Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, stavrosmelekos96 είπε

Πείτε μου τη γνώμη σας δε θα πρεπε να υπάρχει ένα price control στα hardwares? Είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου και πολλοί δεν έχουν και κριτικές για να ξέρεις αν πρέπει να εμπιστευθείς η όχι. 

Θα απαντήσω ακριβώς στα αρχικά σου ερωτήματα (προσωπική άποψη πάντα).
1. ΔΕΝ γίνεται να υπάρχει price control. Από ποιόν? Με τι μεταβλητές? Θα το έλεγα αδύνατον απλά. 
2. Ακόμα και 1000 κριτικές θετικές να έβλεπες, στο τέλος πάλι μεταχειρισμένο είναι αυτό που θα πάρεις. Μπορεί δηλαδή εγώ αύριο να σου πουλήσω την 980ti μου λέγοντας σου οτι είναι σουπερ (και είναι 100% αλήθεια). Ωστόσο, μεταχειρισμένη καθώς είναι, σε μια εβδομάδα μετά μπορει να αρχίσει να τα παίζει

11 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε

Προφανώς όλοι χρειάζονται ένα guide όπως και εγώ πιθανότατα

Μα ένα research πρέπει να το κάνουμε ακόμα και όταν αγοράζουμε καινούργιο. Και μην ξεχνάς οτι το community του insomnia έχει τουλάχιστον thread "ποσο να πουλήσω/αγοράσω" κάτι που όλο και κάποιος βάζει ένα χεράκι. Μπορείς απλά να γράψεις εκεί για μια 1080ti

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κύριοι έχουμε ελεύθερη αγορά και τέλος

Pricing γινόταν στην σοβιετική ένωση και είδαμε τα αποτελέσματα

Βέβαια είπαμε να υπάρχει και κάποιο μέτρο καθος δεν μπορεις να πουλας η να ζητας κατι εντελος μακρια από το μεσο ορο

Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις όπως παλαια,συλεκτικα,κλπ που ζητας ότι θες καθώς δεν υπάρχει μεσος όρος

Φανταστείτε ενας φιλος μου ειχε καποτε ένα dim ram 560kb το οποιο και πουλησε σε καποιον 100 ευρώ

Η ιστορια από πισω είναι ότι αυτος ο καποιος ειχε ένα cnc το οποιο δεν αναβαθμιζόταν παρα μονο στο pc custom που είχε επάνω του

Αρα είναι κατάσταση winwin και ο ενας εβγαλε για κατι ουσιαστικα αχρηστο 100 και ο άλλος εδωσε 100 που στην αντιθετη θα επρεπε να δωσει 20000 για να παρει καινουργειο βιομηχανικο cnc

Δημοσ.

Και εσύ παραπονιάρη που ξεκίνησες το θέμα πρέπει να πεις ευχαριστώ στον αλλον που σου δίνει ευκαιρία να πάρεις και εσυ μερσεντές , απαιτείς και 40% κάτω απο τιμη που είναι τώρα, να που ο αλλος πριν τρεις μήνες την πήρε σε τιμη +40% απο αυτή που βλέπεις εσυ στο σκρούτζ (κατόπιν παραγγελείας, 4 με 10 ημέρες και τλπ, δηλαδή ποτέ), για πήγαινε λίγο παρακάτω εκεί που είναι άμεσα διαθέσημη και τότε πες μας. Ειναι αυτο που λεει το μέλος παραπάνω, εχεις ζάσταβα και θες μερσεντές και εσυ και σε τιμή ζάσταβα, του το επιβάλεις κιόλας και καλά πρέπει να σου το δώσει. Τι πράγμα ειναι και τούτο

Δημοσ.

Δεν πιάνω γιατί καποιος να ενοχληθεί/προβληματιστει από αγγελία κάποιου άλλου?

Θεωρείς ότι είναι παράλογη?Ακριβή?Η δεν ταιριάζει στην αισθητική σου?

Απλά προσπερνα την..

Η εάν είσαι σχετικά κοντά στην τιμή στέλνεις ένα -ευγενικο- μνμα στον πωλητή με την προσφορά σου.Εαν την δεχτεί οκ.Εαν όχι δεν χάνεις κ τίποτα.

Τοσο απλό.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Εαν δεν ειναι ονομαστικη που το βλεπεις?

Εγω πηρα π.χ καρτα μεταχ απο μελος πριν 23 μηνες.Το μελος που μου την πούλησε την ειχε εναν μηνα.Στην πουλαω εγω εσενα χωρις εγγύηση.Με ρωτας εαν ειμαι ο πρωτος αγοραστης σου λεω ναι.Πως μπορείς να αποδείξεις οτι δεν είμαι ο αρχικος αγοραστης?και ονομαστικη να ειναι η απόδειξη περιμενεις μηπως να σου δείξω ταυτοτητα?

Ρε έλθετε λίγο στα καλα σας μερικοί.

Σε οποιον δεν του αρεσουν οι τιμες μεταχ.απλα μην αγορασει.Δεν το ξερα οτι μια καρτα που αγόρασα  πριν ενα μηνα 900€ και επειδη κάποιοι την θελουν και δεν εχουν το χρημα σωνει και καλα πρεπει να την πουλησουμε στα 500 και 600.

Απλα 1 δεν έχω δει ποτέ μη ονομαστική απόδειξη και 2 επειδή είμαι επαρχία πάντα βλέπω τα στοιχεία του άλλου (αντικαταβολή ) .

Από τη στιγμή που την πουλάς μεταχειρισμένη ,χάνεις τουλάχιστον το 24% το ΦΠΑ (στην τελική όλο και κάποιο μικρομάγαζο βρίσκει κάποιος και την παίρνει μαύρα ) , και αφού την έβγαλες από το κουτί πας πιο κάτω .

Ρεαλιστικα πράγματα λέω για να πουληθεί κάτι . Και φυσικά αν μέσα σε ένα μήνα από 900 έπεσε στα 800 πας με το φθηνότερο ποσό .

Φυσικά όσο θέλει ο καθένας πουλάει κάτι . Στο ινσομνια έχει ωραία φίλτρα με λέξεις κλειδιά και περιοχή τιμών , αν και πλέον δε ψάχνω ,

απλα βάζω αγγελία ζήτησης :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, korakios είπε

Από τη στιγμή που την πουλάς μεταχειρισμένη ,χάνεις τουλάχιστον το 24% το ΦΠΑ (στην τελική όλο και κάποιο μικρομάγαζο βρίσκει κάποιος και την παίρνει μαύρα ) , και αφού την έβγαλες από το κουτί πας πιο κάτω .

Ρεαλιστικα πράγματα λέω για να πουληθεί κάτι . 

Δηλαδη αμα καποιος αγορασει μια καρτα, και σε μια βδομαδα του καυλωσει να την πουλησει, παει -24% απο το φπα επειδη εσυ εχεις ακρη να την παρεις με τιμολογιο και -κατι ακομα επειδη την εβγαλε απ το κουτι.

Παιδες υπαρχει και το σκρουτζ να αγορασεις καινουργια πραγματακια...

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, korakios είπε

(στην τελική όλο και κάποιο μικρομάγαζο βρίσκει κάποιος και την παίρνει μαύρα

53617720_giphy(2).gif.9ae963196a0ae08f5947198294475762.gif

Τρέλα πουλάς ρε φίλε; Ποιός αγοράζει gpu μαύρα; Ποιός είναι τόσο χαζός να δώσει λεφτά για καινούρια κάρτα και να μην έχει εγγύηση;; 

Λέτε ότι να ναι και για να το δικαιολογήσετε πετάτε ακόμα χειρότερα τούβλα μετά.  Άστο καλύτερα,καταλάβαμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δηλαδη αμα καποιος αγορασει μια καρτα, και σε μια βδομαδα του καυλωσει να την πουλησει, παει -24% απο το φπα επειδη εσυ εχεις ακρη να την παρεις με τιμολογιο και -κατι ακομα επειδη την εβγαλε απ το κουτι.

Παιδες υπαρχει και το σκρουτζ να αγορασεις καινουργια πραγματακια...

-24% από τιμές skroutz πάντα 

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

53617720_giphy(2).gif.9ae963196a0ae08f5947198294475762.gif

Τρέλα πουλάς ρε φίλε; Ποιός αγοράζει gpu μαύρα; Ποιός είναι τόσο χαζός να δώσει λεφτά για καινούρια κάρτα και να μην έχει εγγύηση;; 

Λέτε ότι να ναι και για να το δικαιολογήσετε πετάτε ακόμα χειρότερα τούβλα μετά.  Άστο καλύτερα,καταλάβαμε 

Με τιμολόγιο ισχύει η εγγύηση . 

Μαυρα ,πάλι δικαιολογείται σαν χρήση από το μαγαζί ...

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Αφου εχεις ακρη παρε με τιμολογιο δεν χρειαζεται να κοιτας αγγελιες

ουτε ισχυει το -24% παντα που λες εσυ αναλογα τι παιρνεις ποτε αγοραστηκε κτλ.

Αν παρεις κατι που αγοραστηκε πριν 10 μερες με αποδειξης εγγυησης κτλ για παραδειγμα στα 800, σιγα μην στο δωσει 600.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

tenor.gif.2625aa0356bb029d841597269c1f99b5.gif

Δεν βάζεις μυαλό..τιμολόγιο και μαύρα ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

Παντα 😛

Επισης αν εσυ παρεις κατι με -24% λογο ακρης τιμολογιου, αν το μετανιωσεις και το πουλησεις συντομα  βαλε  μετα αλλο ενα -24% κατω επειδη το ανοιξες, -24 στην τιμη που το πηρες χωρις φαπα εννοειται.

Υπαρχουν στις αγγελιες κατι εξωποραγματικες τιμες που πουλανε σε τιμη καινουργιου ρε παιδι μου, αλλα υπαχρουν και κατι αρπακτικα απ την αλλη που θελουν να αγορασουν σε τιμη χαρισμα βρισκοντας 1002 δικαιολογιες.Και συνηθως αυτα τα αρπακτικα ανοικουν στην πρωτη κατηγορια οταν θελουν να πουλησουν😂😛

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Επισης αν εσυ παρεις κατι με -24% λογο ακρης τιμολογιου, αν το μετανιωσεις και το πουλησεις συντομα  βαλε  μετα αλλο ενα -24% κατω επειδη το ανοιξες, -24 στην τιμη που το πηρες χωρις φαπα εννοειται.

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα ! Ξυδάκι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα ! Ξυδάκι !

Καθολου προσωπικα τι με νοιαζει δεν συμμετεχω στις αγγελιες, ισα ισα που γελαω με κατι κλαψαρηδςες που παρακαλανε να παρουν τσαμπα πραμα😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...