Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω στο σπιτι θερμοσυσσορευτες και επειδη στο τελος θα γινω με την δεη κ@λ@ς  αποφασισα να παρουν δρομο απο το σπιτι και να μπει αρχικη καινουρια εγκατασταση για θερμανση και ζεστο νερο με λεβητα φυσικου αεριου, το διαμερισμα ειναι περιπου 75τ.μ με 2 δωματια, το προβλημα μου  ειναι οτι το μπαλκονι κοιταει πισω σε φωταγωγο και οχι μπροστα στην πολυκατοικια πως θα περασουν την σωληνα με το αεριο μεχρι πισω? δεν εχει ελευθερο καθολου αφου εχει πολυκατοικιες δεξια αριστερα ,και πως περνανε τις σωληνες απο σοβατεπι η απο το ταβανι δεν θελω να φαινεται και ασχημα ,απο την εμπειρια σας ειχε πολυ φασαρια ολο αυτο ευχαριστω. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν εχεις σκοπο να βαλεις φυσικο αεριο,πρεπει να γινει μελετη απο που θα περασει και που θα μπει ο μετρητης κλπ.

Μεσα απο το σπιτι πολυ δυσκολο να περασει σωληνα αεριου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sakis212 είπε

Καλησπερα παιδια εχω στο σπιτι θερμοσυσσορευτες και επειδη στο τελος θα γινω με την δεη κ@λ@ς  αποφασισα να παρουν δρομο απο το σπιτι και να μπει αρχικη καινουρια εγκατασταση για θερμανση και ζεστο νερο με λεβητα φυσικου αεριου, το διαμερισμα ειναι περιπου 75τ.μ με 2 δωματια, το προβλημα μου  ειναι οτι το μπαλκονι κοιταει πισω σε φωταγωγο και οχι μπροστα στην πολυκατοικια πως θα περασουν την σωληνα με το αεριο μεχρι πισω? δεν εχει ελευθερο καθολου αφου εχει πολυκατοικιες δεξια αριστερα ,και πως περνανε τις σωληνες απο σοβατεπι η απο το ταβανι δεν θελω να φαινεται και ασχημα ,απο την εμπειρια σας ειχε πολυ φασαρια ολο αυτο ευχαριστω. 

Θα καλέσεις 2-3 εταιρίες που κάνουν εγκαταστάσεις να σου δώσουν προσφορά και θα κρίνεις.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Ισως αν εβαζες κανενα κλιματιστικο να σε καλυπτε;

Εχω κλιματιστικο αλλα δεν ειναι για πολλα.

33 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Θα καλέσεις 2-3 εταιρίες που κάνουν εγκαταστάσεις να σου δώσουν προσφορά και θα κρίνεις.

Αυτο θα κανω ευχαριστω!!!

34 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Aν εχεις σκοπο να βαλεις φυσικο αεριο,πρεπει να γινει μελετη απο που θα περασει και που θα μπει ο μετρητης κλπ.

Μεσα απο το σπιτι πολυ δυσκολο να περασει σωληνα αεριου.

Και να γινοταν δεν θα ηθελα ειναι επικυνδυνο πιστευω να μπορουν να το περασουν απο την ταρατσα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Απο οτι ακουω,αυτα τα ατομικα λεβητακια δεν αναμενεται να εχουν σοβαρο χρονο ζωης, 2 χρονακια με το ζορι,ιδωμεν 

για ποια συζητατε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagos789 είπε

Απο οτι ακουω,αυτα τα ατομικα λεβητακια δεν αναμενεται να εχουν σοβαρο χρονο ζωης, 2 χρονακια με το ζορι,ιδωμεν 

Μην σου πω ουτε εξάμηνο 🤣🤣

Οι σωληνώσεις Φ/Α δεν μπορουν να περασουν απο εσωτερικούς χωρους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μην σου πω ουτε εξάμηνο 🤣🤣Οι σωληνώσεις Φ/Α δεν μπορουν να περασουν απο εσωτερικούς χωρους.

και οι κανονικοί λέβητες και κουζίνες πως συνδέονται στο δίκτυο, μήπως ασύρματα;

Δημοσ.

Εχω νεα ηρθε το μεσημερι ενας μελετησε τον χωρο και πριν λιγο μου ειπε την τιμη 3100€ με την εκπτωση αλλα με δοσεις,περιλαμβανει σωματα καλοριφερ,σωληνες χαλκου για τα σωματα,σωληνες πρασινες για το ζεστο νερο,βανες,κτλ,ο λεβητας μου ειπε οτι θα ειναι της ferroli και οτι οι σωληνας αεριου θα περασει απο την ταρατσα μενω στον 4ο οποτε δεν θα θελει μεγαλη αποσταση το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για  την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας πιστευω να μπορω να δινω την καταμετρηση τηλεφωνικα η μεσω της ιστοσελιδας του παροχου

Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 9:38 ΜΜ, nvel είπε

και οι κανονικοί λέβητες και κουζίνες πως συνδέονται στο δίκτυο, μήπως ασύρματα;

προφανως εννοει δεν γινεται να διασχιζουν το σπιτι και να συνδεθουν σε συσκευη εκτος σπιτιου.Μεσα στο σπιτι συσκευες σαφως συνδεονται με γραμμη αεριου με τις καταλληλες ασφαλιστικες διαταξεις.

4 ώρες πριν, sakis212 είπε

Εχω νεα ηρθε το μεσημερι ενας μελετησε τον χωρο και πριν λιγο μου ειπε την τιμη 3100€ με την εκπτωση αλλα με δοσεις,περιλαμβανει σωματα καλοριφερ,σωληνες χαλκου για τα σωματα,σωληνες πρασινες για το ζεστο νερο,βανες,κτλ,ο λεβητας μου ειπε οτι θα ειναι της ferroli και οτι οι σωληνας αεριου θα περασει απο την ταρατσα μενω στον 4ο οποτε δεν θα θελει μεγαλη αποσταση το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για  την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας πιστευω να μπορω να δινω την καταμετρηση τηλεφωνικα η μεσω της ιστοσελιδας του παροχου

τι ενας?υδραυλικος ή μηχανικος ?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vasilllis είπε

προφανως εννοει δεν γινεται να διασχιζουν το σπιτι και να συνδεθουν σε συσκευη εκτος σπιτιου.Μεσα στο σπιτι συσκευες σαφως συνδεονται με γραμμη αεριου με τις καταλληλες ασφαλιστικες διαταξεις.

τι ενας?υδραυλικος ή μηχανικος ?

Μηχανικος ηταν.

Δημοσ.

Πάρε και καμια ακόμη προσφορά δεν ειναι κακό, κοντά στα 2500 ξέρω για τιμές χωρίς σώματα και με ΦΠΑ. Πρέπει να δεις και τι θα σε χρεωσει η ΔΕΠΑ για να φερει τον σωλήνα της μεχρι το μπακλόνι απο την ταράτσα. Επίσης στα σώματα να βάλεις θερμοστατικές κεφαλές απαραίτητα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sakis212 είπε

το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για  την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας

Αυτό στο δικαιολογησε γιατι να το κανεις?

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο ο μετρητής να μπει στο μπαλκόνι. Γενικότερα η εταιρία αερίου τοποθετεί ρυθμιστή και μετρητή πολύ κοντά στο δρόμο (και πολλές φορές ακριβώς στο πεζοδρόμιο, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση πχ πυλωτή). Το να βάλει τον μετρητή στο όποιο μπαλκόνι και, μεταξύ των άλλων, να επωμιστεί και το κόστος των σωληνώσεων μέχρι εκεί είναι κάτι αρκετά ασυνήθιστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...