Reith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ. Σήμερα παρατήρησα καθώς έβαλα το καινουργιο Apex Legends να τσεκάρω ότι το GPU Load είναι μονίμως 0%. Framedrops τρομερά, stuttering παντού και δεν ξερω εγω τι άλλο ακομα και στα ultra low. Έχω κάρτα γραφικών την RX480 8GB της AMD και επεξεργαστη τον παλαιό πλέον AMD-FX 6100.. Οκ γνωρίζω περι bottleneck αλλά γίνεται η cpu να χτυπαει 100αρια και η gpu να κάθεται στο 0%? Σε άλλα γκειμς ΄τυπου warframe, dota και μερικά άλλα δεν είχα θέματα...Επίσης έτρεξα το stresstest για την gpu και βαράει 100% και δουλευει μια χαρα.. Τι συμβαίνει? Είναι καθαρά bottleneck το θεμα?
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Reith είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Σήμερα παρατήρησα καθώς έβαλα το καινουργιο Apex Legends να τσεκάρω ότι το GPU Load είναι μονίμως 0%. Framedrops τρομερά, stuttering παντού και δεν ξερω εγω τι άλλο ακομα και στα ultra low. Έχω κάρτα γραφικών την RX480 8GB της AMD και επεξεργαστη τον παλαιό πλέον AMD-FX 6100.. Οκ γνωρίζω περι bottleneck αλλά γίνεται η cpu να χτυπαει 100αρια και η gpu να κάθεται στο 0%? Σε άλλα γκειμς ΄τυπου warframe, dota και μερικά άλλα δεν είχα θέματα...Επίσης έτρεξα το stresstest για την gpu και βαράει 100% και δουλευει μια χαρα.. Τι συμβαίνει? Είναι καθαρά bottleneck το θεμα? Καλησπέρα, η οθόνη είναι συνδεδεμένη στην κάρτα γραφικών και όχι σε καμιά μητρική ε; Οι 760G είχαν και gpu πάνω.
Reith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Καλησπέρα, η οθόνη είναι συνδεδεμένη στην κάρτα γραφικών και όχι σε καμιά μητρική ε; Οι 760G είχαν και gpu πάνω. Ναι κανονικα στην κάρτα μεσω hdmi
SOAD1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 8:50 ΜΜ, Reith είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Σήμερα παρατήρησα καθώς έβαλα το καινουργιο Apex Legends να τσεκάρω ότι το GPU Load είναι μονίμως 0%. Framedrops τρομερά, stuttering παντού και δεν ξερω εγω τι άλλο ακομα και στα ultra low. Έχω κάρτα γραφικών την RX480 8GB της AMD και επεξεργαστη τον παλαιό πλέον AMD-FX 6100.. Οκ γνωρίζω περι bottleneck αλλά γίνεται η cpu να χτυπαει 100αρια και η gpu να κάθεται στο 0%? Σε άλλα γκειμς ΄τυπου warframe, dota και μερικά άλλα δεν είχα θέματα...Επίσης έτρεξα το stresstest για την gpu και βαράει 100% και δουλευει μια χαρα.. Τι συμβαίνει? Είναι καθαρά bottleneck το θεμα? για να λες οτι δεν το κανει σε αλλο παιχνιδι πιθανον ειναι bug στο παιχνιδι που λες . ειναι σπασμενο η' original? με ποιο προγραμμα βλεπεις την usage της καρτας?
Reith Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 8:31 ΜΜ, SOAD1981 είπε για να λες οτι δεν το κανει σε αλλο παιχνιδι πιθανον ειναι bug στο παιχνιδι που λες . ειναι σπασμενο η' original? με ποιο προγραμμα βλεπεις την usage της καρτας? Όλα καλά βγάλανε patch και το φτιάξανε..Όχι είναι original απο το Origin της ΕΑ..Καλά σίγουρα τραβάει ο επεξεργαστής μου κάτω την κάρτα γραφικών αλλά δεν περίμενα τέτοιο αίσχος
kostas_anes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Aν εχεις την Gaming X παρομοια προβληματα ειχα με την δικια μου σε GPU-Z/Afterburner με μερικους Beta Drivers της AMD. Aφου ειναι το παιχνιδι τωρα, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Μεταξυ μας, με 0% usage θα εβλεπες ενα frame κολλημενο επ απειρον, οποτε αν ξαναγινει κατι τετοιο κανε ενα logic check πριν αρχισεις να πανικοβαλεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα