leonas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα και απο εμένα έχω το παρακάτω μηχάνημα https://www.sony.gr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceh1l0e/specifications το οποίο χτύπησε ο Hard Disk που είχε και πέρασα έναν άλλο σκληρό δισκο και εγκατέστησα τα WIN 7 το πρόβλημά που παρουσιάζεται ειναι το εξής : Όταν εγκατέστησα τους drivers για την κάρτα γραφικων (Intel® HD Graphics 3000μ) Με χρήση μπαταρίας δουλευει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ , όταν συνδέσω το τροφοδοτικό του (ειναι το γνήσιο που είχε η συσκευασία ) κρασαρι το λαπτοπ και σβήνει η οθόνη και ξανα αναβει!!!(εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα)!, Όταν αφαιρέσω τους drivers και δουλευεί με STANTARD VGA, δουλεύουν όλα μια χαρά (με μπαταρία και τροφοδοτικό πάνω) 😅. Τί ενέργειες μου προτείνεται να κάνω ?
asmilon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ποιον driver εχεις βαλει για την καρτα γραφικων σου, ποια εκδοση; Τον βρηκες απο το site της Sony, της Intel ή απο το Windows update;
leonas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 12:32 ΜΜ, asmilon είπε Ποιον driver εχεις βαλει για την καρτα γραφικων σου, ποια εκδοση; Τον βρηκες απο το site της Sony, της Intel ή απο το Windows update; Καλημέρα το βρήκα από το site της Intel και σου παραθέτω σχετική φωτογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα