Προς το περιεχόμενο

[ΔΩΡΕΑΝ] Crackdown @ Xbox Marketplace [Xbox 360/Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zookeeper84 είπε

Το ένα ευρώ που με χρέωσε στην κάρτα θα επιστρέψει πίσω;

Αν έβαλες τώρα την καρτα σου στο ms account, είναι λογικό να σε χρέωσε 1 ευρώ για επιβεβαίωση. 

Θα στο επιστρέψει μεσα στις επόμενες μέρες. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μονο με καρτα γινεται η "αγορα"; Ενω υπαρχει ενεργη ρυθμιση εδω και 2 μηνες για paypal και αυτος ο τροπος ειναι σεταρισμενος μαλιστα για το game pass, δεν γινεται η "αγορα" του παιχνιδιου και βγαζει ειτε απο pc ειτε απο το xboxones, σε σελιδα που ζηταει μονο καρτα και μαλιστα εχει χωρα UK Σκωτια, και Ουαλια αν θυμαμαι καλα, μονο Ηνωμενο Βασ. δηλαδη, δεν το προχωρησαμε να δουμε αν βαζοντας στοιχεια καρτας καποια στιγμη μπορει να μπει και Ελλαδα κλπ! 

Δημοσ.

Εγώ το είχα πάρει την προηγούμενη φορά που είχε δοθεί δωρεάν και είχε προχωρήσει η 'αγορά' με το αποθηκευμένο paypal που έχω στο account. 

Για το τωρινό giveaway δεν γνωρίζω δυστυχώς, αλλά φαντάζομαι οτι κανονικά πρέπει να δέχεται το paypal. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις ηδη βαλει τροπο πληρωμης, δεν ζηταει τιποτε και στο τελευταιο βημα δειχνει "Δωρεαν".

Το 1€ που αναφερθηκε, ειναι προεγκριση/τεστ της καρτας (και οχι χρεωση), οταν μπαινει πρωτη φορα και δεν εχει να κανει με την συγκεκριμενη προσφορα, ειναι η κλασσικη παλια διαδικασια του xbox 360.

Σε αυτο το παιχνιδι, παρτε και τα εξτρα δωρεαν προσθετα.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomason993 είπε

Όχι, είναι δωρεάν για όλους.

Προσπάθησα να το βρω στο store αλλά μου βγάζει μόνο το crackdown 3 το οποίο είναι με πληρωμή,τι δεν κάνω σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Προσπάθησα να το βρω στο store αλλά μου βγάζει μόνο το crackdown 3 το οποίο είναι με πληρωμή,τι δεν κάνω σωστά;

Μπες από το link στο 1ο post και πάρ' το.

Αν προσπαθείς από το store στο xbox one, ίσως και να μην το εμφανίζει καν επειδή είναι παιχνίδι του xbox 360.

=============================================================================================

Μία ακόμα σημείωση για όσους έχουν Xbox One X:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στη λίστα με Xbox one X Enhanced παιχνίδια. Επομένως αν κάποιος έχει το X, θα παίζει αυτό το παιχνίδι σε 4Κ ανάλυση.

Επεξ/σία από thomason993
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomason993 είπε

Μπες από το link στο 1ο post και πάρ' το.

Αν προσπαθείς από το store στο xbox one, ίσως και να μην το εμφανίζει καν επειδή είναι παιχνίδι του xbox 360.

=============================================================================================

Τελικά το βρήκα και στο store δοκίμασα και από το link  αλλά μου ζητάει πιστωτική κάρτα,ευχαριστώ όπως και να χει...

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Αν εχεις ηδη βαλει τροπο πληρωμης, δεν ζηταει τιποτε και στο τελευταιο βημα δειχνει "Δωρεαν".

Κι ομως, δεν γινεται ετσι. Περασμενο το πειπαλ (στην σελιδα τροπων πληρωμης του λογαριασμου το δειχνει κανονικοτατα), παρολα αυτα ενω το λεει δωρεαν το προιον , μολις πατας την αγορα του, σε πηγαινει να ορισεις τροπο πληρωμης (σε φορμα μονο για καρτα σε παει) γιατι οπως λεει δεν υπαρχει καποιος τροπος πληρωμης ορισμενος. Και απο το pc και μεσα απο το store του XBOXoneS.

Δεν εχει αγοραστει ποτε καποιο παιχνιδι, μονο game pass. Live Gold  δεν εχει περαστει ποτέ, δεν ξερω μηπως παιζει αυτο ρολο. Κονσολα αγορασμενη απο Ελλαδα, πριν 2 μηνες, δηλωμενη χωρα στο αρχικο σεταπ Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...