Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα!

εχω κάνει σύνδεση στην βονταφον 1,5 χρόνο, παλιά ήμουν κοσμοτε. Από την πρώτη μέρα που μεταφέρθηκα στην νέα εταιρία, βλέπω πως σχεδόν κάθε μήνα για διάστημα μιας εβδομάδας, γίνονται συνέχεια αποσυνδέσεις που δεν λύνονται ούτε με επαναφορά ούτε με επανεκκίνηση. Η μόνη λύση είναι να πάρω τηλέφωνο στις βλάβες να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις που θα με βγάλουν 1 μήνα και ξανά πάλι τα ίδια. Πρόσφατα λοιπόν μετά το πέρας του ενός μηνός πάλι, ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις, αυτή την φορά ο τεχνικός μου έκανε αντικατάσταση του ρουτερ που παρέλαβα και σήμερα. Το αντικατέστησα και παρατήρησα πάλι εντός 4 ωρών από την αντικατάσταση του νέου ρουτερ 1-2 αποσυνδέσεις. Επισυνάπτω τα χαρακτηριστικά της γραμμής, μήπως κάποιος γνωστής με βοηθήσει.

υγ: για το διάσημα που περίμενα το νέο ρουτερ να έρθει, ένας από τους τεχνικούς που μίλησα έκανε μια προσωρινή διόρθωση μειώνοντας την ταχύτατα μου στα 8 mbps. Με την μειωμένη ταχύτητα δεν παρουσιάστηκε ούτε μια αποσύνδεση σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Extra ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να πιάσω ταχύτητες attainable rate δίχως αποσυνδέσεις; 

9A2710B8-13F7-4822-A8CA-65EE9F75BA0B.png

Δημοσ.

Το πρόβλημα μπορεί να είναι και δικό σου. Αρχικά θα πρέπει να γίνει έλεγχος της εσωτερικής εγκατάστασης.

Δημοσ.

Έλεγχος έχει γίνει και όλα είναι οκ. Μετά από τα πολλά τηλεφωνήματα κατάφερα να μιλήσω με έναν εκπρόσωπο που ήταν πολύ πιο κατατοπιστικός όσον αφορά το πρόβλημα. Μου είπε πως κατά 99% αν αλλάξω το ρουτερ με κάποιο του εμπορίου και όχι αυτό που δίνει ο πάροχος ίσως να λυθεί το πρόβλημα. Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό (25-30€)? 

Δημοσ.

Ώπα, περίμενε:

Υπάρχει αναγνωρισμένο πρόβλημα, το οποίο δεν οφείλεται σ'εσένα και η απάντηση είναι "Ο εξοπλισμός που σου δίνουμε είναι σκουπίδι, τράβα πλήρωσε να πάρεις router";

Ε, όχι ρε φίλε! Ζήτα τους γραπτά να σε ενημερώσουν για το είδος τους προβλήματος και απαίτησε την επίλυσή του. Με βάση την απάντησή τους, κοίτα μήπως κινηθείς και με ΕΕΤΤ. Στην τελική, ας σου δώσουν αυτοί άλλο router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...