Προς το περιεχόμενο

Tronsmart Mars G02

z3et

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να πω πως δεν ειμαι σίγουρος αν είναι η σωστή κατηγορία αλλά δεν βρήκα κάποια πιο ταιριαστή.

Λοιπόν έχω το εν λόγω χειριστήριο. Αυτό μπορείς να το λειτουργήσεις είτε με Bluetooth (σε Android κλπ) είτε με ένα μάλλον proprietary dongle (στα 2.4ghz) που δίνει μαζί με το χειριστήριο για PC, PS κλπ. Το θέμα είναι ότι έχασα το dongle και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. 

Με Bluetooth (έχω στικάκι) σε Windows 10 δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε, νιώθω ότι έχει και λίγο λαγκ αλλά πέραν αυτού δεν αναγνωρίζεται σωστά από τα games (σε άλλα ναι, σε άλλα όχι σε άλλα τα μισά). 

Με την θύρα usb που έχει (για φόρτιση) δεν αναγνωρίζεται από καμία συσκευή, οπότε μάλλον όντως είναι μόνο για ρεύμα. Έψαξα αλλά και επικοινώνησα με την εταιρία αν υπάρχει τρόπος να βρω μόνο το dongle αλλά τζίφος. Μου απάντησαν πως δεν το διαθέτουν μεμονωμένα για να μου το στείλουν αλλά και ούτε μπορώ να το βρω από κάπου αλλού.

Οπότε οι ερωτήσεις είναι, υπάρχει κανένας τρόπος να βρω το dongle (μάλλον όχι) ή κάποιο παρόμοιο αλλά να λειτουργεί με το "2.4ghz mode"? Και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αναγνωριστεί από το PC μέσω της usb?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από z3et
Δημοσ.

Ναι λογικά αυτό θα είναι το επόμενο βήμα αλλά αν το "καλυτερο usb bluetooth" φτασει στην τιμη καινουριου gamepad, χανει το νοημα του η ολη φαση.

Εμενα την μεγαλυτερη εντυπωση μου την εχει κανει το δικο τους dongle, ναι μεν ειναι κατι αναμεσα σε bluetooth και wifi (δεν βρηκα σε ποια ακριβως συχνοτητα παιζει), αλλα το οτι ειναι τοσο "unique" και απ' οτι εχω καταλαβει ειναι μια αρκετα μικρη εταιρια (που τα περισσοτερα προιοντα τους λογικά ειναι φασον). 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Paidia as me voithisei kapoios exq trelathei. Thelei kapoia rythmisi i kamia efarmogi na katevasw gia na bei se mode gaming? Sto pubg den to anagnwrizei alla akousa oti to apagorefsan isxusei? Ala ektos aftou se oti paixnidi katevazw ta koubia dexia ra xrwmatista de leitourgoun apla to vlepei san podiki. Se ena mono paixnidi leitourgisan 2 apo afta. Vrikate seis kanena paixnidi sto opoio na lwirourgei to tronsmart g 02 kanonika?

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...