Προς το περιεχόμενο

[ΔΩΡΕΑΝ] Crackdown @ Xbox Marketplace [Xbox 360/Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι πάντως για να πάρεις τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει για το 360 θέλει να έχει περασμένη κάρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Κι ομως, δεν γινεται ετσι. Περασμενο το πειπαλ (στην σελιδα τροπων πληρωμης του λογαριασμου το δειχνει κανονικοτατα), παρολα αυτα ενω το λεει δωρεαν το προιον , μολις πατας την αγορα του, σε πηγαινει να ορισεις τροπο πληρωμης (σε φορμα μονο για καρτα σε παει) γιατι οπως λεει δεν υπαρχει καποιος τροπος πληρωμης ορισμενος. Και απο το pc και μεσα απο το store του XBOXoneS.

Δεν εχει αγοραστει ποτε καποιο παιχνιδι, μονο game pass. Live Gold  δεν εχει περαστει ποτέ, δεν ξερω μηπως παιζει αυτο ρολο. Κονσολα αγορασμενη απο Ελλαδα, πριν 2 μηνες, δηλωμενη χωρα στο αρχικο σεταπ Ελλαδα.

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και σε μένα. Ίδιες συνθήκες και εγώ. Μόνο game pass, ποτέ Gold. 

Edit: Το πήρα βάζοντας μια τυχαία διεύθυνση Αμερικής και την Ελληνική μου κάρτα. Προφανώς είναι μόνο για US η προσφορά. Δοκίμασα και UK διεύθυνση αλλά δεν δούλεψε.

Επεξ/σία από Anakha
Δημοσ.

Καλήμερα σε όλους.

Μολις το αγορασα και εγω με τιμη δωρεαν για το 360.

Ειχα αποθηκευμενο το paypal  και δεν εχω ενεργη συνδρομη.

ευχαριστούμε TS

Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Κι ομως, δεν γινεται ετσι. Περασμενο το πειπαλ (στην σελιδα τροπων πληρωμης του λογαριασμου το δειχνει κανονικοτατα), παρολα αυτα ενω το λεει δωρεαν το προιον , μολις πατας την αγορα του, σε πηγαινει να ορισεις τροπο πληρωμης (σε φορμα μονο για καρτα σε παει) γιατι οπως λεει δεν υπαρχει καποιος τροπος πληρωμης ορισμενος. Και απο το pc και μεσα απο το store του XBOXoneS.

Δεν εχει αγοραστει ποτε καποιο παιχνιδι, μονο game pass. Live Gold  δεν εχει περαστει ποτέ, δεν ξερω μηπως παιζει αυτο ρολο. Κονσολα αγορασμενη απο Ελλαδα, πριν 2 μηνες, δηλωμενη χωρα στο αρχικο σεταπ Ελλαδα.

Ναι Γιαννη, τα κανει σαλατα η MS με τον τροπο πληρωμης, δεν ειμαι σιγουρος για το συγκεκριμενο γιατι οντας περασμενος ο τροπος πληρωμης δεν μου εμφανιζει κατι αλλο.

Αλλα ξερω, με ειχε παιδεψει στην αρχη το 360, στο να δεχθει την Ελληνικη καρτα, 10 φορες ειχα δοκιμασει μεχρι να δεχθει διευθυνση αν θυμαμαι...
Στο μεταξυ, εχει διαφορετικο συστημα πληρωμων το 360 απο το One και σε καποιες περιπτωσεις συνεργαζονται τα δεδομενα και με τον γενικο microsoft λογαριασμο, πιστευω με του One, παραδοξως του 360 κρατανε το παλιο συστημα.
Σε 2ο λογαριασμο που εχω για τα δωρεαν, εχω βαλει 3 διευθυνσεις στον MS λογαριασμο (Ελλαδα, USA, UK) και καρτα Revolut και λειτουργει απροσκοπτα.

(tip:, εχω βγαλει μια virtual revolut, που ειναι παντα παγωμενη (απενεργοποιημενη) και την ενεργοποιω μοναχα οταν θελω να παρω καποια προσφορα).

Για το συγκεκριμενο παντως, στο reddit αναφερουν επισης πολλοι οτι παιζει με paypal. Κανε μερικες δοκιμες μεχρι να σου "κατσει".

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NickTG είπε

Από όσο θυμάμαι πάντως για να πάρεις τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει για το 360 θέλει να έχει περασμένη κάρτα. 

Μαλλον αυτο φταιει, το δινει σαν παιχνιδι 360, σε λογαριασμους 360 οι οποιοι θελουν μαλλον καρτα. Οσοι ειναι λογαριασμοι xboxone χωρις να ηταν ποτε 360 (νεα ατομα με νεα xboxones πχ χωρις να ειχαν ποτε 360), επιμενει για καταχωρηση τροπου πληρωμης ασχετως που εχουν paypal - δεν τον βλεπει.

Πηγα και του εκανα μια δοκιμη για ενα δωρεαν παιχνιδι για xboxone  και περασε χωρις να ζητησει καμια πληροφορια πληρωμης.

Ενω στου θεματος:

2019-02-07_1403 2019-02-07_1359

2019-02-07_1404

Πες δεν βλεπει οτι υπαρχει ηδη paypal. Γιατι δεν εχει ΚΑΝ δυνατοτητα να δηλωσεις paypal; Μονο το παραπανω βγαζει. Δεν θελει να δωσει ψευτικη διευθυνση (ισως βγαλει στο επομενο βημα επιλογη paypal κλπ; ) αφου μονο UK εχει η φορμα και συμφωνησα μαζι του.

Τελος παντων, του ειπα να σταματησει να ασχολειται και οτι δεν αξιζει καν τετοια ταλαιπωρια για να παρει ενα παιχνιδι τοσο παλιο. Εφαγε 4-5 ωρες και τις μισες και εγω μαζι του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πέρασα ακριβώς τα ίδια με εσάς, είναι βλάκες. Μας έχουν όλους υποθέτω by default στο UK region.
Πρέπει να το γυρίσετε και εσείς σε Ελλάδα για να σας βγάλει δυνατότητα επιλογής Ελληνικής διεύθυνσης στα Payment Options και μετά όλα μια χαρά.

Πάτε https://account.xbox.com/en-us/Settings/Home/

και επιλέγετε:

Change 360 account region

Επεξ/σία από chocorello
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μηπως αυτο συμβαινει αν εχεις επιλεξει ως ΓΛΩΣΣΑ κατα την εγκατασταση English - Ελλαδα; Και γι αυτο το λογο σε περναει ως UK;

Εκανες την αλλαγη και παρεμεινε η γλωσσα στο xboxone Αγγλικα ή στα γυρισε σε Ελληνικα; Για κοιτα λιγο.

Δημοσ.

Στο xbox όλα φαίνονται ακόμα στα Αγγλικά, αλλά δεν είμαι σωστό παράδειγμα καθώς ο δικός μου χρήστης είναι δευτερεύον στη κονσόλα μου.

Δημοσ.

Αν μπειτε εδω:

https://account.microsoft.com/billing/payments?ref=xboxsettings&refd=account.xbox.com

με το Xbox account σας και δηλωσετε ως τροπο πληρωμης το Paypal σας, θα φαινεται μετα σαν τροπος πληρωμης οταν πατε να κατεβασετε το game. Δεν θα χρεωθειτε εννοεται, απλα θα φαινεται σαν valid payment method.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως είχα περασμένο paypal σα τρόπο πληρωμής και δεν προχωρούσε. Μόλις άλλαξα το region βέβαια έβαλα revolut (είχα ήδη σβήσει το paypal).
100% έφταιγε το region σε μένα γιατί δε με άφηνε να δηλώσω Ελληνική διεύθυνση πιο πριν.

Επεξ/σία από chocorello
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, asmilon είπε

Αν μπειτε εδω:

https://account.microsoft.com/billing/payments?ref=xboxsettings&refd=account.xbox.com

με το Xbox account σας και δηλωσετε ως τροπο πληρωμης το Paypal σας, θα φαινεται μετα σαν τροπος πληρωμης οταν πατε να κατεβασετε το game. Δεν θα χρεωθειτε εννοεται, απλα θα φαινεται σαν valid payment method.

Οχι δεν ειναι αυτο το προβλημα. Yπαρχει εκει το paypal κανονικα, valid για αγορες στην Ελλαδα γραφει. Τσεκαρισμενο απο χθες.

Αυτο που λεει ο chocorello φαινεται να ειναι αφου ειχε το ιδιο θεμα, απλα το θεμα ειναι να μην του αλλαξει η γλωσσα σε Ελληνικα, δεν το θελει. Οποιος το κανει ας μας πει αν αλλαξε η γλωσσα για να του το μεταφερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@matrixxx

Γιάννη το πρόβλημα είναι 100% το region. Υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ κονσόλας και account η οποία επηρεάζει τα 360 παιχνίδια που είναι στο παλιό σύστημα. Ας κάνει το migration όπως έγραψε και ο φίλος και θα φτιάξει. https://account.xbox.com/en-us/AccountMigration?rtc=1&wa=wsignin1.0 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρει,με ένα 5λεπτο chat θα του το φτιάξουν αν ξέρει να συνεννοηθεί.

Η γλώσσα είναι ανεξάρτητο settting απο το region,δεν θα έχει θέμα με αυτό. Για ευκολία θα έλεγα να τα φέρει και τα 2 (κονσόλα/λογαριασμό) Ελλάδα για να συμφωνούν και οι τρόποι πληρωμής και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί αγγλικά για γλώσσα συστήματος

Επεξ/σία από pedrojay
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chocorello είπε

Παιδιά πέρασα ακριβώς τα ίδια με εσάς, είναι βλάκες. Μας έχουν όλους υποθέτω by default στο UK region.
Πρέπει να το γυρίσετε και εσείς σε Ελλάδα για να σας βγάλει δυνατότητα επιλογής Ελληνικής διεύθυνσης στα Payment Options και μετά όλα μια χαρά.

Πάτε https://account.xbox.com/en-us/Settings/Home/

και επιλέγετε:

Change 360 account region

Ωραιος αυτο ηταν! To αλλαξαμε και δουλεψε. Δεν χρειαστηκε καν να περασουμε διευθυνση Ελληνικη, μετα την μεταφορα του 360 region σε Ελλαδα, με το κλικ στο "αγορα" εβγαλε κατευθειαν τα στοιχεια απο το περασμενο απο παλια paypal που δεν το εβλεπε, τα παντα, το ονομα του κλπ και εγινε χωρις κανενα επιπλεον κλικ η αγορα του παιχνιδιου.

Ευχαριστω chocorello, pedrojay και nek4d!

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...