Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, stavrosmelekos96 είπε Ναι μάγκα μου κλαίω για. Τις τιμές. Δε περιμένω κάτι. Καλύτερο από τα. Μέλη ελληνικού community. 14 ώρες πριν, stavrosmelekos96 είπε Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά. Ναι βρε το πετυχες μονο στην Ελλαδα τα κανουνε αυτα,και οι αλλοι στο εξωτερικο τα πουλανε 50% ολα κατω... Μπορω να σου βρω και αλλα αντιστοιχα απλα δεν θελω να γεμισω το θεμα.Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη εισαι τοσο πολυ σιγουρος στην αποψη σου.... Περαν τουτου οπως αναφερθηκε η τιμη του μεταχειρισμενου εχει διαφορες μεταβλητες που την καθοριζουν οπως φυσικα η κατασταση του προιοντος,η υλοποιηση(μιας και μιλαμε για καρτες γραφικων),το υπολοιπο της εγγυησης και παει λεγοντας. Δεν ξερω τι αποψη ακριβως εχουν πολλοι,αλλα το insomnia ουτε ebay ειναι,ουτε facebook marketplace. Πρωτα απο ολα ειναι τεχνολογικο forum και υπαρχει και σαν επιπλεον επιλογη το κομματι των αγγελιων. Και μιας και επιασε η κουβεντα τις καρτες γραφικων και μας λες ποσο κοστιζει η 2080 σε σχεση με την 1080ti για να σου κανω και εγω μια ερωτηση. Πουλας μια 6μηνων 1070ti στα 350ευρω.Για ποιο λογο να την προτιμησει καποιος απο την στιγμη που βρισκει πανω κατω στα ιδια χρηματα καινουργια την Rtx 2060? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/111205/Nvidia.html?keyphrase=rtx+2060&order_by=pricevat 11 ώρες πριν, korakios είπε Χωρις εγγύηση με όλα τα παρελκόμενα και απόδειξη (ημερομηνίας αγοράς), -40% Αν δεν υπαρχει εγγυηση,τι ακριβως να την κανεις την αποδειξη αγορας?🤣 15 ώρες πριν, stavrosmelekos96 είπε δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς άμα έχεις τα 700 βρίσκεις τα 850 Αφου αμα εχεις τα 700 βρισκεις και τα υπολοιπα 150ευρω,τοτε για ποιο λογο ψαχνεις 1080ti στα 580ευρω used αντι να παρεις μια rtx 2080 καινουργια με 120ευρω παραπανω οπως λες και εσυ? 2 1
aorus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μιλάμε το παρόν τόπικ είναι κορυφή.........μπήκε ο (δεν μου βγαίνουν τα λεφτά να πάρω αυτό που θέλω) να κλάψει όντας και σίγουρος για τους κλέφτες στην Ελλάδα ενώ στο εξωτερικό είναι όλοι οι άγιοι μαζεμένοι και περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν ανάλογα🤣😂 Εσύ πώς ακριβώς δηλαδή θα μπεις στην τσέπη του άλλου και θα του υπαγορεύσεις κι' όλας πόσο θα δώσει την κάρτα του τι ακριβώς είσαι μαμά του, η εφορία????? Αν δεν το έχεις υπ' όψιν σου (σιγά μην το γνωρίζεις εκεί στον κόσμο που ζεις) αν ένα αγαθό πωληθεί σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή που αγοράστηκε ή και στην ίδια ακριβώς ως μεταχειρισμένο ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ δεν υπάρχει κέρδος....από τον νόμο αυτό.... Επίσης αν θεωρείς τους 'Ελληνες απατεώνες και στο εξωτερικό τους σωστούς και νομοταγείς θα ήθελα να σε δω εν καιρώ κρίσης παρόμοια με την δική μας που ζούμε ακόμη αν ήσουν σε ΗΠΑ, Ολλανδία αν θα είχες σπίτι να μείνεις ή θα την έβγαζες μέσα σε κανένα αυτοκίνητο στο δάσος......ot φυσικά αλλά σχετικό με το αυτομαστίγωμα της λογικής ότι οι εδώ είναι απατεώνες ενω στο εξωτερικό....αυτές τις απόψεις τις έχουν είτε άτομα χωρίς παραστάσεις που δεν έχουν εργαστεί αλλά πήγαν μέχρι την disneyland διακοπές είτε ηλικιωμένοι σε καφενεία 3
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Σε οποιον δεν αρεσει παντως,υπαρχει και το ebay 17 ώρες πριν, bilythekid είπε Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος στο θέμα κάρτας γραφικών λόγο του mining Εδω βλεπεις και αναφερονται ακομα σχολια περι mining που εχει τελειωσει εδω και κοντα μισο χρονο αυτη η ιστορια..... 2
korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν δεν υπαρχει εγγυηση,τι ακριβως να την κανεις την αποδειξη αγορας?🤣 Για το λόγο που έγραψα : ημερομηνία αγοράς . Επίσης βλέπεις αν την πήρε ο άλλος ήδη μεταχειρισμένη
azazil1190 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, korakios είπε Για το λόγο που έγραψα : ημερομηνία αγοράς . Επίσης βλέπεις αν την πήρε ο άλλος ήδη μεταχειρισμένη Εαν δεν ειναι ονομαστικη που το βλεπεις? Εγω πηρα π.χ καρτα μεταχ απο μελος πριν 23 μηνες.Το μελος που μου την πούλησε την ειχε εναν μηνα.Στην πουλαω εγω εσενα χωρις εγγύηση.Με ρωτας εαν ειμαι ο πρωτος αγοραστης σου λεω ναι.Πως μπορείς να αποδείξεις οτι δεν είμαι ο αρχικος αγοραστης?και ονομαστικη να ειναι η απόδειξη περιμενεις μηπως να σου δείξω ταυτοτητα? Ρε έλθετε λίγο στα καλα σας μερικοί. Σε οποιον δεν του αρεσουν οι τιμες μεταχ.απλα μην αγορασει.Δεν το ξερα οτι μια καρτα που αγόρασα πριν ενα μηνα 900€ και επειδη κάποιοι την θελουν και δεν εχουν το χρημα σωνει και καλα πρεπει να την πουλησουμε στα 500 και 600. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από azazil1190 6
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εαν δεν ειναι ονομαστικη που το βλεπεις? Εγω πηρα π.χ καρτα μεταχ απο μελος πριν 23 μηνες.Το μελος που μου την πούλησε την ειχε εναν μηνα.Στην πουλαω εγω εσενα χωρις εγγύηση.Με ρωτας εαν ειμαι ο πρωτος αγοραστης σου λεω ναι.Πως μπορείς να αποδείξεις οτι δεν είμαι ο αρχικος αγοραστης?και ονομαστικη να ειναι η απόδειξη περιμενεις μηπως να σου δείξω ταυτοτητα? Ρε έλθετε λίγο στα καλα σας μερικοί. Σε οποιον δεν του αρεσουν οι τιμες μεταχ.απλα μην αγορασει.Δεν το ξερα οτι μια καρτα που αγόρασα πριν ενα μηνα 900€ και επειδη κάποιοι την θελουν και δεν εχουν το χρημα σωνει και καλα πρεπει να την πουλησουμε στα 500 και 600. Να την πουλησεις 500ευρω για να στην πουλησουν μετα την καρτα σου τα ιδια ατομα ακριβοτερα. Το εχω πετυχει και αυτο το περιστατικο αρκετες φορες στις αγγελιες. 2
azazil1190 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να την πουλησεις 500ευρω για να στην πουλησουν μετα την καρτα σου τα ιδια ατομα ακριβοτερα. Το εχω πετυχει και αυτο το περιστατικο αρκετες φορες στις αγγελιες. Και σε μενα μου εχει τυχει να μου κανουν παζαρι για 20€ και μετα να την δω αγγελια 70€ επανω 2
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ο καθενας κανει οτι γουσταρει με το hardware που εχει. Αν δεν τον συμφερει τον αλλο να δωσει μια 780 στα 100 ευρω απλα δεν την πουλαει. Ας την λιωσει μεχρι να χαλασει. Ο καθενας εχει αλλο σκεπτικο. Εγω πολυ πολυ σπανια θα πουλησω κατι ειδικα χωρις εγγυηση. Γιατι δεν ξερω τι προβλημα θα του βγαλει του αλλου και αν ηρθε η ωρα του hardware μπορει να με πρηξει οτι του εδωσα χαλασμενο πραγμα. 3 φορες αγορασα απο αγγελια τις 2 βγηκε σκαρτο και πεταξα 200 ευρω την τριτη με ενα laptop δουλευει ακομα μετα απο 5 χρονια. Αν ο αλλος ζηταει να παρει αυτο που λετε τσαμπα τοτε απλα δεν το πουλατε. Ουτε να βγειτε μαγκες ομως και να παρει ο αλλος ενα προιον που αξιζει αρκετα λιγοτερα.
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, stavrosmelekos96 είπε Δε συμφωνώ μάγκες μου ο όρος μεταχειρησμενη σημαίνει 40%τιμη κάτω στα περισσότερα προϊόντα μη ξεχνιόμαστε. Φιλε ο καθενας πουλαει οσο θελει δεν μπορεις να ορισεις εσυ τιμη στο μεταχειρισμενο. Επισης υπαρχουν μεταχειρισμενα και "μεταχειρισμενα" αυτο το -40% που λες εσυ δεν προκυπτει απο πουθενα ειναι αυθαιρετο δικο σου νουμερο. Δηλαδη πες αγοραζω εγω σημερα καινουργια μια 2080 στα 700 ευρω, την δουλευω ενα-δυο μηνες και μου καυλωνει να την βαλω αγγελια γιατι θελω να παρω 2080ti, δηλαδη πρπει να την πουλησω στα -40% δηλαδη γυρω στα 4 κατοσταρικα αλλιως σε κλεβω? Προφανως υπαρχουν παραλογες τιμες σε πολλα μετεχειρα, οπως επισης υπαρχουν και ευκαιριες, δν σου αρεσει μετεχειρη η 1080ti στα 650? Συμφωνω ουτε εμενα μ αρεσει παρε καινουργια 2080 και εγω αυτο εκανα, το να καθεσαι και να κλαιγεσαι για τις τιμες δεν εχει νοημα δεν σου βαζει κανεις να αγορασεις με το ζορι, δεν σ αρεσει προσπερνας. Εσυ απο οσο καταλαβαινω ,θες φθηνη 1080ti μετεχειρη, πετας το επιχειρημα των 700 ευρω καινουργιας 2080, αλλα ταυτοχρονα τσιγκουνεσαι και τα 700 για new 2080, δεν σκοπευεις να δωσεις τοσα, οποτε ας παραπονεθω λες γιατι δεν πουλανε τις 1080τι στα 500 που θελω να δωσω😂 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw 4
stavrosmelekos96 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Έχουν υποθει αρκετά comment πιο πάνω που λογικά δε διαβάστηκαν. Τι να πω παιδιά ξεκάθαρα έχω ένα χαρακτήρα που παραπέμπει σε μια συμβουλή και δε κάνω κουμάντα στα πράγματα των άλλων δε ξέρω γιατί τόση αμυαλη επίθεση. 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε ο καθενας πουλαει οσο θελει δεν μπορεις να ορισεις εσυ τιμη στο μεταχειρισμενο. Επισης υπαρχουν μεταχειρισμενα και "μεταχειρισμενα" αυτο το -40% που λες εσυ δεν προκυπτει απο πουθενα ειναι αυθαιρετο δικο σου νουμερο. Δηλαδη πες αγοραζω εγω σημερα καινουργια μια 2080 στα 700 ευρω, την δουλευω ενα-δυο μηνες και μου καυλωνει να την βαλω αγγελια γιατι θελω να παρω 2080ti, δηλαδη πρπει να την πουλησω στα -40% δηλαδη γυρω στα 4 κατοσταρικα αλλιως σε κλεβω? Προφανως υπαρχουν παραλογες τιμες σε πολλα μετεχειρα, οπως επισης υπαρχουν και ευκαιριες, δν σου αρεσει μετεχειρη η 1080ti στα 650? Συμφωνω ουτε εμενα μ αρεσει παρε καινουργια 2080 και εγω αυτο εκανα, το να καθεσαι και να κλαιγεσαι για τις τιμες δεν εχει νοημα δεν σου βαζει κανεις να αγορασεις με το ζορι, δεν σ αρεσει προσπερνας. Εσυ απο οσο καταλαβαινω ,θες φθηνη 1080ti μετεχειρη, πετας το επιχειρημα των 700 ευρω καινουργιας 2080, αλλα ταυτοχρονα τσιγκουνεσαι και τα 700 για new 2080, δεν σκοπευεις να δωσεις τοσα, οποτε ας παραπονεθω λες γιατι δεν πουλανε τις 1080τι στα 500 που θελω να δωσω😂 Άμα δε βλέπεις προηγούμενα σχόλια και δε καταλαβαίνεις την αξία του μεταχειρησμενου δε φταίω εγώ. Είπα αν είναι κάποιων μηνών χρήση προφανώς δε πάει 40% αλλά οπως και να χει δε θα τη δώσεις 700 ούτε 680 αν τη πήρες 700.Δε ξερω πως το σκέφτεστε 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε Έχουν υποθει αρκετά comment πιο πάνω που λογικά δε διαβάστηκαν. Τι να πω παιδιά ξεκάθαρα έχω ένα χαρακτήρα που παραπέμπει σε μια συμβουλή και δε κάνω κουμάντα στα πράγματα των άλλων δε ξέρω γιατί τόση αμυαλη επίθεση. Άμα δε βλέπεις προηγούμενα σχόλια και δε καταλαβαίνεις την αξία του μεταχειρησμενου δε φταίω εγώ. Είπα αν είναι κάποιων μηνών χρήση προφανώς δε πάει 40% αλλά οπως και να χει δε θα τη δώσεις 700 ούτε 680 αν τη πήρες 700.Δε ξερω πως το σκέφτεστε Φιλε για πια συμβουλη ακριβως μιλας? Θα συμβουλεψεις εσυ τον αλλον, ποσο πρπει να πουλησει ΔΙΚΟ ΤΟΥ προιον? Παμε καλα? Αυτο που κανεις να με συγχωρεις αλλα δεν ειναι συμβουλη, ειναι θελω να αγορασω 1080ti στα 500 μετεχειρη γιατι δεν θελω να δωσω 700+ για 2080 καινουργιο, γιατι μ@λ@κες δεν πουλατε τις 1080ti στα 500 να αγορασω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
stavrosmelekos96 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε για πια συμβουλη ακριβως μιλας? Θα συμβουλεψεις εσυ τον αλλον, ποσο πρπει να πουλησει ΔΙΚΟ ΤΟΥ προιον? Παμε καλα? Αυτο που κανεις να με συγχωρεις αλλα δεν ειναι συμβουλη, ειναι θελω να αγορασω 1080ti στα 500 μετεχειρη γιατι δεν θελω να δωσω 700+ για 2080 καινουργιο, γιατι μ@λ@κες δεν πουλατε τις 1080ti στα 500 να αγορασω. Ρε φίλε δε ζήτησα προσφορά για να αγοράσω κάτι προσωπικά εδω.παραθετω γνώμη. Το σαιτ να βοηθά το κόσμο στο pricing μόνο αυτό λέω και παραθέτω παραδείγματα για λάθη που γίνονται ούτε τη γνώμη κανένως ζητάω για την αγορά που θέλω να κάνω. Λέγεται παράδειγμα και προφανώς ο καθένας τη βάζει ότι. Τιμή θέλει γιαυτό κάνεις δεν έχει κριτικές η άμα δεις κριτικές θα είναι από καμιά πώληση κινητού 3ετιας στα 130 ευρώ η από. Κάμια αλλαγή σε μικρο πράγματα. Όπως εσύ θα δεις μια. Τιμή και θα γελάσεις έτσι και εγώ αντιπροτείνω κάποιος να έχει ένα guide για να μη χάσει. Το χρόνο του. Τώρα άμα. Πάμε. Καλά αναρωτήσου το μόνος 1
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε Άμα δε βλέπεις προηγούμενα σχόλια και δε καταλαβαίνεις την αξία του μεταχειρησμενου δε φταίω εγώ. Είπα αν είναι κάποιων μηνών χρήση προφανώς δε πάει 40% αλλά οπως και να χει δε θα τη δώσεις 700 ούτε 680 αν τη πήρες 700.Δε ξερω πως το σκέφτεστε Εγω παντως απαντηση σε αυτο που σου ανεφερα περι 1070ti που πουλας σε σχεση με καινουργια 2060 δεν ειδα. Επισης ανεφερες εξ αρχης οτι οι καλες υλοποιησεις(οπου καλες=Aorus Extreme,Asus Strix,Evga Ftw)πρεπει να κοστιζουν μεχρι 580ευρω,πραγμα το οποιο δεν εχει καμια απολυτως βαση και δεν στεκει πουθενα. Τελος ειναι λιγο πολυ αυτονοητο οτι αν μια καρτα(ή ενα προιον)κοστιζει καινουργια πχ 700ευρω και ο αλλος την πουλαει 1μηνα,προφανως και ειναι υπερβολη να την βαλε ακριβως οσο την πηρε.
Stamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Και να προσθέσω κάτι που δεν κατανοούν πολλοί.. Συνήθως οταν βάζουμε κάτι αγγελία (που σημαίναι σπαταλάμε κάποιο χρόνο και κάνουμε κάποιο κόπο), το κάνουμε επειδή όντως χρειαζόμαστε τα χρήματα. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Μπορεί να βάλουμε κάτι αγγελία χωρίς να χρειαζόμαστε τα χρήματα οπωσδήποτε. Σε αυτή την περίπτωση, αυτός που θα βάλει τέτοια αγγελία είναι πιο εύκολο να την δίνει με "υπερβολικά" χρήματα επειδή δεν τον νοιάζει. To ρεζουμε είναι οτι ο καθένας βάζει οτι γουστάρει και κανείς δεν σε υποχρεώνει να το αγοράσεις. 2
stavrosmelekos96 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παντως απαντηση σε αυτο που σου ανεφερα περι 1070ti που πουλας σε σχεση με καινουργια 2060 δεν ειδα. Επισης ανεφερες εξ αρχης οτι οι καλες υλοποιησεις(οπου καλες=Aorus Extreme,Asus Strix,Evga Ftw)πρεπει να κοστιζουν μεχρι 580ευρω,πραγμα το οποιο δεν εχει καμια απολυτως βαση και δεν στεκει πουθενα. Τελος ειναι λιγο πολυ αυτονοητο οτι αν μια καρτα(ή ενα προιον)κοστιζει καινουργια πχ 700ευρω και ο αλλος την πουλαει 1μηνα,προφανως και ειναι υπερβολη να την βαλε ακριβως οσο την πηρε. Προφανώς όλοι χρειάζονται ένα guide όπως και εγώ πιθανότατα. Όταν βλέπω στα 350 μια gtx 1070 και μου φαίνεται υπερβολή και γενικότερα έχω δει στο σαιτ 1070ti στα 400 προσπάθησα να κάνω μια ελκυστική προσφορά μιας που έχω κάρτα με 2.5 χρόνια εγγύηση. Προφανώς και η τιμή μου είναι συζητήσιμη και δεν κρύβω κάτι προφανώς ούτε το παίζω έξυπνος. Όσον αφορά τις υλοποιήσεις. Όταν κάνω παράδειγμα για rtx2080 700 ευρώ δε λέω τη καλύτερη υλοποίηση και όπως 1080ti στα 580 δεν εννοώ την καλύτερη υλοποίηση είναι προφανές λόγο της τιμής που θέτω δεν τα βάζω όλα στην ίδια κατηγορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις