Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*** Το best of the best που μου εχει συμβεί ομως ειναι:

Καποτε πουλαγα εναν hiend ενισχυτή(δηθεν ειναι για τους large αυτα,που δεν μασανε στο οικονομικό)

Τεσπα τον εδινα μεταχ.στα 1500€ απο 6.700€ και μαγαζι γνωστο hiendιστικο τον εδινε τον ιδιο με τον δικο μου μεταχ.στα 2700€ anyway.

Μου στέλνει ενδιαφερομενος να ερθει να τον ακούσει-τσεκάρει και αν ολα καλα να προχωρήσει στην αγορα του.Ο ανθρωπος ουτε παζαρι ούτε τπτ.

Ηρθε λοιπον τον ακουσε τον τσεκαρε γενικος ξετρελάθηκε.Οκ μου ειπε κλείνουμε τον θελω....αλλα τωρα επανω μου εχω 1200 μου κάνει.

Του απάντησα ε φερε και αλλα 300 και ειμαστε οκ.

Μου ξαναλέει τωρα 1200 και τον πηρα και έφυγα. 

Πολυ απλα έφυγε πετώντας απο το σπιτι μου με τον πουλο αγκαλια.

Βεβαια και αυτος μου ειπε να το σκεφτω συντομα γιατι ειχε και άλλες προτάσεις.

Εγω βέβαια δεν.

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όσοι το κάνουν αυτό και είναι πανω από 18 απλά είναι ρεζίλι. Για αυτο δεν ασχολούμαι πολύ με αγγελίες προτιμώ να χαρισω κάτι παρα να κάθομαι να κάνω παζάρια με το κάθε νούμερο. 

18?

Χαχα μιλαμε για ηλικία 35-36

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά όταν αφορά να έρθει να τσεκάρει στο σπίτι κάποιος ενδιαφερόμενος έχω εξηγηθεί από πριν......το μαρούλι όπως έχουμε συμφωνήσει να το έχεις μαζί σου και μετά έρχεσαι να το τσεκάρεις ,ειδάλλως παζάρια δεν περνάνε και επομένως γλυτώνω και από την επίσκεψη......

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, korakios είπε

Απλα 1 δεν έχω δει ποτέ μη ονομαστική απόδειξη και 2 επειδή είμαι επαρχία πάντα βλέπω τα στοιχεία του άλλου (αντικαταβολή ) .

Από τη στιγμή που την πουλάς μεταχειρισμένη ,χάνεις τουλάχιστον το 24% το ΦΠΑ (στην τελική όλο και κάποιο μικρομάγαζο βρίσκει κάποιος και την παίρνει μαύρα ) , και αφού την έβγαλες από το κουτί πας πιο κάτω .

Ρεαλιστικα πράγματα λέω για να πουληθεί κάτι . Και φυσικά αν μέσα σε ένα μήνα από 900 έπεσε στα 800 πας με το φθηνότερο ποσό .

Φυσικά όσο θέλει ο καθένας πουλάει κάτι . Στο ινσομνια έχει ωραία φίλτρα με λέξεις κλειδιά και περιοχή τιμών , αν και πλέον δε ψάχνω ,

απλα βάζω αγγελία ζήτησης :)

Τι λες αγόρι μου?

Επειδή εσύ θες να αγοράσεις μαύρα δηλαδή θέλεις να επωφεληθείς το ΦΠΑ που κάποιος άλλος πλήρωσε?

Είσαι με τα καλά σου?

33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τέτοια παζάρια συνήθως κάνουν οσοι είναι μικροί και καλά θέλουν να τα παρουν όλα τσάμπα χωρίς να εκτιμανε τι κόπο έκανε ο άλλος για να τα αγοράσει. 

Καλά αυτό μην νομίζεις ότι είναι και αυτονόητο.

