rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Έμεινα. Δίπλα στο σπίτι έχω αυτές τις στάνταρ αλυσίδες. Αυτός νομίζω βάζει νοναειμ δικές του αξίζει? Γιατί σε Bosch έχει μόνο στην άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης βλέπω στα σκρουτζομαγαζα. Καμία άλλη επιλογή να βγάλει 4 χρονάκια στο 60μαξ
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρε την οδικη να σου δωσει ρευμα και πηγαινε οπου θεωρεις καλυτερα 4ετια δυσκολα να βαγλει μπαταρια σε αμαξι με πολλα ...μπιχλιμπίδια . Εκτος και εχεις κανενα παλιο με μονο ...αξεσουάρ το ρολοϊ. Υπαρχουν βεβαια και εξαιρέσεις ..Σε Honda CRV του 2008 που εχω με οθονη 2din κλπ η Bosch κοντευει 4ετια. Οι προηγούμενες στην 3ετια ...και κατι αλλαχτηκαν. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Έμεινα. Δίπλα στο σπίτι έχω αυτές τις στάνταρ αλυσίδες. Αυτός νομίζω βάζει νοναειμ δικές του αξίζει? Γιατί σε Bosch έχει μόνο στην άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης βλέπω στα σκρουτζομαγαζα. Καμία άλλη επιλογή να βγάλει 4 χρονάκια στο 60μαξ Πάρε ένα τηλέφωνο στη standar και κάνε μια ερώτηση με της προσφορές που έχουν (σχεδόν μόνιμα) μπορεί να βρεις κάτι και έρχονται στην αλλάζουν επιτόπου
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε 4ετια δυσκολα να βαγλει μπαταρια σε αμαξι με πολλα ...μπιχλιμπίδια . Απο το 2010 έχω τη μπαταρία χωρίς κανένα προβλημα,η πρωτη ήταν απο τότε που κατασκευάστηκε το αμάξι,το 1998. Πιο φθηνή θα βγει η ακριβη επώνυμη μπαταρία απο την "φθηνή" noname.
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στη Θεσσαλονίκη (και στην Αθήνα) έχει δεκάδες μαγαζιά που έρχονται με ένα τηλ με το παπί και σου βάζουν ότι μπαταρία κανείς όρεξη. Γιατί να βάλεις noname.....? Βασικά εφόσον σου κράτησε τόσο πολύ η τρέχουσα βάλε την ίδια Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 εγινε παιδες τελικα τραβηχτηκα λιγο και εβαλα μια bosch /63,5 την καλη την σ5005,η στανταρ διναν 50 φευγα τις δικες τους ανωνυμες που τις βαφτισαν στανταρ 1
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλά έκανες, οι bosch s4 και s5 είναι καλές μπαταρίες και σε καλή τιμή. Πόσο κόστισε;
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Καλά έκανες, οι bosch s4 και s5 είναι καλές μπαταρίες και σε καλή τιμή. Πόσο κόστισε; 63.5 αναφέρεται ήδη / αν δεις και σκρουτζ είναι το φθηνότερο. Η πιο απλή αλλά πάλι Bosch έκανε 59. Έβαλα αυτήν κλαιν. Και το λινκ https://www.skroutz.gr/s/4068638/Bosch-S5005-63AH-610A.html Πάνε εκείνες οι εποχές που πηγαίναμε για οποιοδήποτε πρόβλημα και βαραγαν
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ νόμιζα ότι εννούσες 63ah...όχι 63 ευρώ χαχα. Την τοποθέτησες μόνος σου; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από The_Judas
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι εκεί ένα παλικάρι την εβαλε. Η τιμή είναι με τοποθέτηση. Απλά πήγα εγώ στο μαγαζί. Έβαλα μπρος με καλώδια Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από rudigarcia222
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δωρεάν εγκατάσταση. Μια χαρά τότε... Θα το έχω υπόψη, γιατί και εγώ Θεσσαλονίκη μένω. Συνήθως σε χρεώνουν 80-100 ευρώ αν έρθουν στο αυτοκίνητό σου για την εγκατάσταση... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από The_Judas
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στη τούμπα είναι να πας εκεί μην το σκέφτεσαι καν. Και βάζεις και μπος και φθηνότερη τιμή σκρουτζ. Όχι εισαγομενες κινέζικες αηδίες που βαφτίζουν τούρμπο Χ η μάστερ λιγκ η ό,τι άλλο θέλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα