agribilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Γειά σας!!! Θα ήθελα να μού πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός από το VMware) να δοκιμάζω πως λειτουργεί ένα bootable iso χωρίς όμως να το γράψω σε CD. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
agribilos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μάλλον δεν καταλάβατε την ερώτηση μου. Anyway αυτο πού θέλω είναι ένα προγραμμα που να κάνει emulate το boot sequence (αν είναι δυνατον κάτι τέτοιο). Σας ευχαριστώ και πάλι.
random Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 πολυ alcohol pinete mou fainetai αν εχεις προβλημα με το vmware, δοκίμασε Microsoft Virtual PC2004, ή TwoOsTwo ( http://www.twoostwo.org/ ), αλλα χωρίς emulated os δεν γίνεται. Αλλιώς, καψε το σε cdRW
KenZone Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 kala giati dn to grafeis se ena cd-rw? einai eukoli lisi kai apo oti exw dokimasei kai psaxei kai egw, kaliteros tropos apo to vmware dn iparxei...auta
marios1957 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Ναι,δίκιο,το φετεινό τσίπουρο βαράει,sorry,δεν αντελήφθην καλώς... Έμπλεξα(όχι το μ@νί με τις αμυγδαλιές),αλλά το "autorun" με το "bootable". Και πάλι sorry.
NoD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 agribilos,κατέβασε το microsoft virtual pc 2004 και θα κάνεις τη δουλειά σου απλά και εύκολα.
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 paidia egw padws pou ta exw dokimasei to microsoft virtual pc 2004 einai akribws idio me to programa ths connectix
blk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Η Microsoft αγορασε το Virtual Pc της Connectix. Λες να το αλλάξουνε; Μια χαρά έκανε την δουλειά του!
agribilos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Τελικά θα δοκιμάσω το VMware γιατι το TwoOsTwo δεν μου δούλεψε. Το μόνο που με προβληματίζει έναι το μεγάλο μέγεθος του αρχείου για download. (~40MB δεν είναι και λίγα για dialup). Επίσης μεχρι τώρα έγραφα σε CDRW αλλά επειδή κάνω συχνά μικροαλλαγές αυτή ή μέθοδος δεν είναι πια πρακτική. Αν δεν τα καταφέρω και με το VMWare τότε θα δοκιμάσω και το Virtual pc της Μ$.
agribilos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Τελικά το πρόβλημα μου λήθηκε . Το vmware μου δούλεψε κανονικότατα και πλέον μπορώ να κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.