Πέρσι με τον χαμό με το mining ρώτησα στο topic πόσο να πουλήσω μια κάρτα 1070ti που δεν υπήρχε πουθενά σκρουτζ διαθέσιμη και μου την πέσαν 4-5 άτομα να μου που ότι δεν είναι γάλα για το παιδί τους η φάρμακα.Και φυσικά ότι έπρεπε να την δώσω πολύ κάτω από σκρουτζ 2 μηνών με εγγύηση και κάτι τέτοια.Και υποτίθεται είναι και σπεσιαλίστες στο θέμα.Με τον ένα του 'χα πουλήσει και κάρτα κιόλας,από κοντά ήταν ευγενικιά με το εσείς και με το εσάς και από το pc keyboard warrior.Και φυσικά αυτοί κάνουν και μαθήματα ηθικής σε ένα φόρουμ μαύρων αγοραπωλησιών για αποδείξεις,εφορίες,εισφορές.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Καποτε πουλαγα εναν hiend ενισχυτή(δηθεν ειναι για τους large αυτα,που δεν μασανε στο οικονομικό)

Τεσπα τον εδινα μεταχ.στα 1500€ απο 6.700€ και μαγαζι γνωστο hiendιστικο τον εδινε τον ιδιο με τον δικο μου μεταχ.στα 2700€ anyway.

Μου στέλνει ενδιαφερομενος να ερθει να τον ακούσει-τσεκάρει και αν ολα καλα να προχωρήσει στην αγορα του.Ο ανθρωπος ουτε παζαρι ούτε τπτ.

Ηρθε λοιπον τον ακουσε τον τσεκαρε γενικος ξετρελάθηκε.Οκ μου ειπε κλείνουμε τον θελω....αλλα τωρα επανω μου εχω 1200 μου κάνει.

Εγω βέβαια δεν.

18?

Καλός μαλακας ο τύπος. Ενώ ήδη τον έδινες πολύ πιο φθηνά από αλλα μεταχειρισμένα. Εγώ 29 είμαι και ούτε στα 18 δεν έκανα τέτοιες χαζομάρες. Ντομπρα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, korakios είπε

Με συγχωρείτε τότες :)

Στους παζαρουληδες πάντα λέω ναι και παρακάτω από την τιμή που λένε ! Χαρά που κάνουν , μέχρι να καταλάβουν μετά από βδομάδα ή και 2 , ότι δε πρόκειται να το στείλω ποτέ !

Έχεις κάποια μικρά προβληματακια φιλε μου....

Φιλικά 

• Like 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, umad είπε

Πέρσι με τον χαμό με το mining ρώτησα στο topic πόσο να πουλήσω μια κάρτα 1070ti που δεν υπήρχε πουθενά σκρουτζ διαθέσιμη και μου την πέσαν 4-5 άτομα να μου που ότι δεν είναι γάλα για το παιδί τους η φάρμακα.Και φυσικά ότι έπρεπε να την δώσω πολύ κάτω από σκρουτζ 2 μηνών με εγγύηση και κάτι τέτοια.Και υποτίθεται είναι και σπεσιαλίστες στο θέμα.Με τον ένα του 'χα πουλήσει και κάρτα κιόλας,από κοντά ήταν ευγενικιά με το εσείς και με το εσάς και από το pc keyboard warrior.Και φυσικά αυτοί κάνουν και μαθήματα ηθικής σε ένα φόρουμ μαύρων αγοραπωλησιών για αποδείξεις,εφορίες,εισφορές.

Ετσι οπως το αναφερεις ομως το παραδειγμα σου δεν λεει πολλα,γιατι στην πραξη ισως ειχαν δικιο οι αλλοι με αυτα που σου ελεγαν και εσυ αδικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Εγω βέβαια δεν.

18?

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Καλά όταν αφορά να έρθει να τσεκάρει στο σπίτι κάποιος ενδιαφερόμενος έχω εξηγηθεί από πριν......το μαρούλι όπως έχουμε συμφωνήσει να το έχεις μαζί σου και μετά έρχεσαι να το τσεκάρεις ,ειδάλλως παζάρια δεν περνάνε και επομένως γλυτώνω και από την επίσκεψη......

Αυτά ακριβώς είναι το χειρότερο είδος μ@λ@κ@ που λέτε! Τα άλλα δεν είναι τίποτα. Να συμφωνείς δηλαδή κάτι και μετά να συναντιέσαι και να σου λένε άλλα! Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι

• Like 3
Δημοσ.

Κάποτε πουλούσα από εδώ μέσα μια 750 ti στα €70 κ ένας τύπος -παρα πολύ ευγενικός - την ήθελε στα €60 

Παζάρι €10 για κάρτα γραφικών κ οποιοδήποτε άλλο είδος "πολυτελείας" είναι αστείο. Αν ζοριζεσαι στα €10 άσε τα pc/τις κάρτες γραφικών κτλ.

Ο μονος λόγος να προσπαθήσεις να κόψεις €10 είναι για να πεις "του την έφερα". Έτσι νομίζω, γέλοια πράγματα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε

Κάποτε πουλούσα από εδώ μέσα μια 750 ti στα €70 κ ένας τύπος -παρα πολύ ευγενικός - την ήθελε στα €60 

Παζάρι €10 για κάρτα γραφικών κ οποιοδήποτε άλλο είδος "πολυτελείας" είναι αστείο. Αν ζοριζεσαι στα €10 άσε τα pc/τις κάρτες γραφικών κτλ.

Ο μονος λόγος να προσπαθήσεις να κόψεις €10 είναι για να πεις "του την έφερα". Έτσι νομίζω, γέλοια πράγματα 

Ουτε αυτος θα γινει πλουσιος για 10 ευρω ουτε εσυ. Μιζεριες ειναι αυτα τα πραγματα. 

• Like 1
Δημοσ.

τα ιδια και τα ιδια καθε λιγους μηνες με παρομοια θεματα.

α.ο καθενας πουλαει οσο θελει οπως και εκει εξω.δεν μας νοιαζει ποσο πουλαει.το αν καποιος θεωρει οτι χανει το χρονο του βλεποντας ακυρες αγγελιες ειναι δικο του θεμα 

β.δεν απαγορευεται να αγορασω κατι.και να το ξαναπουλησω σε καλυτερη τιμη οπως ισχυει και εκει εξω.ναι.μεν ακουγεται παραξενα και μη ηθικο αλλα ουτε απαγορευεται και thats life.αυτο.γιατι βλεπεις ατομα να λενε αγορασε 150 απο εμενα και το ξαναπουλαει 160.και τι θες να του κανουμε βουντου που την πουλησε πιο ακριβα?ας την πουλαγες εσυ πιο ακριβα

γ.οτι κατι ειναι μαυρο και δεν εχει αποδειξη δεν σημαινει οτι δεν εχει εγγυηση.απειρες εταιρειες το πανε με βαση το serial number και απλα εχεις λιγοτερη εγγυηση.

δ.πολλα ατομα βαζουν επιτηδες παραπανω τιμη για δυο λογους.

δ1.να την παρει καποιος που δεν ξερει που πλεον με την χρηση του ιντερνετ πρεπει να ειναι θυμα

δ2.να χαμηλωσει την τιμη αφου θα του κανουν παζαρι κλασσικα

ε.πολλοι δεν ξερουν ποσο κανει κατι καιντο βαζουν οτι τιμη νανε.για αυτο υπαρχει το θεμα ποσο να πουλησω κατι ωστε αν δουν οτι δεν πουλαει να ρωτησουν εκει.

ζ.πολλοι παραπιονουνται οτι καποιος πηρε κατι προσφορα και το δινει μετα πιο ακριβα.ασχετα που και εμενα μου την δινει αυτο παρολα αυτα ειναι επιλογη τους.οποιος θελει δεν αγοραζει 

η.ολα τα υπολοιπα μυξοκλαματα που διαβασα πιο πανω ειναι απλα για να λεμε.Σε ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ παει παρακατω.αυτα τα κλαψιαρισματα την βρηκα τοσο στο skroutz η την βρηκα τοσο στην ανταρκτικη ειναι γελοια.αμα την βρηκες πηγαινρ παρτην και μην χαλας τον χρονο του πωλητη και τον δικο σου. ναι μεν καποιες φορες ειναι καλοπροαιρετο οταν μιλαμε για  skroutz αλλα οταν μιλαμε για  ebay και δεν ξερω τι αλλο ειναι κλαψιαρισμα.σου λεει ο αλλος την βρηκα τοσο στο ebay ή στο  amazon και δεν εχει βαλει καν τα ταχυδρομικα.αφου την βρηκες απο εκει παρτην απο εκει.ενα μυνημα ειναι καλοπροεραιτο.το να σπας τις μπαλες του αλλου με την ατακα ebay ,,skroutz,amazon  στο στομα ειναι ενοχλητικο.δεν σου κανει προχωρα.

επισης ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να πουλησει σε σενα .σταματα τα 100 pm να τον πριζεις λες και εισαι αποκλειστικοτητα αγοραστης.μετα μην παραξενευομαστε οταν ο αλλος δεν απανταει στα pm ή βαζει δεκα κανονες κατω απο την αγγελια.

επισης βλεπω πολυ κοσμο να λεει δεν μου απαντανε σε pm.ασχετα που οι καλοι τροποι λενε να πεις τους αλλου ενα ναι η ενα οχι ,οταν βλεπεις ενα πμ να σου λεει ο αλλος την ιστορια της ζωης του και αν δεχεσε ανταλαγη με μια μεταχειρισμενη παντοφλα τοτε ναι  μη  περιμενεις απαντηση.αλλο τοσο ουαν εχει βαλει οτι δεν δεχεται ανταλλαγες

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickk0kkav είπε

Μωρέ δεν είναι κακό να κάνεις ένα ευγενικό παζάρι με την έννοια όχι οτι θα του την φέρεις αλλά να εξοικονομήσεις οτι μπορείς. Άλλωστε όπως είπες, αμα είναι άνετος κάποιος με τα χρήματα, κοιτάζει κατευθείαν καινούργιο. Μια φορά έχω συμφωνήσει για ένα ipad mini, συναντιέμαι... το βλέπει, όλα τέλεια... και μετά μου λέει... "πόσο θα μου το αφήσεις"? WTF δηλαδή! Του έκοψα τελικά μόνο 5 ευρώ καθώς δεν θα έπεφτα στο επίπεδο της γυφτιάς του, τον έστειλα στον αγύριστο και όλα καλά. Στα παπάκια μας για τους γύφτους. Απλά το θέμα είναι αν μου το ζητούσε πριν την συνάντηση, τότε ok. Το θέμα είναι να υπάρχει ευγένεια χωρίς ύφος, ειρωνίες/εξυπνάδες κ.λ.π.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Μωρέ δεν είναι κακό να κάνεις ένα ευγενικό παζάρι με την έννοια όχι οτι θα του την φέρεις αλλά να εξοικονομήσεις οτι μπορείς. Άλλωστε όπως είπες, αμα είναι άνετος κάποιος με τα χρήματα, κοιτάζει κατευθείαν καινούργιο. Μια φορά έχω συμφωνήσει για ένα ipad mini, συναντιέμαι... το βλέπει, όλα τέλεια... και μετά μου λέει... "πόσο θα μου το αφήσεις"? WTF δηλαδή! Του έκοψα τελικά μόνο 5 ευρώ καθώς δεν θα έπεφτα στο επίπεδο της γυφτιάς του, τον έστειλα στον αγύριστο και όλα καλά. Στα παπάκια μας για τους γύφτους. Απλά το θέμα είναι αν μου το ζητούσε πριν την συνάντηση, τότε ok. Το θέμα είναι να υπάρχει ευγένεια χωρίς ύφος, ειρωνίες/εξυπνάδες κ.λ.π.

Έχεις ένα δίκιο , δε μπορώ να πω ήταν ευγενεστατος μου έστειλε μήνυμα από την αρχή , δεν εχασα το χρόνο μου . Βασικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω...Τωρα που πουλησαμε και χαρίσαμε ας παμε να ασχοληθούμε με κανενα άλλο σοβαρο θεμα του φορουμ.

Εδω απλα είναι χάσιμο χρόνου.

Φιλακια αντρικα απο μενα💪😗😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...