Καριώτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Στον υπολογιστή μου έχω δύο σκληρούς έναν Maxtor 80αρη με λειτουργικό Windows XP pro.Και έναν Quantum που είναι τώρα κενός(φορμαρισμένος) στον οποίο θέλω να βάλω το SUSE. Το ερώτημα είναι πως θα οδηγήσω την εγκατάσταση του SUSE στον Quantum θα τον ΄΄δει΄΄ το SUSE ; και αφού γίνει η εγκατάσταση πρέπει να κάνω boot για να διαλέξω με ποιο λειτουργικό θα δουλέψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotsak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Ξεκίνα κανονικά την εγκατάσταση και κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να επιλέξεις το μέρος που θα εγκατασταθεί.Είναι σίγουρο πως θα τον δεί,ενω μπορείς ευκολα να επιλέξεις το linux να ξεκινάει είτε με δισκέττα και χωρίς αυτή by default να ξεκινάει windows(θα σου ζητηθει αν θες να γραφτεί το lilo εκεί) είτε στο MRB οπότε κάθε φορά θα επιλέγεις πιό λειτουργικό θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotsak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Εννοείται πως έχεις suse 7.2 και πιό νέα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δεν έχω SUSE 7.2 ούτε πιο νέα πρώτη φορά βάζω Linux τι πρόβλημα θα υπάρξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotsak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 poia ekdosi suse exeis?sou lew gia 7.2 kai pio nea giati apo auta kai pera egw kserw!logika omws kai se palaioteres ekdoseis den tha uparxei provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Σκέφτομαι για SUSE 9.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 ????????????? Η 9 δεν είναι πιο καινούργια από την 7.2???????????????? 9>7.2???? Θα σταματήσω από τη σχολή!!! Δεν μπορεί να είμαι σε σχολή εφαρμοσμένων ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και φυσικών επιστημών και να μην το ξέρω!!! Μπας και είναι σκευωρία??? ΑΜΑΝ! Ποιοι είναι αυτοί τι θέλουν από μένα??? Τι είναι αυτή η μπλούζα με τα μανίκια που δένουν πίσω!????!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΟΣΚΩΛΟΠΗΣΩ!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Πλάκα κάνω. Μάλλον μπερδεύτηκες, αλλά είχα έμπνευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.