sakis212 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια εχω στο σπιτι θερμοσυσσορευτες και επειδη στο τελος θα γινω με την δεη κ@λ@ς αποφασισα να παρουν δρομο απο το σπιτι και να μπει αρχικη καινουρια εγκατασταση για θερμανση και ζεστο νερο με λεβητα φυσικου αεριου, το διαμερισμα ειναι περιπου 75τ.μ με 2 δωματια, το προβλημα μου ειναι οτι το μπαλκονι κοιταει πισω σε φωταγωγο και οχι μπροστα στην πολυκατοικια πως θα περασουν την σωληνα με το αεριο μεχρι πισω? δεν εχει ελευθερο καθολου αφου εχει πολυκατοικιες δεξια αριστερα ,και πως περνανε τις σωληνες απο σοβατεπι η απο το ταβανι δεν θελω να φαινεται και ασχημα ,απο την εμπειρια σας ειχε πολυ φασαρια ολο αυτο ευχαριστω.
vasilllis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Aν εχεις σκοπο να βαλεις φυσικο αεριο,πρεπει να γινει μελετη απο που θα περασει και που θα μπει ο μετρητης κλπ. Μεσα απο το σπιτι πολυ δυσκολο να περασει σωληνα αεριου.
SB_1957 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, sakis212 είπε Καλησπερα παιδια εχω στο σπιτι θερμοσυσσορευτες και επειδη στο τελος θα γινω με την δεη κ@λ@ς αποφασισα να παρουν δρομο απο το σπιτι και να μπει αρχικη καινουρια εγκατασταση για θερμανση και ζεστο νερο με λεβητα φυσικου αεριου, το διαμερισμα ειναι περιπου 75τ.μ με 2 δωματια, το προβλημα μου ειναι οτι το μπαλκονι κοιταει πισω σε φωταγωγο και οχι μπροστα στην πολυκατοικια πως θα περασουν την σωληνα με το αεριο μεχρι πισω? δεν εχει ελευθερο καθολου αφου εχει πολυκατοικιες δεξια αριστερα ,και πως περνανε τις σωληνες απο σοβατεπι η απο το ταβανι δεν θελω να φαινεται και ασχημα ,απο την εμπειρια σας ειχε πολυ φασαρια ολο αυτο ευχαριστω. Θα καλέσεις 2-3 εταιρίες που κάνουν εγκαταστάσεις να σου δώσουν προσφορά και θα κρίνεις.
ParhsG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ισως αν εβαζες κανενα κλιματιστικο να σε καλυπτε;
sakis212 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, ParhsG είπε Ισως αν εβαζες κανενα κλιματιστικο να σε καλυπτε; Εχω κλιματιστικο αλλα δεν ειναι για πολλα. 33 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Θα καλέσεις 2-3 εταιρίες που κάνουν εγκαταστάσεις να σου δώσουν προσφορά και θα κρίνεις. Αυτο θα κανω ευχαριστω!!! 34 λεπτά πριν, vasilllis είπε Aν εχεις σκοπο να βαλεις φυσικο αεριο,πρεπει να γινει μελετη απο που θα περασει και που θα μπει ο μετρητης κλπ. Μεσα απο το σπιτι πολυ δυσκολο να περασει σωληνα αεριου. Και να γινοταν δεν θα ηθελα ειναι επικυνδυνο πιστευω να μπορουν να το περασουν απο την ταρατσα.
vagos789 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Απο οτι ακουω,αυτα τα ατομικα λεβητακια δεν αναμενεται να εχουν σοβαρο χρονο ζωης, 2 χρονακια με το ζορι,ιδωμεν
vasilllis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, vagos789 είπε Απο οτι ακουω,αυτα τα ατομικα λεβητακια δεν αναμενεται να εχουν σοβαρο χρονο ζωης, 2 χρονακια με το ζορι,ιδωμεν για ποια συζητατε.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, vagos789 είπε Απο οτι ακουω,αυτα τα ατομικα λεβητακια δεν αναμενεται να εχουν σοβαρο χρονο ζωης, 2 χρονακια με το ζορι,ιδωμεν Μην σου πω ουτε εξάμηνο 🤣🤣 Οι σωληνώσεις Φ/Α δεν μπορουν να περασουν απο εσωτερικούς χωρους.
nvel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μην σου πω ουτε εξάμηνο 🤣🤣Οι σωληνώσεις Φ/Α δεν μπορουν να περασουν απο εσωτερικούς χωρους. και οι κανονικοί λέβητες και κουζίνες πως συνδέονται στο δίκτυο, μήπως ασύρματα;
sakis212 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εχω νεα ηρθε το μεσημερι ενας μελετησε τον χωρο και πριν λιγο μου ειπε την τιμη 3100€ με την εκπτωση αλλα με δοσεις,περιλαμβανει σωματα καλοριφερ,σωληνες χαλκου για τα σωματα,σωληνες πρασινες για το ζεστο νερο,βανες,κτλ,ο λεβητας μου ειπε οτι θα ειναι της ferroli και οτι οι σωληνας αεριου θα περασει απο την ταρατσα μενω στον 4ο οποτε δεν θα θελει μεγαλη αποσταση το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας πιστευω να μπορω να δινω την καταμετρηση τηλεφωνικα η μεσω της ιστοσελιδας του παροχου
vasilllis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 9:38 ΜΜ, nvel είπε και οι κανονικοί λέβητες και κουζίνες πως συνδέονται στο δίκτυο, μήπως ασύρματα; προφανως εννοει δεν γινεται να διασχιζουν το σπιτι και να συνδεθουν σε συσκευη εκτος σπιτιου.Μεσα στο σπιτι συσκευες σαφως συνδεονται με γραμμη αεριου με τις καταλληλες ασφαλιστικες διαταξεις. 4 ώρες πριν, sakis212 είπε Εχω νεα ηρθε το μεσημερι ενας μελετησε τον χωρο και πριν λιγο μου ειπε την τιμη 3100€ με την εκπτωση αλλα με δοσεις,περιλαμβανει σωματα καλοριφερ,σωληνες χαλκου για τα σωματα,σωληνες πρασινες για το ζεστο νερο,βανες,κτλ,ο λεβητας μου ειπε οτι θα ειναι της ferroli και οτι οι σωληνας αεριου θα περασει απο την ταρατσα μενω στον 4ο οποτε δεν θα θελει μεγαλη αποσταση το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας πιστευω να μπορω να δινω την καταμετρηση τηλεφωνικα η μεσω της ιστοσελιδας του παροχου τι ενας?υδραυλικος ή μηχανικος ?
sakis212 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, vasilllis είπε προφανως εννοει δεν γινεται να διασχιζουν το σπιτι και να συνδεθουν σε συσκευη εκτος σπιτιου.Μεσα στο σπιτι συσκευες σαφως συνδεονται με γραμμη αεριου με τις καταλληλες ασφαλιστικες διαταξεις. τι ενας?υδραυλικος ή μηχανικος ? Μηχανικος ηταν.
lary7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Πάρε και καμια ακόμη προσφορά δεν ειναι κακό, κοντά στα 2500 ξέρω για τιμές χωρίς σώματα και με ΦΠΑ. Πρέπει να δεις και τι θα σε χρεωσει η ΔΕΠΑ για να φερει τον σωλήνα της μεχρι το μπακλόνι απο την ταράτσα. Επίσης στα σώματα να βάλεις θερμοστατικές κεφαλές απαραίτητα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, sakis212 είπε το μονο που ειπε ειναι οτι το κουτι λογικα για την καταμετρηση να ειναι στο μπαλκονι και οχι στην εισοδο της πολυκατοικιας Αυτό στο δικαιολογησε γιατι να το κανεις?
haris_216 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μου φαίνεται περίεργο ο μετρητής να μπει στο μπαλκόνι. Γενικότερα η εταιρία αερίου τοποθετεί ρυθμιστή και μετρητή πολύ κοντά στο δρόμο (και πολλές φορές ακριβώς στο πεζοδρόμιο, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση πχ πυλωτή). Το να βάλει τον μετρητή στο όποιο μπαλκόνι και, μεταξύ των άλλων, να επωμιστεί και το κόστος των σωληνώσεων μέχρι εκεί είναι κάτι αρκετά ασυνήθιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα