tassard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα! Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες και δεν ξερω ποια να επιλεξω.Εχω ακουσει καλα λογια και για τις 2. Απο games παιζω τα παντα πανω κατω.Bf 5,1,4, AC, Fifa, Far Cry μεχρι και strategy της Paradox. Τωρα για την xg2402 προβληματιζομαι για τα χρωματα.Εχω ips αυτη τη στιγμη και φοβαμαι μην απογοητευτω απο τα θαμπα χρωματα που φυσιολογικα εχουν ολες οι TN monitors. Για την c24fg73 εχω ακουσει φοβερα λογια οσον αφορα τα χρωματα κτλ, αλλα φοβαμαι το input lag που μερικοι λενε οτι εχει (οπως ολες οι va) και το κατα ποσο θα ειναι ξεκουραστη για browsing και διαβασμα (καποιοι κανουν παραπονα για θαμπα γραμματα). Αν καποιος εχει καποια απο τις 2 σας παρακαλω πειτε μου γνωμη.
splanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, tassard είπε Καλησπερα! Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες και δεν ξερω ποια να επιλεξω.Εχω ακουσει καλα λογια και για τις 2. Απο games παιζω τα παντα πανω κατω.Bf 5,1,4, AC, Fifa, Far Cry μεχρι και strategy της Paradox. Τωρα για την xg2402 προβληματιζομαι για τα χρωματα.Εχω ips αυτη τη στιγμη και φοβαμαι μην απογοητευτω απο τα θαμπα χρωματα που φυσιολογικα εχουν ολες οι TN monitors. Για την c24fg73 εχω ακουσει φοβερα λογια οσον αφορα τα χρωματα κτλ, αλλα φοβαμαι το input lag που μερικοι λενε οτι εχει (οπως ολες οι va) και το κατα ποσο θα ειναι ξεκουραστη για browsing και διαβασμα (καποιοι κανουν παραπονα για θαμπα γραμματα). Αν καποιος εχει καποια απο τις 2 σας παρακαλω πειτε μου γνωμη. νομιζω το θεμα των VA ειναι το ghosting κυριως, αν θελεις για fast paced παιχνιδια, shooters κλπ, εγω θα ελεγα οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα