Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Καθολου προσωπικα τι με νοιαζει δεν σημετεχω στις αγγελιες, ισα ισα που γελαω με κατι κλαψαρηδςες που παρακαλανε να παρουν τσαμπα πραμα😂

Με συγχωρείτε τότες :)

Στους παζαρουληδες πάντα λέω ναι και παρακάτω από την τιμή που λένε ! Χαρά που κάνουν , μέχρι να καταλάβουν μετά από βδομάδα ή και 2 , ότι δε πρόκειται να το στείλω ποτέ !

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Στους παζαρουληδες πάντα λέω ναι και παρακάτω από την τιμή που λένε ! Χαρά που κάνουν , μέχρι να καταλάβουν μετά από βδομάδα ή και 2 , ότι δε πρόκειται να το στείλω ποτέ !

Πουλας και ολας? Εγω νομιζα μονο χαριζεις οπως μας τα λες😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν εγώ αγοράσω μια rtx2060 στα 370€ που είναι κάρτα ολοκαίνουργια και τη δώσω σφραγισμένη σε Χ ημέρες σύμφωνα με τη λογική σου πρέπει να την πουλήσω -24% δηλαδή περίπου 280€? Εσύ θα την έδινες τόσο ή μόνο θα την αγόραζες τόσο?

Καλά αν κάνω και την λαλακία και την ανοίξω πρέπει να τη χαρίσω μετά σωστά? 

Δεν με εκπλήσσει τίποτα γιατί κατά καιρούς αυτοί που μου τα λένε αυτά σε αγγελίες μου πουλάνε κάτι 'χρέπια' για χρυσάφι 

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Inler είπε

Δηλαδή αν εγώ αγοράσω μια rtx2060 στα 370€ που είναι κάρτα ολοκαίνουργια και τη δώσω σφραγισμένη σε Χ ημέρες σύμφωνα με τη λογική σου πρέπει να την πουλήσω -24% δηλαδή περίπου 280€? Εσύ θα την έδινες τόσο ή μόνο θα την αγόραζες τόσο?

Γιατί κατά καιρούς αυτοί που μου τα λένε αυτά πουλάνε κάτι 'χρέπια' για χρυσάφι 

Τι λες ρε φιλε -24 ειναι το φαπα.

βαλε και -κατι ακομα γιατι την ανοιξες, καντην δωρο να ησυχασεις τι να πουλησεις δεν πιανει τιποτα😂😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
Δημοσ.

Θα βαλω μια λίστα σε λιγο για πράγματα που χαριζω.

Ολα hiend παρακαλω, απο ηχο μεχρι εικονα,pc hardwear.

Οσοι πιστοί φτωχομπινέδες προσέλθετε,το αφεντικο τρελάθηκε.😂

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

Κάνεις και τέτοια ε, δλδ τι του λες του ανθρώπου? Δώσε την διέυθυνση? Το εχεις κάνει σε πολλούς? Ωραίος είσαι, να μη πω...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vostok είπε

Κάνεις και τέτοια ε, δλδ τι του λες του ανθρώπου? Δώσε την διέυθυνση? Το εχεις κάνει σε πολλούς? Ωραίος είσαι, να μη πω...

Σε 4 :) Κανονικά όλα τα στοιχεία για αντικαταβολή . Όταν γράφεις όχι παζάρια ,απαντάς ότι αυτή είναι η τιμή και ο άλλος συνεχίζει ,δεν είναι μαζόχας? Με μια απλή προσθήκη στη λίστα αγνόησης θα τη βγάλει ? Η θα ενοχλώ τον κάθε mod και να λέω είναι κακό παιδί ?!

8 ώρες πριν, Inler είπε

Καλά αν κάνω και την λαλακία και την ανοίξω πρέπει να τη χαρίσω μετά σωστά? 

Αν την άνοιγες -30%

Απλα εγώ δε θα την έβαζα σε αγγελία καν . Εκεί είναι η διαφορά μας . Αλλά δε νομίζω να έχει και πολύ σημασία .... ;)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 7:15 ΜΜ, stavrosmelekos96 είπε

Ψάχνοντας μια ακριβή κάρτα γραφικών της τάξεως 1080ti κατάλαβα το ποσό δύσκολο είναι να βρεις νορμαλ pricing σε ένα ακριβό κομμάτι hardware. Βλέπω κόσμο να βάζει 1080ti στα 650 ευρώ ενώ με 700 παίρνω rtx2080 ολοκαίνουρια. Σε πιο χαμηλές κάρτες πχ 1070ti βλέπω ότι υπάρχουν νορμάλ τιμές και σιγά σιγά βλέπω ότι ξυπνάνε και οι άλλοι με τις rx580 και τις 1060. Οι δυνατοί παλαιοί όπως 780 και 770 δε μπορούν να δεχτούν ότι οι κάρτες τους έχουν αξία λιγότερη των 100 ευρώ καθώς η κάρτα τους δουλεύει και 5 χρόνια ασχέτως τις δυνατότητες της έχει υπερβεί τη διάρκεια ζωής της και έχει υψηλό ρίσκο αγοράς. Εγώ πχ την gtx 780 6gb μου την έδωσα 100 ευρώ όταν αποφάσισα να αλλάξω. Ένα νορμάλ pricing για 1080ti με κάνα χρονάκι και κάτι  εγγύηση είναι 550 ευρώ αντε 580 σε καλές υλοποιήσεις δίχως υδροψηξεις. Πείτε μου τη γνώμη σας δε θα πρεπε να υπάρχει ένα price control στα hardwares? Είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου και πολλοί δεν έχουν και κριτικές για να ξέρεις αν πρέπει να εμπιστευθείς η όχι. 

Μόνο αν ήταν οι gpu είδος πρώτης ανάγκης.

Έτσι είναι η αγορά και ή τη δέχεσαι ή όχι. Το ίδιο ισχύει και για την Nvidia όταν ανεβάζει τις τιμές. Ούτε εκεί δικαιολογείται κλαψούρισμα. Απλά δεν αγοράζεις.

Να σχολιάσει κανείς τι; Το γεγονός ότι θες high end gaming και σε πειράζουν τα 100-200€ υπερτιμολόγηση. Πήγαινε πάρε μια καινούργια 2080 και μετά πούλα την όσο αυτοί "οι ξύπνιοι" αγοράζοντας μια 3080 τσοντάροντας λίγα παραπάνω λεφτά, μετά το ίδιο για την 4080 κ.ο.κ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Σε 4 :) Κανονικά όλα τα στοιχεία για αντικαταβολή . Όταν γράφεις όχι παζάρια ,απαντάς ότι αυτή είναι η τιμή και ο άλλος συνεχίζει ,δεν είναι μαζόχας? Με μια απλή προσθήκη στη λίστα αγνόησης θα τη βγάλει ? Η θα ενοχλώ τον κάθε mod και να λέω είναι κακό παιδί ?!

Αν την άνοιγες -30%

Απλα εγώ δε θα την έβαζα σε αγγελία καν . Εκεί είναι η διαφορά μας . Αλλά δε νομίζω να έχει και πολύ σημασία .... ;)

-30% δηλαδή 260€ επειδή το λες εσύ έτσι αυθαίρετα?

Άρα μια gpu των 700€ σε 5 ημέρες θα τη δώσουμε 500€? 

240€ πουλάνε τις 1060 6GB που είναι -60% σε απόδοση από rtx2060

Δηλαδή εμείς που έχουμε πουλήσει 2-3 πραγματάκια περισσότερα από εσένα δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα έτσι? 

Δημοσ.

Μου αρέσει που ασχολείστε κιόλας. 

Άνθρωπος που σπαταλάει χρόνο (όπως ισχυρίζεται) για να "εκδικηθεί " όποιον κανει παζαρι στην αγγελια του,με το να τον ξεγελάσει τάχα μου πως θα του στειλει το προϊόν κλπ..

Άκου τώρα με τι ασχολείται ο τύπος. Πόσο πιο χασομερης..για να μην χαρακτηρίσω 

Αν είσαι υπεράνω παζαριού και το αναφέρεις στην αγγελία απλά δεν απαντάς. 

Τα υπόλοιπα περί τιμών και 24 ρούβλια πάνω και κάτω είναι το λιγότερο αστεία. 

Λες και όποιος είναι σοβαρός αγοραστής-πωλητής περιμένει τον πονηρό του ινσομνια να του πει πόσο θα πουλησει- αγοράσει 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να είστε ντομπροι στις συναλλαγές σας αυτό με τα παζάρια είναι μαλακιες. 

Ντομπρο παζαρι εννοείς😛

Του στυλ "φιλε μου πολλα την δινεις την καρτα,καινουρια στο σκρουτζ η ταδε έχει τόσο,εγω μπορω να διαθέσω μεχρι τοσο για μεταχ

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ντομπρο παζαρι εννοείς😛

Του στυλ "φιλε μου πολλα την δινεις την καρτα,καινουρια στο σκρουτζ η ταδε έχει τόσο,εγω μπορω να διαθέσω μεχρι τοσο για μεταχ

Τέτοια παζάρια συνήθως κάνουν οσοι είναι μικροί και καλά θέλουν να τα παρουν όλα τσάμπα χωρίς να εκτιμανε τι κόπο έκανε ο άλλος για να τα αγοράσει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τέτοια παζάρια συνήθως κάνουν οσοι είναι μικροί και καλά θέλουν να τα παρουν όλα τσάμπα χωρίς να εκτιμανε τι κόπο έκανε ο άλλος για να τα αγοράσει. 

Ολοι οι καλοι χωράνε. 

Και απο συνομήλικο μου εχω φαει τέτοιο παζαρι.

Και η τελευταία φραση του " εαν δεν μπορεσεις να την δωσεις την θελω εγω στην τιμη που σου έγραψα,σκεψου το και με ενημερωνεις"

Ενταξει δεν εχω παράπονο μου εδωσε χρονο να σκεφτώ καθαρά.😂

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Όσοι το κάνουν αυτό και είναι πανω από 18 απλά είναι ρεζίλι. Για αυτο δεν ασχολούμαι πολύ με αγγελίες προτιμώ να χαρισω κάτι παρα να κάθομαι να κάνω παζάρια με το κάθε νούμερο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...