geoemma Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα, εχω μια παλια τηλεοραση phillips απο αυτες που ειναι σαν κουτια. η τηλεοραση ειχε μεινει για καποιο χρονικο διαστημα χωρις να δουλευει. πριν την μεταφερουμε την ανοιξαμε να δουμε αν δουλευει και δουλευε. οταν την φεραμε στο σπιτι ανοιξε με πολλη δυσκολια. ανοιγοκλεισαμε αρκετες φορες την τηλεοραση απο το κουμπι. εκτοτε οσες φορες προσπαθησα να την ανοιξω δεν ανοιγε... το κοκκινο λαμπακι αναβει κανονικα. ηταν σε σπιτι καπνιστη οποτε μπορει να εχουν γεμισει τα πυκνοτακια της νικοτινη... τι μπορει να φταιει ?
geoemma Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, TechnoState είπε ... καμμένη λυχνία? θα το κοιταξω ...
Pleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Όσο μπορώ να ξέρω από επισκευές θεματάκια είχαν με ψυχρή κόλληση. Σε μάστορα φτιάχνουν αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Στ' αλήθεια θες να κρατήσεις το μπαούλο; Δεν παίρνεις καμιά λεπτούλα όμορφη να σου γλυτώσεις και το κουβάλημα; Που να τρέχεις να κάνεις χώρο τώρα στο πορτμπαγκάζ;
postfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μοιαζει με βλαβη μετασχηματιστης υψιλης Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από postfire
mples Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 μαλλον σαν καμενος πυκνωτής στο τροφοδοτικο μου ακουγεται δες αν ειναι φουσκομενος κανενας και αλλαξτον μονος σου με κοστος 20 λεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα