Rockjos21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα ZTE ZXHN H367N με περασμενο το V1.0.4_LR_VDF . Παλευω να κανω wol over internet , γιατι το on lan δουλευει ρολοι. Απλα το μονο που δεν δουλευει στο over internet ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα που χανει την διευθυνση ο router δεν ξυπναει ο υπολογιστης και απο την ψακτικη που εκανα πρεπει να κανω arp bind την static ip που εχω ηδη απο τον dhcp με την mac. Root access εχω καθως εχω βρει τους κωδικους . Telnet ειναι κλειστο στον router , τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο το να βρω μια συσκευη που ειναι ηδη ανοιχτη στο lan και μεσω ssh να στελνω το wol πακετο ; Ευχαριστω πολυ !
madrivermadonus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Rockjos21 είπε Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα ZTE ZXHN H367N με περασμενο το V1.0.4_LR_VDF . Παλευω να κανω wol over internet , γιατι το on lan δουλευει ρολοι. Απλα το μονο που δεν δουλευει στο over internet ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα που χανει την διευθυνση ο router δεν ξυπναει ο υπολογιστης και απο την ψακτικη που εκανα πρεπει να κανω arp bind την static ip που εχω ηδη απο τον dhcp με την mac. Root access εχω καθως εχω βρει τους κωδικους . Telnet ειναι κλειστο στον router , τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο το να βρω μια συσκευη που ειναι ηδη ανοιχτη στο lan και μεσω ssh να στελνω το wol πακετο ; Ευχαριστω πολυ ! σωστα οσα εγραψες. ωστοσο δεν λειτουργει παντα σωστα, κι εγω παιδευτηκα πολυ με το ρουτερ παροχου το οποιο μολις αντικατεστησα με ενα tplink ολα πηγαν ρολοι. αν δεν θελεις να αλλαξεις ρουτερ θα δοκιμαζα και μια αλλη καρτα δικτυου καθως η δικη μου atheros δεν επαιζε παντα σωστα σε αντιθεση με μια dlink που εχω... υ.σ. να υποθεσω οτι εκανες port forward και εβαλες ddns σωστα; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από madrivermadonus
Rockjos21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, madrivermadonus είπε σωστα οσα εγραψες. ωστοσο δεν λειτουργει παντα σωστα, κι εγω παιδευτηκα πολυ με το ρουτερ παροχου το οποιο μολις αντικατεστησα με ενα tplink ολα πηγαν ρολοι. αν δεν θελεις να αλλαξεις ρουτερ θα δοκιμαζα και μια αλλη καρτα δικτυου καθως η δικη μου atheros δεν επαιζε παντα σωστα σε αντιθεση με μια dlink που εχω... υ.σ. να υποθεσω οτι εκανες port forward και εβαλες ddns σωστα; Ναι λειτουργει κανονικα για 10 λεπτα , μετα ειναι το θεμα. Σκευτομαι να αγορασω ενα tp-link και να κανω bridge το modem/router του παροχου με το tp-link να δουλευει ως router με περασμενα τα dd-wrt που εχουν επιλογη για wol με ssh συνδεση. Απλα σκευτομαι εαν υπηρχε τροπος με τη συσκευη του παροχου.
madrivermadonus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Rockjos21 είπε Ναι λειτουργει κανονικα για 10 λεπτα , μετα ειναι το θεμα. Σκευτομαι να αγορασω ενα tp-link και να κανω bridge το modem/router του παροχου με το tp-link να δουλευει ως router με περασμενα τα dd-wrt που εχουν επιλογη για wol με ssh συνδεση. Απλα σκευτομαι εαν υπηρχε τροπος με τη συσκευη του παροχου. χανει τις εγγραφες στο arp table. εγω δεν ειχα βρει λυση...
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 !Μια και υπάρχει το παρόν θέμα είπα να ρωτήσω εδώ! Στη δουλειά έχω Vodafone με ρούτερ το ZTE ZXHN H367N και υπολογιστή τον DELL OPTIPLEX 3020. Υπάρχει δυνατότητα να ανοίγω τον υπολογιστή με W.O.N.; Έχω εγκαταστήσει το AnyDesk και τον χειρίζομαι εξ' αποστάσεως, αλλά κάποιος πρέπει να μου τον ανοίγει. Δε γνωρίζω από δικτυακά. Μπορείτε να βοηθήσετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα