saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα σε ταλαιπωρήσει το eshop . Ακόμα και με την εγγύηση(αν πάθει κάτι). Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
panos0100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Το άνοιξα σήμερα, το είχα τόσο καιρό μέσα στην ντουλάπα για λόγους ότι δεν έπρεπε να το εμφανίσω, μιας και δεν έχω δουλειά και τι θα έλεγα, μ άρεσε πάρα πολύ σαν κινητό πάρα πολύ γρήγορο, σε σχέση με το zte που είχα που έκανε 6 λεπτά να περάσει μια εφαρμογή των 20mb αυτό τα περνάει σε κάτι δευτερόλεπτα, από μπαταρία ειδα 70% ήτανε βλέπω να αντέχει παρόλο την χρήση που του έκανα έβαλα τις εφαρμογες να το έχω έτοιμο, απο το ηχειο περιμενα ποιο μεγαλη ενταση ειναι μετριο ευτυχώς ακούγεται ομως, το zte ειχε παρα πολυ μεγάλη ένταση στον ηχο, αλλα ητανε αναξιόπιστο τελείως, το σημαντικό τώρα παιδιά οι εφαρμογές που έχει μέσα είναι παρα πολλές και δεν της θέλω, ουτε χάρτες θέλω ουτε τα εργαλεία της google ούτε τα email τίποτα από ολα αυτα ουτε το ίδιο το google, δεν μπορώ ουτε απενεργοποιηση να τα κάνω ουτε να τα διαγράψω τίποτα, και εχει παρα πολλές εφαρμογές και του κινητού που δεν της θελω μήπως μενουν υποχρεωτικά;
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, panos0100 είπε Το άνοιξα σήμερα, το είχα τόσο καιρό μέσα στην ντουλάπα για λόγους ότι δεν έπρεπε να το εμφανίσω, μιας και δεν έχω δουλειά και τι θα έλεγα, μ άρεσε πάρα πολύ σαν κινητό πάρα πολύ γρήγορο, σε σχέση με το zte που είχα που έκανε 6 λεπτά να περάσει μια εφαρμογή των 20mb αυτό τα περνάει σε κάτι δευτερόλεπτα, από μπαταρία ειδα 70% ήτανε βλέπω να αντέχει παρόλο την χρήση που του έκανα έβαλα τις εφαρμογες να το έχω έτοιμο, απο το ηχειο περιμενα ποιο μεγαλη ενταση ειναι μετριο ευτυχώς ακούγεται ομως, το zte ειχε παρα πολυ μεγάλη ένταση στον ηχο, αλλα ητανε αναξιόπιστο τελείως, το σημαντικό τώρα παιδιά οι εφαρμογές που έχει μέσα είναι παρα πολλές και δεν της θέλω, ουτε χάρτες θέλω ουτε τα εργαλεία της google ούτε τα email τίποτα από ολα αυτα ουτε το ίδιο το google, δεν μπορώ ουτε απενεργοποιηση να τα κάνω ουτε να τα διαγράψω τίποτα, και εχει παρα πολλές εφαρμογές και του κινητού που δεν της θελω μήπως μενουν υποχρεωτικά; Κατέβασε την εφαρμογή Redmi System Manager και απενεργοποίησε όσες μπορείς. Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system&hl=en_US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dredmi+system+manager&pcampaignid=APPU_1_xMp3XPGNDtCUlwS2jKDgBQ Υ.Γ:Το Nokia που σου λέγαμε δεν έχει πολλές εφαρμογές γιατί έχει stock android.
panos0100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, saruman123 είπε Κατέβασε την εφαρμογή Redmi System Manager και απενεργοποίησε όσες μπορείς. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system&hl=en_US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dredmi+system+manager&pcampaignid=APPU_1_xMp3XPGNDtCUlwS2jKDgBQ Υ.Γ:Το Nokia που σου λέγαμε δεν έχει πολλές εφαρμογές γιατί έχει stock android. Αυτή η εφαρμογή τι κάνει; βασικά είδα κάτι σχόλια ότι επηρεάζει αρχεία, μη μου ρημάξει το κινητό, από την άλλη άμα είναι ας τις αφήσω τις εφαρμογές άλλα είναι κριμας γιατί δεν δουλεύω τίποτα από όλα αυτά που έχει, γιατί δεν με αφήνει να τα απενεργοποιησω έστω. Πάντως το κινητό πετάει μ άρεσε πάρα πολύ είναι γρήγορο από το ηχείο περίμενα ίσως λίγο καλύτερη ένταση το ZTE ήτανε καλό στην ένταση, από μπαταρία τωρα σε 2 ωρες με ανοιχτό wi fi 70% ήτανε η μπαταρία και έπεσε στο 59% λογικά δεν ξέρω πρέπει να βγάζει έστω μια μέρα, να το βάλω για φόρτιση ή να περιμένω να αδειάσει τελείως; τα συρταρακια πολύ ωραία, νόμιζα ότι έμπαιναν από πίσω οι κάρτες, ευτυχώς είδα τις οδηγίες και το σημαντικό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου ελπιζω η μπαταρια του να αντεξει και να βγει και αξιοπιστο σαν κινητο
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, panos0100 είπε Αυτή η εφαρμογή τι κάνει; βασικά είδα κάτι σχόλια ότι επηρεάζει αρχεία, μη μου ρημάξει το κινητό, από την άλλη άμα είναι ας τις αφήσω τις εφαρμογές άλλα είναι κριμας γιατί δεν δουλεύω τίποτα από όλα αυτά που έχει, γιατί δεν με αφήνει να τα απενεργοποιησω έστω. Πάντως το κινητό πετάει μ άρεσε πάρα πολύ είναι γρήγορο από το ηχείο περίμενα ίσως λίγο καλύτερη ένταση το ZTE ήτανε καλό στην ένταση, από μπαταρία τωρα σε 2 ωρες με ανοιχτό wi fi 70% ήτανε η μπαταρία και έπεσε στο 59% λογικά δεν ξέρω πρέπει να βγάζει έστω μια μέρα, να το βάλω για φόρτιση ή να περιμένω να αδειάσει τελείως; τα συρταρακια πολύ ωραία, νόμιζα ότι έμπαιναν από πίσω οι κάρτες, ευτυχώς είδα τις οδηγίες και το σημαντικό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου ελπιζω η μπαταρια του να αντεξει και να βγει και αξιοπιστο σαν κινητο Την έχω βάλει σε Xiaomi και απενεργοποιεί ή κάνει απεγκαταστάση εφαρμογές(όχι σε όλες)που δεν μπορεί το κινητό. Υπόψη οι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να "τρώνε" μπαταρία και ram. Γι'αυτό ήταν καλύτερη επιλογή το stock android(το ξανά τονίζω). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
panos0100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Την έχω βάλει σε Xiaomi και απενεργοποιεί ή κάνει απεγκαταστάση εφαρμογές(όχι σε όλες)που δεν μπορεί το κινητό. Υπόψη οι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να "τρώνε" μπαταρία και ram. Γι'αυτό ήταν καλύτερη επιλογή το stock android(το ξανά τονίζω). Τρώνε μνήμη και μπαταρία; γι αυτό κατεβαίνει γρήγορα η μπαταρία; δηλαδή δεν έκανα καλη επιλογή; το νοκια ηθελε αλλα 30€ και δεν τα ειχα δυστηχως με το ζορι εδωσα και τα 99€ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από panos0100
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, panos0100 είπε Τρώνε μνήμη και μπαταρία; γι αυτό κατεβαίνει γρήγορα η μπαταρία; δηλαδή δεν έκανα καλη επιλογή; το νοκια ηθελε αλλα 30€ και δεν τα ειχα δυστηχως με το ζορι εδωσα και τα 99€ Καλή επιλογή είναι για τα λεφτά του και γι'αυτά που ζητάει ο καθένας αλλά πρέπει να ξέρεις και μερικά πράγματα.
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλή επιλογή είναι για τα λεφτά του και γι'αυτά που ζητάει ο καθένας αλλά πρέπει να ξέρεις και μερικά πράγματα. Εντάξει κάπου χάνει κάπου κερδίζει η κάθε συσκευή, το σημαντικό στο xiaomi γιατί πρώτη μέρα ήτανε σήμερα, έβαλα και τις εφαρμογές μου, παιχνίδια άντε κανένα hill climb και κανένα deal την παλιά έκδοση 4 γιατί σε καινούριες δεν το έχει, πάει πάρα πολύ γρήγορα δηλαδή σε 20 λεπτά πέρασα όλες τις εφαρμογές που ήθελα και έκανα και τα updates με το ZTE A310 ήθελα καμιά 3 ώρες να τα περάσω άλλα έχει όμως πολύ δυνατό ηχείο στο xiaomi είναι λίγο χαμηλό προς μέτριο ελπίζω να το ακούω, για τις εφαρμογές εντάξει άμα δεν κλείνουν θα δοκιμάσω αυτή την εφαρμογή άλλα έχει και μεγάλο χώρο, 8,7gb εχω τωρα στο zte έχω 1,5gb ελεύθερα άλλα και 4 που είχε πάλι τα ίδια έκανε. Τελος πάντων ευχαριστω για την βοηθεια εαν προκυψει κατι αλλο ή βρω κάτι αλλο που δεν πάει καλά θα ξανά ποσταρω, να δουμε και στις κλησεις τι κανει δεν έβαλα νούμερο μεσα ακομα ελπίζω να μην βγάλει το πρόβλημα με το ακουστικό που λένε πολοί οτι εγινε σε αυτό το μοντέλο
panos0100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 η τεχνολογια μπαταρια LY po εχει καμια διαφορα με την LI ion; ειδα οτι και κλειστο που ειναι το κινητο πεφτει η μπαταρια γιατι ειναι φυσιολογικο κατι ακουσα οτι θα χαλασει ποιο γρηγορα, η εφαρμογη λειτουργηκε ευτηχως εβγαλε της google τους χαρτες και κατι αλλα που ειχε, τα υπολοιπα εμειναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα