panos0100 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Netr0nic είπε Ωραίος, ακόμα καλύτερα αφού το βρήκες στο e-shop.gr με τέτοια τιμή! Λογικά θα έχεις και service απ το ίδιο το eshop όποτε έτσι είσαι καλυμμένος σε όλα. Θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω μην το φοβάσαι. Δεν λέω να περιμένεις να κάνει παπάδες άλλα για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο! Μακάρι γιατί είδα κάποια άτομα στο skroutz που σχολίαζαν για προβλήματα στο μικρόφωνο και ότι είναι συνηθισμένο σε αυτό το μοντέλο το πρόβλημα, ότι δεν ακουγόταν καλά όταν μιλούσαν, όσο αφορά το παλιό μου κινητό πρέπει να κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις; μπορώ να έχω σε 2 κινητά τον ίδιο λογαριασμό; μην μου τον κλείσει το google, εάν θέλω να το πουλήσω το παλιό κινητό αρκεί μόνο να κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή θέλει και κάτι ακόμα; ευχαριστώ
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, panos0100 είπε Μακάρι γιατί είδα κάποια άτομα στο skroutz που σχολίαζαν για προβλήματα στο μικρόφωνο και ότι είναι συνηθισμένο σε αυτό το μοντέλο το πρόβλημα, ότι δεν ακουγόταν καλά όταν μιλούσαν, όσο αφορά το παλιό μου κινητό πρέπει να κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις; μπορώ να έχω σε 2 κινητά τον ίδιο λογαριασμό; μην μου τον κλείσει το google, εάν θέλω να το πουλήσω το παλιό κινητό αρκεί μόνο να κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή θέλει και κάτι ακόμα; ευχαριστώ Θα αφαιρέσεις τον ήδη υπάρχον Google λογαριασμό σου πρώτα απ τις ρυθμίσεις και στην συνέχεια θα κάνεις επαναφορά... Μετά το πουλάς.
panos0100 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Netr0nic είπε Θα αφαιρέσεις τον ήδη υπάρχον Google λογαριασμό σου πρώτα απ τις ρυθμίσεις και στην συνέχεια θα κάνεις επαναφορά... Μετά το πουλάς. Δεν ξερω ισως το κρατησω για εφεδρικο, το θεμα ειναι μην υπαρξει προβλημα στο xiaomi γιατι λεω να αφησω τον λογαριασμο μαζι με τις εφαρμογες οπως ειναι στο παλιο
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, panos0100 είπε εάν θέλω να το πουλήσω το παλιό κινητό αρκεί μόνο να κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή θέλει και κάτι ακόμα; ευχαριστώ 1
saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2019 στις 10:37 ΠΜ, panos0100 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 110€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): INSTAGRAM, MESSENGER, και κανένα παιχνίδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5'' ή και μεγαλύτερο δεν με πειράζει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι τιποτα απο αυτα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι και πολύ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; όχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; να εχει το ποιο καινουριο 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι με ενδιαφέρει να διαρκεί έστω και μια μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι κατά προτίμηση eshop 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονό για καινούριο Για μένα σε αυτά που θες το Nokia 3.1 Τουλάχιστον θα έχεις pure android με τις τακτικές του αναβαθμίσεις και δύο χρόνια εγγύηση. Υπόψη το Xiaomi δεν έχει ειδοποιήσει Led. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
panos0100 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ξεφεύγει αρκετά το nokia αν και ποιο γνωστή μάρκα ναι θα ήτανε πολύ καλό, το παρήγγειλα τώρα το xiaomi και ότι γίνει
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, panos0100 είπε Ξεφεύγει αρκετά το nokia αν και ποιο γνωστή μάρκα ναι θα ήτανε πολύ καλό, το παρήγγειλα τώρα το xiaomi και ότι γίνει 121€ κάνει όχι και η τρελή διαφορά.
panos0100 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, saruman123 είπε 121€ κάνει όχι και η τρελή διαφορά. Δυστυχώς ακόμα και τα 20€ χωρίς δουλειά πολλά μου φαίνονται πάλι και με ένα κινητό μάπα εντελώς να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου, ξέρω ότι είχε και καλύτερα κινητά αλλιώς έπρεπε να περίμενα τις επόμενες εκπτώσεις
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, panos0100 είπε Δυστυχώς ακόμα και τα 20€ χωρίς δουλειά πολλά μου φαίνονται πάλι και με ένα κινητό μάπα εντελώς να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου, ξέρω ότι είχε και καλύτερα κινητά αλλιώς έπρεπε να περίμενα τις επόμενες εκπτώσεις Σε καταλαβαίνω.
panos0100 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Σε καταλαβαίνω. οκ μακάρι να βγει καλό το xiaomi στην φώτο είσαι ίδιος ο guru των smartphones που διαφήμιζε παλιά η vodafone
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς δεν το πήρα το κινητό ακόμα, δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση από το eshop την πέμπτη έφτασε στο κατάστημα και ακόμα δεν με πήρε κάποιος για να μου το φέρει να κανονίσουμε έστω κάποια ώρα, δεν έχει οδηγούς τελείωσαν;
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Δυστυχώς δεν το πήρα το κινητό ακόμα, δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση από το eshop την πέμπτη έφτασε στο κατάστημα και ακόμα δεν με πήρε κάποιος για να μου το φέρει να κανονίσουμε έστω κάποια ώρα, δεν έχει οδηγούς τελείωσαν; Αν δεν το έχει εκείνη την στιγμή τότε άστα.... Πάντως είχες πει τι θα το έχει μετά τις 12 Φεβρουαρίου.
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν δεν το έχει εκείνη την στιγμή τότε άστα.... Πάντως είχες πει τι θα το έχει μετά τις 12 Φεβρουαρίου. το φερανε την πεμτη εφτασε στο καταστημα, απλα επειδη ειχε δωρεαν μεταφορικα ειπα να μου το φερουν μαζι με μια μνημη κι αυτοι ακομα ουτε τηλεφωνο δεν με πειρανε, τους πειρα εγω και τους λεω 4 χιλιομετρα ειναι δεν υπαρχει ενας οδηγος να το φερει; και μου λενε πανε παρτο εσυ, εχω αμαξι; με το αστικο που κανει κυκλο ειναι διπλασια τα χιλιομετρα οτι να ναι πραγματικα
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, panos0100 είπε το φερανε την πεμτη εφτασε στο καταστημα, απλα επειδη ειχε δωρεαν μεταφορικα ειπα να μου το φερουν μαζι με μια μνημη κι αυτοι ακομα ουτε τηλεφωνο δεν με πειρανε, τους πειρα εγω και τους λεω 4 χιλιομετρα ειναι δεν υπαρχει ενας οδηγος να το φερει; και μου λενε πανε παρτο εσυ, εχω αμαξι; με το αστικο που κανει κυκλο ειναι διπλασια τα χιλιομετρα οτι να ναι πραγματικα Το eshop είναι απαράδεκτο. Αν δεν έχεις δώσει λεφτά για μένα μην το πάρεις. Παρτους τηλέφωνο και ακύρωσε την παραγγελία. Ίσως αυτό να είναι σημάδι για να μην το πάρεις . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
panos0100 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το eshop είναι απαράδεκτο. Αν δεν έχεις δώσει λεφτά για μένα μην το πάρεις. Παρτους τηλέφωνο και ακύρωσε την παραγγελία. Ίσως αυτό να είναι σημάδι για να μην το πάρεις . Τα αλλα καταστηματα το ειχανε 99€ νομιζω το ανεβασαν παλι στα 119
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα