kostas0286 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σας Ειμαι λίγο ασχετος με το ιντερνετ και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα "κλεψω" ιντερνετ από το ένα σπίτι μου στο άλλο και να είναι και wifi? Για την ακρίβεια έχω δύο σπίτια με απόσταση περίπου 80 μέτρα το ένα από το άλλο, χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι ανάμεσα από τα δύο σπίτια . Θέλω να πάρω ίντερνετ από το ένα σπίτι στο άλλο , για να μην αναγκαστώ να κάνω καινουργια σύνδεση, και αυτο να λειτουργει ως wifi στο δεύτερο σπίτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος γαι να κάνω αυτό που θέλω?
zx1234r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κάποιες εξωτερικές κεραίες του 50ευρου συνήθως έχουν μεγάλη εμβέλεια. Απλά θέλουν λίγο ταλαιπωρία στην ρύθμιση. 1
kostas0286 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κάποιες εξωτερικές κεραίες του 50ευρου συνήθως έχουν μεγάλη εμβέλεια. Απλά θέλουν λίγο ταλαιπωρία στην ρύθμιση. Ξέριες κάποια αξιοπιστη?
jkoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Θέλεις 2 ίδια εξωτερικά ΑΡ, αρκεί να υπάρχει καθαρή οπτική επαφή μεταξύ των 2 σημείων. Για χαμηλότερη τιμή ένα από τα TP-Link CPE210 (στους 2,4GHz) ή CPE510 (στους5GHz). Δική μου προτίμηση συσκευές της Uniquiti, και μάλλον το LiteBeam AC Gen2 αν σ' ενδιαφέρουν οι μεγάλες ταχύτητες μεταξύ των 2 σημείων. Το μόνο έξτρα που χρειάζονται είναι καλώδιο δικτύου με όσα μέτρα χρειαστεί και φυσικά τα υλικά στερέωσης στις θέσεις που θα τα βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα