Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας μια ακριβή κάρτα γραφικών της τάξεως 1080ti κατάλαβα το ποσό δύσκολο είναι να βρεις νορμαλ pricing σε ένα ακριβό κομμάτι hardware. Βλέπω κόσμο να βάζει 1080ti στα 650 ευρώ ενώ με 700 παίρνω rtx2080 ολοκαίνουρια. Σε πιο χαμηλές κάρτες πχ 1070ti βλέπω ότι υπάρχουν νορμάλ τιμές και σιγά σιγά βλέπω ότι ξυπνάνε και οι άλλοι με τις rx580 και τις 1060. Οι δυνατοί παλαιοί όπως 780 και 770 δε μπορούν να δεχτούν ότι οι κάρτες τους έχουν αξία λιγότερη των 100 ευρώ καθώς η κάρτα τους δουλεύει και 5 χρόνια ασχέτως τις δυνατότητες της έχει υπερβεί τη διάρκεια ζωής της και έχει υψηλό ρίσκο αγοράς. Εγώ πχ την gtx 780 6gb μου την έδωσα 100 ευρώ όταν αποφάσισα να αλλάξω. Ένα νορμάλ pricing για 1080ti με κάνα χρονάκι και κάτι  εγγύηση είναι 550 ευρώ αντε 580 σε καλές υλοποιήσεις δίχως υδροψηξεις. Πείτε μου τη γνώμη σας δε θα πρεπε να υπάρχει ένα price control στα hardwares? Είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου και πολλοί δεν έχουν και κριτικές για να ξέρεις αν πρέπει να εμπιστευθείς η όχι. 

• Like 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος στο θέμα κάρτας γραφικών λόγο του mining, υπάρχουν οι κερδοσκόποι που αγοράζουν από εξωτερικό και πουλάνε εδώ.Υπαρχουν αυτοί που τα έχουν σκάσει χοντρά και προσπαθούν να πάρουν κάτι πισω, γενικά θέλει υπομονή και αγνοήστε αυτούς που θεωρείτε υπερβολικά ακριβούς, όπως και έξω στη ζωη όλοι κοιτάνε να σε "φάνε", έτσι κι εδώ, το αν τσιμπήσεις είναι επιλογή σου. Τέλος υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να αγοράσουν φτηνά υαινες δηλαδή, όλα είναι θέμα επιλογών και πως το βλέπει ο καθένας. Price control κάνω μόνος μου, εσύ εννοείς να επέβλεπε το site? Καλό θα ήταν, αλλά πολλές αγγελίες.... Και για τις κριτικές συμφωνώ. 

Επεξ/σία από bilythekid
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε

Ψάχνοντας μια ακριβή κάρτα γραφικών της τάξεως 1080ti κατάλαβα το ποσό δύσκολο είναι να βρεις νορμαλ pricing σε ένα ακριβό κομμάτι hardware. Βλέπω κόσμο να βάζει 1080ti στα 650 ευρώ ενώ με 700 παίρνω rtx2080 ολοκαίνουρια. 

Αφου παιζει τοσο μικρη διαφορα μεταξυ καινουργιας 2080 και μτχ 1080ti,γιατι δεν αγοραζεις τοτε 2080?

Επισης γελαω με το πως κοστολογεις εσυ τις ακριβοτερες υλοποιησεις 1080ti σε σχεση με τις πιο απλες,αντε 30ευρω πανω λεει.

Για δες ποσο κοστιζουν οι ακριβοτερες υλοποιησεις σε 2080 αυτη την στιγμη οπως η Strix ή η FTW,θα τις πουλαγες εσυ 30ευρω παραπανω οταν ζητανε 200 και 300ευρω περισσοτερα χρηματα απο τις απλες 2080?

Περαν τουτου οι 1080ti συγκεκριμενα κρατανε ακομα τιμη γιατι ειναι ακομα πολυ ικανες καρτες και οπως ειναι γνωστο αποδιδουν και ως οι ακριβοτερες Strix.

Αν πουλαγαν 1080ti strix με εγγυηση στα 500-500ευρω,εκει μετα δεν θα αγοραζε κανεις 2080 και 2070.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Επισης γελαω με το πως κοστολογεις εσυ τις ακριβοτερες υλοποιησεις 1080ti σε σχεση με τις πιο απλες,αντε 30ευρω πανω λεει.

Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός, θέλει να κάνει "κηδεία με ξένα κόλυβα" :P :P 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε πει και ξαναπει.

Οποιος ποναει και ματώνει στις μεγαλες κατηγοριες:

Λύσεις πολλές και φθηνες

*Gtx 1050ti-1060-rx 570

*Αλλιως κονσολα και αγιος ο θεος.

Αρκετα με τους παζαροπουλους και την κλάψα τους.

Τα παράπονα στην amd-intel-nvidia.

Τσιμπα αγγελια...

Μια χαρα τιμη την δινει.

Μεχρι εκει ειναι λογικη.

Υπάρχουν βεβαια και κατι ξύπνιοι που θέλουν να δώσουν κατι 1080 στα 500 που απλα δεν.

Οποτε αγνοεις τους παραπανω δεν θελει πολύ μυαλο.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Δε συμφωνώ μάγκες μου ο όρος μεταχειρησμενη σημαίνει 40%τιμη κάτω στα περισσότερα προϊόντα μη ξεχνιόμαστε. Για να γλυτώσω 100 ευρώ πάω και παίρνω καινούργιο. Υπάρχουν ρίσκα αγοράς όταν παίρνεις κάτι μεταχειρησμενο που δε φαίνονται με τα μάτια. Δεν είναι collectibles και προφανώς δεν έχουν ίδια αξία από όπου αγοραστούν πχ δεν είναι κάρτες pokemon η yugio με basic αξία που είτε το πάρεις από collector είτε από μαγαζί. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά. Άλλο να πάρεις στα 350 κάτι που κάνει 450 και έχει χρισημοποιηθει 3-6μηνες και άλλο να πας για κάτι που κάνει 850 ευρώ και να σου λέει το χω ενα χρόνο έχει άλλο ένα εγγύηση πάρτο στα 700.δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς άμα έχεις τα 700 βρίσκεις τα 850 το θέμα είναι αυτή η λάθος ιδεολογία του το πήρα 850 βάλτο 700 και θα φύγει. Δεν έχει να κάνει με κλάμα έχει να κάνει με την αξία του χρήματος και στην ουσία δε μίλησα για υλοποίηση μίλησα για προφανώς για το pricing στις κατώτερες υλοποιήσεις αλλά καταλαβαίνεις όταν η επιχειρηματολογια λέει για κλάψα και τσιγκουνια 

Σίγουρα το site θα μπορούσε να έχει κάποιες standard εντολές να βοηθάει τους χρήστες να θέτουν μια τιμή που να χαρακτηρίζει το προϊόν ή έστω ένα guide. Τώρα αυτούς εδώ που κράζουν όταν μιλάμε λίγο για τη λέξη τιμή και αμέσως να σε πουν μπατηρη η ότι πονάς στις τιμές πραγματικά κλαίω με τα ελληνικά forum. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε

Δε συμφωνώ μάγκες μου ο όρος μεταχειρησμενη σημαίνει 40%τιμη κάτω στα περισσότερα προϊόντα μη ξεχνιόμαστε. Για να γλυτώσω 100 ευρώ πάω και παίρνω καινούργιο. Υπάρχουν ρίσκα αγοράς όταν παίρνεις κάτι μεταχειρησμενο που δε φαίνονται με τα μάτια. Δεν είναι collectibles και προφανώς δεν έχουν ίδια αξία από όπου αγοραστούν πχ δεν είναι κάρτες pokemon η yugio με basic αξία που είτε το πάρεις από collector είτε από μαγαζί. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά. Άλλο να πάρεις στα 350 κάτι που κάνει 450 και έχει χρισημοποιηθει 3-6μηνες και άλλο να πας για κάτι που κάνει 850 ευρώ και να σου λέει το χω ενα χρόνο έχει άλλο ένα εγγύηση πάρτο στα 700.δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς άμα έχεις τα 700 βρίσκεις τα 850 το θέμα είναι αυτή η λάθος ιδεολογία του το πήρα 850 βάλτο 700 και θα φύγει. Δεν έχει να κάνει με κλάμα έχει να κάνει με την αξία του χρήματος και στην ουσία δε μίλησα για υλοποίηση μίλησα για προφανώς για το pricing στις κατώτερες υλοποιήσεις αλλά καταλαβαίνεις όταν η επιχειρηματολογια λέει για κλάψα και τσιγκουνια 

Σίγουρα το site θα μπορούσε να έχει κάποιες standard εντολές να βοηθάει τους χρήστες να θέτουν μια τιμή που να χαρακτηρίζει το προϊόν ή έστω ένα guide. Τώρα αυτούς εδώ που κράζουν όταν μιλάμε λίγο για τη λέξη τιμή και αμέσως να σε πουν μπατηρη η ότι πονάς στις τιμές πραγματικά κλαίω με τα ελληνικά forum. 

Δηλαδη για να καταλαβω μια msi gaming x trio 2080 απο πλαίσιο που εχω αγορασει και την εχω κανα μηνα,πόσο πρέπει να την δωσω 600?

Και εγω φιλαρακι κλαιω με τα Ελληνικά φορουμ που εχουν μέλη τα οποία κράζουν για τις τιμες επειδή τους πέφτουν κάπως.

Είπαμε ως αγοραστης εσυ,εγω εχουμε μυαλο και εαν κατι δεν μας συμφέρει απλα δεν το αγοράζουμε εφόσον κρινουμε τσιμπημενο για μεταχ.

Το να μουρμουραμε για την τιμη που βαζει ο καθένας και δεν μας αρέσει,πιστεψε με δεν θα την ριξει.

Εαν θες για καλη υλοποίηση 1080ti μεταχ.παίζεις απο 580-650.

Αλλιως πας οπως λες σε 2080 στα 700.

Αυτα απο μενα.Καλες και εξυπνες αγορες να εχεις.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Δηλαδη για να καταλαβω μια msi gaming x trio 2080 απο πλαίσιο που εχω αγορασει και την εχω κανα μηνα,πόσο πρέπει να την δωσω 600?

Όσο θέλεις αλλά μη περιμένεις να πάρεις πίσω την υπεραξία της τιμής του Πλαισίου...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και εγω φιλαρακι κλαιω με τα Ελληνικά φορουμ που εχουν μέλη τα οποία κράζουν για τις τιμες επειδή τους πέφτουν κάπως.

Είπαμε ως αγοραστης εσυ,εγω εχουμε μυαλο και εαν κατι δεν μας συμφέρει απλα δεν το αγοράσουμε εφόσον κρινουμε τσιμπημενο για μεταχ.

Το να μουρμουραμε για την τιμη που βαζει ο καθένας και δεν μας αρέσει,πιστεψε με δεν θα την ριξει.

Εαν θες για καλη υλοποίηση 1080ti μεταχ.παίζεις απο 580-650.

Αλλιως πας οπως λες σε 2080 στα 700.

Αυτα απο μενα.Καλες και εξυπνες αγορες να εχεις.

Ναι μάγκα μου κλαίω για. Τις τιμές. Δε περιμένω κάτι. Καλύτερο από τα. Μέλη ελληνικού community. Τώρα αν όντως σε νοιάζει η γνώμη μου άμα τη πήρες 900 ευρώ 780 είναι καλή τιμή αν 800 θα λεγα 700 λόγο πρόσφατης αγοράς αλλά δε θα περιμένα ότι θα φύγει γρήγορα για ευνόητους λόγους 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Όσο θέλεις αλλά μη περιμένεις να πάρεις πίσω την υπεραξία της τιμής του Πλαισίου...

Ετσι.

Τρελός δεν ειμαι να την πουλήσω για καινούρια αλλά ουτε να την χαρισω και να την δωσω αγαθοεργια.

Προσωπικα οτι πουλαω το δινω πολυ πιο χαμηλα απο αλλα μέλη.Οποτε ξέρω πολύ καλα τι μου γίνεται 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε

Για να γλυτώσω 100 ευρώ πάω και παίρνω καινούργιο

Ακριβώς. 

57 λεπτά πριν, stavrosmelekos96 είπε

και άλλο να πας για κάτι που κάνει 850 ευρώ και να σου λέει το χω ενα χρόνο έχει άλλο ένα εγγύηση πάρτο στα 700

Μην τα "χοντροκόβεις" επειδή σε συμφέρει να το παρουσιάσεις έτσι.Οι καλές υλοποιήσεις έχουν 3 και 4 χρόνια εγγύηση συνολικά και όχι δυό ;) 

Τεσπά ανούσιο το τοπικ.Πολυσυζητημένο και χωρίς να προσφέρει κάτι. Όπως ειπε ο συμφορουμίτης πριν,αν είσαι έξυπνος θα κάνεις και έξυπνη αγορά,όπως και πώληση.Εσύ και εγώ διαμορφώνουμε τις τιμές όταν θέλουμε να αγοράσουμε.Αν πληρώσεις ακριβά θα πουλήσουν ακόμα περισσότεροι ακριβά.Αν ψάξεις την σωστή τιμή και περιμένεις ,θα αναγκαστεί και ο ακριβός να ρίξει τιμή.Το να γκρινιάζουμε στα φόρα δεν έχει νόημα..

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σφραγισμένο προϊόν -24% (δεν είναι τυχαίο , είναι το ΦΠΑ )

Αποσφραγισμενο με εγγύηση καινούριο -30% 

Χωρις εγγύηση με όλα τα παρελκόμενα και απόδειξη (ημερομηνίας αγοράς),   -40% 

σκετο χωρίς τίποτα -50%

%της χαμηλότερης τιμής στο Ίντερνετ .

Βασικα πέφτουν οι τιμές . Περιμένω να ξαναπέσει στα 140€ Rx570 :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι τιμή γουστάρει χρεώνει ο καθένας κ από εκεί κ πέρα η πουλάει η μένει στο ράφι. Δλδ όπως κ στα καταστήματα. Θα πας στο Πλαίσιο να του πεις γιατί χρεώνεις 400 βγήκε πριν 2 χρόνια κ το amazon την έχει 250 ? Σιγά μη σου δώσει κ λογαριασμό ...

Σε όποιον δεν αρέσουν οι τιμές των μεταχειρισμένων ας πάρει καινούργια. 

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί πχ αν πουλησω 650 την 1080 ti βάζω κ 100 κ αγοράζω την x y υλοποίηση της 2080. Αλλιώς κρατάω  την την ίδια Τι θα του πεις εσύ , δωσε τή λιγότερα ? 

Και εγώ γελάω με τα ποσά που ζητάνε για tower 5ετιας σε πεθαμένες πλατφόρμες , αλλά μένω εκει. 

Μάλλον όμως εδώ το θέμα είναι ότι έχω x λεφτά , πολύ θα ήθελα να αγοράσω τη τάδε κάρτα γραφικών, αλλά δεν γίνεται ενώ θα "έπρεπε"

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 1
Δημοσ.

Το 40% κάτω δεν ισχύει σε όλα τα μεταχειρισμένα προιόντα και ειδικά σε gpu που έχουν ζήτηση...Στα 850e αν τα -100e τα θεωρείτε λίγο κακώς κοιτάτε μεταχειρισμένη χτυπήστε απευθείας 2080

Ο καθένας κρίνει και αγοράζει ανάλογα την τσέπη του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...