Προς το περιεχόμενο

P2419H vs U2419H

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι κατοχος του μοντελου DELL U2312HM. Το συγκεκριμενο πανελ με εχει βγαλει ασπροπροσωπο τοσα χρονια και πραγματικα το απολαμβανω.

Θα προβω σε αγορα ενος ακομη πανελ. Θα χρειαστω 1920x1080 αναλυση, οχι κατι παραπανω, και χρειαζομαι καλη ποιοτητα εικονας για πολυωρη εργασια (συνταξη κειμενων, προγραμματισμος οι κυριες ενασχολησεις μου.) Μπορει καποιος να με διαφωτισει ποιο πανελ να αγορασω; μεταξυ της σειρας P και U που αναφερω στον τιτλο;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω η διαφορά P και U σειράς στην Dell έχει να κάνει με το target group των πελατών. Η σειρά U έχει μια ελαφρά πιο καθαρή εικόνα , αν και δεν ξέρω πόσο αυτό γίνεται αντιληπτό από τον μέσο χρήστη. Η βασική διαφορά βρίσκεται στο ότι το πρώτο απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες ενώ το δεύτερο σε gamers ,άρα αλλάζουν οι θύρες σύνδεσης ,τέτοια πράγματα. Αυτά τουλάχιστον έχω διαβάσει . 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θέλεις να δουλέψεις κείμενο (απλό ή κώδικα), θα σου έλεγα να κοιτάξεις την u2415. Το βασικότερο πλεονέκτημά της είναι ότι είναι 1920χ1200, κάτι που σημαίνει ότι στο ίδιο πλάτος έχεις περισσότερο ύψος, άρα βλέπεις και περισσότερες γραμμές. Είχα μια Ρ2317Η και την άλλαξα για την u2415 και ήταν από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Στο Word βλέπω τουλάχιστον 5-6 γραμμές παραπάνω, χωρίς να χάνω τίποτα στο πλάτος (το οποίο έχει νόημα ως διάσταση μόνο για ταινίες και παιχνίδια, στους επεξεργαστές κειμένου ένα μεγάλο ποσοστό πάει χαμένο). Επειδή είχα και P και  U μοντέλα της Dell, τα U έχουν σαφώς καλύτερα χρώματα και μόνο ψηφιακές εισόδους (minidp, dp, HDMI), ενώ τα Ρ έχουν και VGA και όχι αντίστοιχα καλή φωτεινότητα (σε σχέση με τη σειρά U, από μόνα τους μια χαρά οθόνες είναι!!!). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...