AntonyF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Θα ήθελα την γνώσεις σας όσον αφορά τις βάσεις γραφείου για 32" μόνιτορ. Έκανα μια μικρή αναζήτηση και έχω ξεχωρίσει αυτές τις δύο που έχουν λάβει αρκετά θετικά σχόλια. https://www.skroutz.gr/s/10940113/Arctic-Z1-Basic.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/12289267/Brateck-LDT12-C012N.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την τοποθέτηση τους. Στο YouTube είδα σε ένα βίντεο της Aoc και της HP που τα μόνιτορ είχαν ξεχωριστές πλακέτες που τις βιδώνεις πάνω στο σασί του μόνιτορ για να βιδώσει πάνω τους μετά η βάση. Έτσι γίνεται σε ολα τα μόνιτορ; Η υπάρχει περίπτωση να μην χρειάζεται αυτή η πλακέτα και βιδώνει κατευθείαν η βάση; Επίσης με τις curved οθόνες τι γίνεται; Θα υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση της βάσης;
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 πρωτα πρεπει να παρεις την οθονη ωστε να ξερεις τι vesa υποστηριζει. πχ 100χ100 ,70χ70 κ.α. ναι σε πολλες οθονες ετσι βιδωνει η βαση,τουλαχιστον καποιες lg,samsung,aoc που εχω εγω καμια διαφορα δεν εχει αν ειναι curved η οχι 1
AntonyF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, 3DJIN είπε πρωτα πρεπει να παρεις την οθονη ωστε να ξερεις τι vesa υποστηριζει. πχ 100χ100 ,70χ70 κ.α. ναι σε πολλες οθονες ετσι βιδωνει η βαση,τουλαχιστον καποιες lg,samsung,aoc που εχω εγω καμια διαφορα δεν εχει αν ειναι curved η οχι Αν κατάλαβα σωστά η Aoc AG322QC4 έχει στην συσκευασία ξεχωριστή πλακέτα που την βιδώνεις για να υποδεχθεί βάση γραφείου;
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 δεν καταλαβαινω γιατι εχεις κολλησει στον τροπο βιδωματος των βασεων των οθονων... 1)αγοραζεις οποια οθονη θες 2)βλεπεις τις διαστασεις vesa 3)αγοραζεις βαση τοιχου,γραφειου κ.α. Δεν υπαρχει ξεχωριστη πλακετα ,ξεκολλα με αυτο,απλα ετσι βιδωνουν
AntonyF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Οκ σε ευχαριστώ φίλε. 👍 Λόγω χωροταξικου θέματος το ψάχνω για να μην κάνω βιαστικές κινήσεις.
dimitris.v Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μία ερώτηση για τις βάσεις τέτοιου τύπου, για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα.. Αν βιδωθούν σε γυάλινο γραφείο, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα; Θα μπει σχετικά ελαφριά οθόνη, κάποια 24". Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από dimitris.v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα