος αν ορίζεται διαφορετικά Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από MTX 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έλα να δούμε τι άλλες εξυπνάδες θα γράψεις. Πες μας λοιπόν γι αυτό που κοκκίνισες τι σημαίνει? Άντε να δούμε. Εσύ και τις δύο φορές πιάστηκες κορόιδο. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από BlueBlood7
Stamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Έλα να δούμε τι άλλες εξυπνάδες θα γράψεις. Πες μας λοιπόν γι αυτό που κοκκίνισες τι σημαίνει? Άντε να δούμε. Εσύ και τις δύο φορές πιάστηκες κορόιδο. Άστο και πάμε παρακάτω... μη χαλιόμαστε. @dennissgr δοκίμασες το bios update και να παίξεις με τις μνήμες (μία μία)? Αυτά είναι τα πιο απλά. Μετά, αν δεν υποψιάζεσαι κάποιο software, προσωπικά θα σκεφτόμουν τροφοδοσία πρώτα και motherboard (και εφόσον δήλωσες οτι οι θερμοκρασίες είναι ok)
dennissgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον τα ειχα δοκιμάσει ολα αυτα που ειχατε γραψει παραπανω και δεν έπιανε τιποτα .Έβγαλα τελείως την κάρτα γραφικων και το γύρισα στην καρτα γραφικων του επεξεργαστή (apu ) τοτε φάνηκε να ήρεμη το πράγμα , εκανα λοιπόν σε safe mode φορματ ολους τους drivers της καρτας γραφικων . Τους ξανα πέρασα απο την αρχη ...Τον δουλεύω απο χθες το απόγευμα , δεν εχει ξανα κάνει επανεκκίνηση ...περιμένω λοιπόν να δω οτι σίγουρα έπιασε , επισης την ιδια ωρα πανω κατω βρήκα οτι στα windows ηταν τσεκαρισμένη η χαμηλή κατανάλωση του υπολογιστή . Ισος καποιο απο αυτά να έφταιγε ....Θα σας ενημερώσω λοιπόν οταν σιγουρευτώ ξανα οτι ολα καλα η οχι! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από dennissgr 2
dennissgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πλέον με εχει κουράσει , μπορεί την μισή μερα να του κανω βαρια εργασία και να ειναι μια χαρα και ξαφνικά να το πιάσει να freezαρη σε οποιο σημειο θελει αυτο bios,safe mode κλτπ . Ενω χθες έλεγα οτι του εχει περάσει μιας και πλεον του εχω τσεκαρει τα παντα ..Σημερα που τον ανοιξα το έπιασε παλι αλλα ολη μερα ! Επικοινώνησα με το eshop με τον οποιο τον ειχα αγοράσει ,μου ειπαν απο μονοι τους ,οτι ειπε το παλικαρι παραπανω , οτι εφόσον ειχε αντικατασταθει η μητρικη η εγγύηση ανανεώθηκε για ακομα 3 χρονια. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο , εφόσον πλεον κολλάει ακομα και στο Bios φοβαμαι οτι ειναι παλι μητρική ..
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Αν δοκίμαζες με ενα άλλο τροφοδοτικο πάντως καλό θα ήταν... Κι αν πάλι τα ίδια, τότε μάλλον η μητρική θα φταίει, αλλά και πάλι μπορει να μην δίνει καλά ρευματα το τροφοδοτικο και σιγα σιγα να σου καίει την μητρική.. Η΄το αυγό ή η κότα λοιπόν...🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα