Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έμεινα. Δίπλα στο σπίτι έχω αυτές τις στάνταρ αλυσίδες. Αυτός νομίζω βάζει νοναειμ δικές του αξίζει? 

Γιατί σε Bosch έχει μόνο στην άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης βλέπω στα σκρουτζομαγαζα. 

Καμία άλλη επιλογή να βγάλει 4 χρονάκια στο 60μαξ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε την οδικη να σου δωσει ρευμα και πηγαινε οπου θεωρεις καλυτερα

4ετια δυσκολα να βαγλει μπαταρια σε αμαξι με πολλα ...μπιχλιμπίδια .

Εκτος και εχεις κανενα παλιο με μονο ...αξεσουάρ το ρολοϊ.

Υπαρχουν βεβαια και εξαιρέσεις ..Σε Honda CRV του 2008 που εχω με οθονη 2din κλπ η Bosch κοντευει 4ετια.

Οι προηγούμενες στην 3ετια ...και κατι αλλαχτηκαν.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Έμεινα. Δίπλα στο σπίτι έχω αυτές τις στάνταρ αλυσίδες. Αυτός νομίζω βάζει νοναειμ δικές του αξίζει? 

Γιατί σε Bosch έχει μόνο στην άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης βλέπω στα σκρουτζομαγαζα. 

Καμία άλλη επιλογή να βγάλει 4 χρονάκια στο 60μαξ 

Πάρε ένα τηλέφωνο στη standar και κάνε μια ερώτηση με της προσφορές που έχουν (σχεδόν μόνιμα) μπορεί να βρεις κάτι και έρχονται στην αλλάζουν επιτόπου

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

4ετια δυσκολα να βαγλει μπαταρια σε αμαξι με πολλα ...μπιχλιμπίδια .

Απο το 2010 έχω τη μπαταρία χωρίς κανένα προβλημα,η πρωτη ήταν απο τότε που κατασκευάστηκε το αμάξι,το 1998.

Πιο φθηνή θα βγει η ακριβη επώνυμη μπαταρία απο την "φθηνή" noname.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη Θεσσαλονίκη (και στην Αθήνα) έχει δεκάδες μαγαζιά που έρχονται με ένα τηλ με το παπί και σου βάζουν ότι μπαταρία κανείς όρεξη. Γιατί να βάλεις noname.....? Βασικά εφόσον σου κράτησε τόσο πολύ η τρέχουσα βάλε την ίδια 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

εγινε παιδες τελικα  τραβηχτηκα λιγο και εβαλα μια bosch  /63,5 την καλη την σ5005,η στανταρ διναν 50 φευγα τις δικες τους ανωνυμες που τις βαφτισαν στανταρ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Καλά έκανες, οι bosch s4 και s5 είναι καλές μπαταρίες και σε καλή τιμή.

Πόσο κόστισε;

63.5 αναφέρεται ήδη / αν δεις και σκρουτζ είναι το φθηνότερο. Η πιο απλή αλλά πάλι Bosch έκανε 59. Έβαλα αυτήν κλαιν. 

Και το λινκ 

https://www.skroutz.gr/s/4068638/Bosch-S5005-63AH-610A.html

Πάνε εκείνες οι εποχές που πηγαίναμε για οποιοδήποτε πρόβλημα και βαραγαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ νόμιζα ότι εννούσες 63ah...όχι 63 ευρώ χαχα.

Την τοποθέτησες μόνος σου;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι εκεί ένα παλικάρι την εβαλε. Η τιμή είναι με τοποθέτηση. Απλά πήγα εγώ στο μαγαζί. Έβαλα μπρος με καλώδια

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν εγκατάσταση. Μια χαρά τότε... Θα το έχω υπόψη, γιατί και εγώ Θεσσαλονίκη μένω.

Συνήθως σε χρεώνουν 80-100 ευρώ αν έρθουν στο αυτοκίνητό σου για την εγκατάσταση...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Στη τούμπα είναι να πας εκεί μην το σκέφτεσαι καν. Και βάζεις και μπος και φθηνότερη τιμή σκρουτζ. Όχι εισαγομενες κινέζικες αηδίες που βαφτίζουν τούρμπο Χ η μάστερ λιγκ η ό,τι άλλο θέλουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...