Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα (λέμε τώρα) ή αυτό σημαίνει ότι η spigen θα αποκλειστεί (στην καλύτερη περίπτωση) από μελλοντικές συνεργασίες από τη Huawei, ή είναι εσκεμμένη διαρροή...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Οδυσσέας Τρίκαλα είπε

Μονο εγω προτιμω 2 εκατοστα παραπανω μπεζελ στο πανω μερος χωρις τρυπες και μπουρδες? 

Όχι αλλά το ότι πολλοί αντιπαθούν το notch το γνωρίζουμε κάνα χρόνο τώρα. 😜

Δημοσ.

Πάντως καμία σχέση ένα κινητό όταν το βλέπεις "γυμνό", με ένα "ντυμένο". Δυστυχώς, όσο όμορφο κι αν είναι ένα κινητό, η μοίρα του είναι να καλυφθεί άμεσα με προστατευτικά (στο σώμα και στην οθόνη) για την προστασία του. Πόσο δε μάλλον, όταν το κλείνεις σε flip case.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Οδυσσέας Τρίκαλα είπε

Μονο εγω προτιμω 2 εκατοστα παραπανω μπεζελ στο πανω μερος χωρις τρυπες και μπουρδες? 

Και εγώ,είναι χειρότερα απο το notch γιατί η τρύπα/ες δεν κρύβονται.Μπορεί με bezels 5mm πάνω και 5mm κάτω να αρκούν για να χωρέσει η κάμερα και οι αισθητήρες.

Φαντάζεστε να κουρευτεί κάποιος στο ίδιο σχήμα με το notch;Πχ πατέρας full notch και το παιδί με waterdrop notch σαν Ινδιάνος.😄.Αν η μητέρα δεν ακολουθήσει και κρατήσει τα bezels διαζύγιο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μακραν οι καλύτερες θήκες στην αγορά με τρομερη διακύμανση τιμής. Η τιμη πώλησης στις μεγάλες αλυσίδες δεν έχει καμία σχέση με τα Skroutzομάγαζα η αλλα e-shop. Πχ μια Spigen rugged armor για P20 pro είχε στο πλαίσιο 21,0€ (μετα την έκπτωση) και στο e-shop.gr 11,9€, οσο δηλαδή και στα περισσότερα  Skroutzομάγαζα. Απο την άλλη δεν μπόρεσα να βρω με τίποτε το πορτοφόλι της πουθενά.

2932245.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...