Notis_xalandri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Σήμερα αγόρασα ασύρματη κάρτα δικτύου για το desktop pc και συγκεκριμένα την TP-LiNK TL-WN881ND version 2 Αφου την εγκατέστησα και το ρουτερ ZXHN H267N v1.0 βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου με όλο του hardware του desktop ενδιάμεσα ( το ρουτερ ειναι στην μπροστινή πλευρά του pc η κεραία πίσω ) συμβαίνει το εξής Ενώ το wifi σημα που πιάνει η κεραία είναι στο 100% και με μετρησεις speedtest down 46Mbps (vdsl 50αρα ) αρα μια χαρά για wifi το upload ΜΟΝΟ σε αυτη τη συσκευη είναι 0.2 Mbps ενώ απο το κινητό που μετράω πιάνω 5 Mbps Απο cmd netsh wlan show interface Συνδεεται σε 802.11n, Κρυπτογράφηση CCMP, Ταχυτητα Ληψης 130 Mbps, Ταχυτητα μετάδοσης 130 Mbps, Σημα 100% Δοκίμασα hotspot απο το κινητό και επίασα 3Mbps Upload αρα κάτι στην επικοινωνία του ρούτερ με την ασύρματη κάρτα στο Upload υποψιαζόμαι Μήπως χρειάζομαι access point με δύο κεραίες? Με εκτιμηση Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Notis_xalandri
haldailas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα!!! Και νόμιζα οτι είμουν ο μόνος.... Το ίδιο modem από Nova με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Ακόμα και μετά από αλλαγή του με άλλο ίδιο (τώρα έχω δύο απο τα ρημάδια..) το πρόβλημα παραμένει. Download/upload μέσω LAN όλα καλά, αποστολή/λήψη αρχείων στο δίκτυο εντός σπιτιού (όχι ιντερνετ) επίσης όλα καλά, upload internet π.χ. στο wetransfer.com μέσω WIFI (είτε απο λάπτοπ, κινητό ή PC με WIFI) δεν δουλεύει. Χρησιμοποίησα άλλο router κουμπωμένο με LAN σε αυτό το modem (ΖΤΕ) και το έκανα access point και όλα λειτουργούν κανονικά. Το κωμικό της υπόθεσης.... έβαλα το ένα h267n ώς modem και πάνω του κούμπωσα με LAN το 2ο h267n που έχω για access point και δουλεύουν όλα κανονικά.... Φταίει λοιπόν το modem. Πιθανόν κάποιο bug στο firmware...? Με λίγα λόγια ή αλλάζεις ή κουμπώνεις access point πανω του και συνδέεις wifi συσκευές σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα