waveparticle Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Σκεφτομαι να αγορασω αυτη την οθονη για σχεδιαση https://www.skroutz.gr/s/9130145/Dell-P4317Q.html το ppi ειναι 103.64, πολυ καλο, ανετο, μαλλον δεν θα χρειαστει καν scale σε windows (οπως δλδ χρειαζεται σε 27αρες uhd οθονες) το θεμα ειναι πως θα ειναι η εμπειρια σε λοιπες εφαρμογες γραφειου και browsing. (παιχνιδια δεν παιζω) Θα βολευει λετε? ή θα ειναι κουραστικη? Ας πουμε οι σελιδες θα προβαλλονται κεντραρισμενες στην οθονη ή θα πιανουν ολη την οθονη? (αληθεια το αποτελεσμα θα ειναι εξισου ικανοποιητικο αν αγορασω μια καλη uhd οθονη 40-42 ιντσων?) Αλλη μετα λυση να παρω 2 τετοιες https://www.skroutz.gr/s/5268031/Samsung-S32D850T.html και να δουλευω μονο την μια, εκτος της σχεδιασης που θα δουλευω και τις 2. Ποια η αποψη σας?
armagedwnn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Σίγουρα θα είναι λίγο κουραστική στην αρχή αλλά η άποψη μου είναι ότι σε πολύ λίγο χρόνο συνηθίζεις και ρυθμίζεις την οθόνη σου ανάλογα. Για παράδειγμα μέσα από το το πρόγραμμα της dell μπορείς να ρυθμίσεις την οθόνη να είναι χωρισμένη στα 4 η στα 3 κτλ. Αλλά όταν λες σχεδιάζεις τι εννοείς. Αν έχεις για παράδειγμα ένα pdf να παίρνεις δεδομένα και ένα να σχεδιάζεις, οι δύο οθόνες θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Αν όμως δεν χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα ανοιχτό, τότε σίγουρα η μία θα είναι καλύτερα. Γενικά το multitasking θέλει δύο οθόνες. Επίσης πια σχεδιαστικά δουλεύεις, κάποια είναι ξεκούραστα σε μεγάλη οθόνη (π.χ. rhino- προσωπική άποψη, επειδή χωρίζεται σε 4 μέρη και 50αρα να ήταν η οθόνη δεν θα είχα θέμα). Για solidworks όμως δεν θα με βόλευε πάνω από 32αρα πιστεύω.
waveparticle Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Multitasking δεν με πολυενδιαφέρει. Archicad και autocad δουλεύω. Για solid works γιατί δεν σε βολεύει? η εμπειρια σε λοιπες εφαρμογες γραφειου και browsing, πως θα είναι?
armagedwnn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 4:23 ΜΜ, waveparticle είπε Multitasking δεν με πολυενδιαφέρει. Archicad και autocad δουλεύω. Για solid works γιατί δεν σε βολεύει? η εμπειρια σε λοιπες εφαρμογες γραφειου και browsing, πως θα είναι? Δεν με βολεύει η πολύ μεγάλη οθόνη ούτε στο autocad. Για εμένα το ιδανικό μέγεθος για σχεδίαση είναι 2 οθόνες 27αρες. Γενικά στην σχεδίαση δουλέυω και σε πιο χαμηλά dpi το ποντίκι μου και γίνεται κουραστικό να πας από το ένα μέρος της οθόνης επαναλαμβανόμενα. Επίσης χρησιμοποιώ μικρά εικονίδια και η πολύ μεγάλη οθόνη δεν βολεύει. Πάρε ένα παράδειγμα πως έχω το autocad που το γνωρίζεις. Ενώ το rhino που το περιβάλλον είναι έτσι όσο πιο μεγάλη οθόνη τόσο καύτερα. Επειδή χωρίζει τα views και δουλεύεις σε όποιο θες χωρίς να το ανοίγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα