Stathismor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) θενκιου Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Stathismor
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Stathismor είπε Καλησπερα παιδια. Πριν κανα χρονο διεκοψα το συμβολαιο με Vodafone για ιντερνετ και πηγα στην Cosmote. Πληρωσα κανονικα το σπασιμο του συμβολαιου αλλα αφησα 60-80 ευρω υπολοιπο στη Vodafone που δεν εχω πληρωσει. Υπαρχει περιπτωση να εχει τοκιστει αυτο το ποσο; (δε μου εχει ερθει καποιο χαρτι ή καποιο μηνυμα). θενκιου Γιατί να μην είσαι σωστός και να τους πληρώσεις όσα τους χρωστάς για τις υπηρεσίες που σου παρείχαν; Αν δεν σου παρείχαν τις υπηρεσίες βάσει συμβολαίου, τότε να κάνεις αμφισβητηση χρεωσεων και αίτηση αποχρεωσης. Μετά από καιρό μπορεί να σε πάρει κάνα δικηγορικό γραφείο ή εισπρακτική εταιρία. Ανάλογα τα κέφια τους, μπορεί να το ξεχάσουν ή μπορεί να σε κυνηγάνε με διαταγές πληρωμής... κλπ
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μπα νομίζω θα στα χαρίσουν, αυτοι ειναι κουβαρντάδες Απορώ με κατι τέτοιες ερωτήσεις, κυρίως δεν καταλαβαίνω ποια λύση περιμένεις απο το φόρουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα