dompred Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Με παιδεύει από χθες το λάπτοπ μου (Asus FX503VM). Είχα κάποια μικροπροβλήματα τις τελευταίες μέρες αλλά χθες έκανα εγκατάσταση νέο driver μέσα από το Geforce Experience. Κατά την εγκατάσταση μειώθηκε η ανάλυση της οθόνης αλλά είπα θα στρώσει με την επανεκκίνηση. Τώρα κολλάει στην login screen, είτε θα μπορέσω να βάλω τον κωδικό και θα κολλήσει εκεί, είτε αθ κολλήσει πιο πριν και δεν θα εμφανιστεί καν το παράθυρο για κωδικό. Μπόρεσα να μπω σε safe mode και να κάνω αντίγραφα από τα αρχεία μου οπότε δεν με πειράζει αν σβηστεί κάτι από εδώ και πέρα. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά με το Windows Automatic Repair αλλά το αυτόματο λέει δεν μπόρεσε να διορθώσει το πρόβλημα και αν κάνω restore από τις ρυθμίσεις δεν ολοκληρώνεται λόγω error. Αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, δεν έχει σβηστεί τίποτα και το κόλλημα παραμένει. Επικοινώνησα με το support της Asus και θέλουν να τους το στείλω, κάτι που θέλω να αποφύγω μιας και χρειάζομαι τον φορητό. Τώρα προσανατολίζομαι σε καθαρή εγκατάσταση των Windows. Τι θα γίνει όμως με τους drivers? Θα πρέπει να τους κατεβάσω έναν έναν από την σελίδα της Asus? Τα Windows θα καταλάβουν ποιο κλειδί είχαν πριν; Θα χάσω τίποτα αν κάνω μόνος μου την εγκατάσταση; Θέλω να πω κάτι πρόσθετο που δεν θα κατεβάσω μαζί με τους drivers?
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dompred είπε Θα πρέπει να τους κατεβάσω έναν έναν από την σελίδα της Asus? Τα Windows θα καταλάβουν ποιο κλειδί είχαν πριν; Θα χάσω τίποτα αν κάνω μόνος μου την εγκατάσταση; Θέλω να πω κάτι πρόσθετο που δεν θα κατεβάσω μαζί με τους drivers? Όχι. Μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις έναν ή δύο οδηγούς, ίσως για τον ήχο, μπορεί όμως και όχι. Ναι. Απλά στην αρχή θα πατήσεις παράλειψη για την εισαγωγή κλειδιού και θα επιλέξεις πάλι την ίδια έκδοση των 10 που έχεις. Όχι. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αφού μπήκες σε safe mode έπρεπε να κάνεις αφαίρεση των gpu drivers με το ddu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα